Mats Dagerlind och Avpixlat gör mig spyfärdig!

 

Den som går in på SD-stödbloggen Avpixlat en normal dag får sig till livs ungefär följande: exempel på brott begångna av ”invandrare”, antimuslimska videoklipp från den internationella kontrajihadrörelsen, artiklar som går till angrepp mot hur Sverigedemokraterna beskrivs i ”PK-medierna”, exempel på hur den politiska ”sjuklövern” anses förstöra landet med sin integrationspolitik, mer eller mindre bisarra konspirationsteorier om ”demokraturen” och aggressiva attacker på enskilda journalister och hatobjektet nummer ett, antirasistiska Expo. ”

…och visst är Avpixlat rasismens och hatets hemfrist på nätet, en av de vidrigaste grundläggarna till det hat som t.ex. fick Anders Breivik att döda oskyldiga tonåringar i ett sjukt terroranfall mot ”Eurabia” och ”landsförrädarna”.

En i Avpixlats störda arme av Sverigevänliga är ”krönikören” Mats Dagerlind. (PS: Läs länken i ordet ”Sverigevänlig”, skönt raka ord om SD-idiotin! DS.)

Mats Dagerlind försvarar det hat Avpixlat sprider mot flyktingar/invandrare dagligen genom att via en ”påtänt ansvarslös” och hatisk retorik piska upp hatet mot invandrarna/flyktingarna som varande sämre, som dem som hotar Sverige och han kallar det ”opinionsbildning”. Mats har hittat en liten nisch som passar hans nivå och han vill säkert vinna framgång…pengar i fickan, via en ”politisk” karriär som en etiskt feg, ynklig, ”Sverigevänlig” hatare i SD:s ledband och ser en framtida inkomst via hatets politik och retorik.

Avpixlat står, liksom Sverigedemokraterna upp för ett mentalt degenererat hat riktat mot dem som flytt hit för att överleva.

Avpixlat och Sverigedemokraterna är att likna vid en brandkår som vägrar de inneboende i huset som brinner, att lämna det, innan branden är släckt och de njuter av branden.

De representerar de lägsta, de primitivaste av primater, de som hatar allt främmande och de bevisar sin nivå genom att via exempel på brott begångna av invandrare/flyktingar hävda att alla är likadana, att brottsligheten är något som finns i kulturen eller generna. De är en repris på det hat som en gång drabbade Europas judar…det vi ser är de primitivas försök att reprisera hatet och de som stödjer Avpixlat är de mentalt lägsta primater vi har i detta land.

…när Mats Dagerlind och packet som följer honom använder ordet ”Sverigevänlig”, ja då vill jag bara spy. Sverige har några riktigt primitiva och vidriga av hatets rasistiska och sexistiska, egoistiska små själar…och vi hittar många, väldigt många av dem på och främst i, sajten Avpixlats kommentarsfält. Många av dem säger sig vilja föra krig mot ”landsförrädarna” i kommentarsfältet och jag svarar…kom igen, kom igen om ni vågar och starta ert lilla inbördeskrig!

😉

 

Det är hög tid att ställa frågan:

Hur många Sverigedemokrater tål Sverige?

de brinner för sitt hat

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Mats Dagerlind och Avpixlat gör mig spyfärdig!

 1. Leon skriver:

  Det märkliga, eller kanske egentligen inte så märkligt när man tänker efter, är att dessa självutnämda ”Sveriges försvarare” vanligen exellerar i ett kompakt sverigehat. Det är bara att, om man nu orkar och inte är rädd om sitt mentala välbefinnande, ge sig in på kommentarsfälten på ex v SVD så haglar invektiven om vårt land och större delen av dess innevånare tätt. Sverige är ett ”skitland” på väg mot avgrunden och detta på grund av att våra folkvalda infört vad som benämns ”demokratur”. De, ca 90 % av sveriges röstberättigade, som inte delar denna ”verklighetsbeskrivning” kallas, bästa fall, ”blinda idioter” eller i mer svårartade fall ”landsförrädare” , ”oikofober” o s v.

  Sedan brukar en vanlig infallsvinkel vara att i ”skitlandet” Sverige är det illa ställt med yttrandefriheten. Vilket är som mer märkligt då dessa, vanligen anonyma skribenter, ofta fyller kommentarsfälten med påståenden att de inte ”får” framföra det de just skrivit (???)

 2. arrami54 skriver:

  …tack för en underbar kommentar…och som du skriver, de märkliga är inte så märkliga egentligen, de är så enkla som du beskriver dem! 😉

 3. Ping: …jag har tappat respekten för min art, mitt eget folk. | Varghjärta

 4. EvaLis Adolfsson skriver:

  Och de här figurerna är inte rasister…

 5. arrami54 skriver:

  …jo, de är rasister men de saknar modet och kunskapen att se det.

Kommentarsfältet är stängt.