SD-politiker vill begränsa muslimers barnafödande.

 

En vän brukar ironiskt och leende hävda att de som blev kvar i Smålands skogar efter den stora utvandringen till USA var de mentalt svagaste och att detta fortfarande bär tydliga spår i de småländska genuppsättningarna. Det är enligt honom inte ovanligt att smålänningarna bär huvudet med sig, under armen, och det vete fan om han inte har helt rätt ibland!

😉

När man läser om en del lokala SD-politikers bravader med ”järnrör” och huvudlöst ”pladder”, undrar man stilla hur huvudlösa de offentliga fantasierna får bli innan någon ringer efter hjälp?

Senaste exemplet är Sverigedemokraternas ledamot i Älmhults kommunfullmäktige, Annika Rydh. Hon säger till Expo Idag ”att världssamfundet bör begränsa muslimskt barnafödande. På partiets lokala hemsida har hon även publicerat antimuslimsk propaganda med påståenden om att islam kommer att ta över världen”.

Rydh pekar ut muslimer som en grupp, som hon menar ska förbjudas att föda flera barn och efterfrågar en global lagstiftning.

– Detta är ett världsproblem. Detta är ingenting man göra något åt lokalt utan världssamfundet måste agera med en begränsningspolitik, som den i Kina, säger hon.

På den lokala partisajten har Rydh publicerat ett inlägg med rubriken ”Islam tar över världen om 50 år! Vakna Sverige!”. Inlägget består av en film som florerar på nätet under flera olika namn, bland annat ”Muslim Demographics”. I filmen påstås att muslimska länder har en dold agenda att ta över världen genom invandring till väst och genom att föda många barn.

I Muslim Demographics presenteras falska siffror om hur många barn muslimer föder i genomsnitt. BBC News har i en artikel skärskådat siffrorna och påståendena, vilka visade sig vara felaktiga.

Annika Rydh vill inte svara på Expo Idags frågor om varför hon publicerat en film som bygger på osanningar utan lägger på telefonluren.”

(Jo, Annika, det är klok att vara tyst när man inget klokt har att säga, fortsätt så, nu och för alltid! …och (fan trot) Annika lydde mitt och andras råd:

Även SvD och DN skriver om tantens vilda fantasier och ”SvD har sökt Annika Rydh som inte vill ge några kommentarer. Enda gången hon svarar lägger hon på luren utan att besvara frågorna, efterföljande samtal trycker hon bort direkt.”

Personligen kan jag förstå att Annika avstår från att svara, hon kan ju inte ens försvara sina Eurabia-fantasier utan att framstå som än mer huvudlös och okunnig.

…den fråga som ironiskt växer i mitt huvud är, hur många barn föds av huvudlösa smålänningar, skall vi införa Annika Ryds regler även där? Är det dags att återskapa Sveriges gamla rasbiologiska regler kring tvångssterilisering av vissa grupper och fästa blicken på smålänningarna nu, jag menar är denna tant ett exempel på det folk vi vill skall dominera svensk politik och världen?

 

(Småland har utvecklats, till det bättre, men det totala oförståndet lever tyvärr kvar här och där och tantexemplet ovan är nog relativt unikt, får jag hoppas!)

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till SD-politiker vill begränsa muslimers barnafödande.

 1. Raffina Wall skriver:

  Tack för en bra artikel Varghjärta!
  Ja nog bär tanten huvudet under armen. Tänk vad islamofobin kan ställa till med. Här hjälper icke enbart medicinsk hjälp. En synnerligen tålmodig och hårdhudad psykolog skulle säkert inte heller vara helt fel. Och jag vet om en sådan. Han är förövrigt en av de smålänningar som inte bär huvudet under armen.

  Mvh Raffina Wall

 2. arrami54 skriver:

  …tack, delar din åsikt! 😉

  God fortsättning på det nya året!

 3. Gubben skriver:

  Vilken märklig inställning till Smålänningar – är du rasist?

 4. arrami54 skriver:

  …ja, SD-smålands urdumma zombiearme gillar jag inte helt, men rasist…är denna unika smålänning och hennes politiska vänner en ras?
  😉

 5. Sten skriver:

  Undra om SD står för mänskliga rättigheter eller om det endast gäller för specefika människor?

