…ni är feg Barack Obama, bara feg!

 

Återigen har vi sett ett vansinnesdåd i USA, denna gång mördades 20 barn och 6 vuxna. ”Ondskan” ligger inte i att detta sker återkommande, utan i att det kan ske på grund av extremt liberala vapenlagar. Jag inbillar mig inte för en sekund att kampen mot vapenlobbyn är lätt herr Obama, men jag föraktar er för att ni och era politiska bröder och systrar inte tar den.

 

 

Det finns ingen som helst anledning att det är så lätt för vem som helst att skaffa sig skjutvapen i USA, nationen är därtill INTE en nation under Gud utan tvärtom en nation under primitiv egoism och kulturellt kvar i ”vilda västern”.

Vi lär få se många nya dödsskjutningar, i ”frihetens” namn.

 

 

Kloka ord från ”Jinge”: I Sverige har vi problem med kriminella jägargäng. Folk som stryker omkring och tar lagen i egna händer, och i strid med lagar och förordningar sätter igång ett privat utrotningskrig mot rödlistade djurarter som vargen. Kriminalitet och dårskap är svårt att