 6. arrami54 skriver:

  Mänskliga rättigheter gäller där nog bara för specifika individer av tanten ovans sort, som är godkända av SD:s kvalitetsbyrå. 😉 Du hittar dem via en liten intatuerad stämpel i ryggslutet/rumpan, den är blågul och där finns en text: ”Sverige är mitt land!”.

 7. Urban Medin skriver:

  God fortsättning på det nya året och med en förhoppning om att den blir god.
  Jag fann lite jag vill dela med mig och till vem kan du säkert räkna ut 🙂
  En gammal indian sa en dag till sitt barnbarn:
  ”Två gamla vargar krigar inom oss alla. Den ena är rädsla och hat
  den andra vargen är kärlek och fred.”
  ”Vilken vinner?” frågade barnbarnet.
  Den gamle indianen svarade: ”Den vi matar!”
  (Okänd)
  Ha det gott / 🙂

 8. Ping: Nynäshamn i – vårvärme? | Bilderblogg.se

 9. arrami54 skriver:

  Detsamma, ha det bättre än gott och ett riktigt bra år 2013!
  Känner igen liknelsen om vår själ, tror jag har lagt in en engelsk version i inlägget som heter ”Kunskap skyddar vargen”. Det är en mycket bra liknelse och givetvis kommer den från Nordamerikas indianer:

  One evening a wise mother told her daughter about the battle that goes on inside people. She said “My child, the battle is between two “wolves” inside us all.

  One is Evil. It is anger, envy, jealousy, sorrow, regret, greed, arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies, false pride, superiority, and ego.

  The other is Good. It is joy, peace, love, hope, serenity, humility, kindness, benevolence, empathy, generosity, truth, compassion, and faith.”

  The child thought about it for a minute and asked her mother:
  “Which wolf wins?”

  The wise mother simply replied, “The one you feed.”

 10. skvitt skriver:

  Muslimer föder inte så många ungar som växer upp till att bli SnorDrägg, så begränsning bör hellre sättas in någon annan stans! 🙂
  /Skvitt

 11. arrami54 skriver:

  …jo, men demokratin har ju sin skuggsida!

 12. Janne skriver:

  Genom att följa diskussioner om islam mellan svenskar lär man sig mycket om svensk kultur men väldigt lite om islam. Med all respekt, det är som att lyssna på oskulder som diskuterat sex. För guds skull, bryt er loss ur er kulturella isolering.
  .

 13. arrami54 skriver:

  …det tycks mig att du argumenterar lite som en ”SD-riddare på en halt gammal åsna i kamp mot väderkvarnar” nu, likt många andra inom SD: http://www.dn.se/ledare/huvudledare/sd-slass-mot-vaderkvarnar

  Men ta min ”oskuld”, ge av din stora kunskap! 😉 Kom inte med löst pladder utan delge oss dina insikter och stora kunskaper. Det finns ingen homogen islamsk kultur, den religionen liksom kristendomen är splittrad i en mängd kulturella varianter…och vad det gäller kulturell isolering, personligen är jag ”särbo” med en frånskild sekulariserad muslimsk kvinna, så vadå kulturellt isolerad? Du tror du är ensam om att vara läskunnig, ensam om att resa över världen, ensam om att möta människor och andra kulturer…eller är du snarare rädd och isolerad i en fundamentalistisk politisk tro?
  Du är välkommen att berätta, delge oss fakta/kunskap…men osaklig SD-propaganda publiceras inte här, så tänk innan du skriver ett eventuellt svar!

 14. skvitt skriver:

  Jo, så kan det ju vara.

  /Skvitt

 15. arrami54 skriver:

  …vad jag menar är att oavsett grupp så finns det alltid folk som inte bryr sig om andra och ett krav på påtvingad barnbegränsning slår alltid fel och är ett övergrepp på mänsklig frihet.

 16. skvitt skriver:

  Jasså, det var så du menade. OK, jag trodde du skämtade.

  Visst, det där har du rätt i. Den sortens barnbegränsning hade en rad oönskade bieffekter i Kina till exempel.

  Det enda som faktiskt fungerar – och det utan minsta form av vare sig tvång, belöning eller upplysning – det är utbildning. Över allt i världen ser vi samma mönster, bättre utbildning – färre barn.

  Katolska kyrka och en del religiösa sekter motsätter sig preventivmedel och då blir det många barn, så klart. Mig veterligt finns inom islam inget förbud mot preventivmedel. Men rätta mig om jag har fel!

  I den mån muslimer får många barn bör det alltså handla om utbildningsnivå. Och jag tror mig kunna påstå att det i utbildningsavseende skiljer kolossalt mellan olika muslimer, både mellan olika etniska grupper och inom grupperna, men så är det även inom alla andra trossamfund, så där torde inte muslimer skilja sig från mängden och barnafödande saknar således varje koppling till islam, men inte vad gäller vissa kristna trosriktningar!

  Sämst utbildade bland muslimer är nog somalierna och de har mycket riktigt stora barnaskaror. Alltså måste vi storsatsa på att utbilda dem när de kommer hit. Inte bara så som vi utbildar oss själva och våra barn utan vi måste skola in dem i vårt, för dem helt främmande samhälle. Och det är vår förbannade plikt. Annars ska vi inte ta emot dem. Om liknelsen tillåts kan man ju jämföra med att skaffa sig en hund, låta den få gå vind för våg, och sedan förvänta sig att den ska uppföra sig som en dresserad jycke.

  SD-toppen borde egentligen känna till dessa fakta och om de gör det så talar de mot bättre vetande. Men de kanske är precis så obildade som de verkar vara.

  SDs vanliga medlemmar har jag ingen högre tanke om vad gäller bildning, begåvning och intellektuella färdigheter. Och de utgör ju rekryteringsbasen till ledande poster i partiet, så det kan inte förväntas att det står så mycket bättre till i partiets ledning. Då kan vilka galenskaper som helst föras fram som politisk lösning på det främlingshat, som deras minimala agenda vilar på.

  Det skrämmer mig inte att sådana personer kan bilda ett parti, men det skrämmer mig att det finns så många människor, som är lika korkade som SDs partimedlemmar, så att de kan få tillräckligt med röster för att komma in i riksdagen.

  När man sedan betänker att det inte finns ett samband, alltså att sviktande mentala gåvor med nödvändighet leder till att man sympatiserar med och röstar på SD, då har de andra partierna också svagbegåvade bland sina sympatisörer och då blir ju kontentan att vi är ett ganska korkat folk. Därmed faller varje rasbiologiskt argument mot rasblandning för vår del!

  Antagligen råder motsvarande förhållanden i andra länder och etniska grupper, som hos oss. I så fall har värdens befolkning som helhet att beakta om inte gen-blandningen borde utsträckas i än högre grad över rasgränserna. I vart fall om det är genetiken som ska styra över politiken.

  Men genetik kan aldrig vara en politisk fråga eller en politisk lösning. Tror man det så har man inget förstått. Tyvärr tycks nästan 10% av vår vuxna befolkning fattat nada.

  Men nu är det förvisso så att det inte bara är rasbiologi som styr galenpannorna i SD och deras väljarkår. Det är ju rädslan för främmande kulturer. Det är väl där skon klämmer. Det är det främmande som skrämmer. Men varför då inte bekanta sig med detta främmande? Det berikar ju!

  Och då öppnas ju för dialog, vilket ju överbryggar de flesta motsättningar. Då kan vi påverka sådant som så kallade ”hederskulturer” och grymma straff som sharialagarna påbjuder och motbjudande halalslakt (arabiska = tillåtet), liksom judarnas kosherslakt (hebreiska = tillåtet).

  Hur ser bjälken i vårt eget öga ut, ifall vi såg den?
  Någon sådan bjälke kan jag inte se, så andra får hjälpa mig med det.

  Jo, en bjälke ser jag. Den som tvingar oss kröka rygg för överheten, det kapitalistiska systemet. Kanske skulle naturfolken kunna öppna våra ögon till att se dem som kräver av oss att arbeta, att det är de som gör oss arbetslösa, men som själva inte arbetar, utan lever på vårt arbete, på oss, utan att dra sitt strå till samhället bästa i sann gemenskap.
  Jo, jag ser den bjälken, men tänk så många som bara ser rikedom som en lyx och glittrande flärd, som de själva hoppas på att få uppnå. Med sådana dagdrömmar går många genom livet och när en avundsjuka istället för ett sunt och medvetet klasshat!

  Tar vi intryck av varandras kulturer kanske vi till och med kan se, genom att spegla oss i varandra, att äktenskapet inte bara är till för att sörja för barnens ekonomiska trygghet, utan minst lika viktigt för reglering av egendoms-flöden inom släktleden. Och det i sin tur leder till att det ena släktledet favoriseras på det andras bekostnad och därmed uppstår förtryck av det ena könet. Av tradition, men än mer av skäl som hör till de biologiska skillnaderna och förutsättningarna, är det kvinnans arvslinje som drar det kortaste stråt och därför är det kvinnan som förtrycks.
  Kvinnokamp måste därför förenas med arbetarklassens kamp. I den kampen har man och kvinna gemensamma intressen. Enade vi stå, söndrade vi falla!

  Om vi intresserar oss för varandras skilda kulturer får vi större referensramar och kan intellektuellt höja oss över det rent reflexmässiga ryggmärgstänkandet. Det vinner vi alla på.
  Kanske kan vi till och med komma fram till att lösningen på det mesta säkert kan nås om vi avskaffar samhällssystem som bygger på förtryck. Att hur olika samhällssystem än kan se ut så bygger alla nuvarande utvecklade samhällen just på förtryck, där en liten minoritet förtrycker majoriteten.
  Det är därom kampen ska stå, inte mellan de förtryckta. Men just dessa icke objektiva motsättningar är just vad SD underblåser och det spelar våra förtryckare i händerna. Därmed har SD fullt stöd från överklassen oavsett vad de än säger.

  Härska genom att söndra!

  Söndra det arbetande folket! Söndra dem efter de synliga skillnaderna – hudfärgen och kön, efter de religiösa och de kulturella skillnaderna, söndra efter språk och dialekt, söndra mellan stadsdelar och mellan yrken, mellan arbetare och tjänstemän, mellan olika lönenivåer!
  Använd vad som helst som duger till att söndra, fotbollslagen eller partitillhörigheten, det spelar ingen roll! ju fler parter dess bättre för att söndra där sammanhållning skulle kunna råda!

  Söndring är verktyget som överklassen använder sig av, därför är SD välkommet och därför får de pengar av överklassen till sina kampanjer och utspel, men sådant sker i det fördolda. Det hör till spelet i dagsläget.

  Det kan bli annorlunda om SD växer i styrka. Då kan det bli respektabelt att stödja dem ekonomiskt och öppet!

  /Skvitt

 17. arrami54 skriver:

  Tack för en bra kommentar, tror vi har sammna syn och jag kan bara hålla med dig i det du skriver och några fel hittar jag inte! 😉
  Tyvärr ser jag redan tendenser till att ”systemet” gör SD rumsrent, samma spel som vi sett tidigare i historien och de positiva lösningarna har uteblivit, det enda som händer är att grupper ställs mot varandra och konfliktriskerna ökar.

 18. skvitt skriver:

  Javisst: ”Tyvärr ser jag redan tendenser till att ”systemet” gör SD rumsrent, samma spel som vi sett tidigare i historien och de positiva lösningarna har uteblivit, det enda som händer är att grupper ställs mot varandra och konfliktriskerna ökar.”

  Precis så är det ju.

  /Skvitt

 19. Ping: SD-politiker vill begränsa muslimers barnafödande. «

 20. arrami54 skriver:

  Jo, det finns ingenting nytt under solen, mänskligheten repriserar sin historia, om och om igen.

 21. skvitt skriver:

  Ja, därför att det är samma krafter som står mot varandra, de jag berörde i min långa kommentar, klasserna.

  Men vi lever i en historiskt intressant tid. Den här gången finns det ingen tredje klass som kan svinga sig upp på det produktiva folkets axlar och störta dagens börda vi har. Och alla klasser har sin glans dagar!

  Vilken klass ska efterträda bourgeoisien, när det bara finns ett proletariat vid sidan om dem i vår historiska epok? 😉

  När kommer fas-övergången? Plötsligt och oväntat, eller kan den förutspås i tiden?
  Blir det som med mjölken, som kokar över när man vänder ryggen till? 😉

  /Skvitt

 22. Ping: ”SD och De andra”. | Varghjärta

Kommentarsfältet är stängt.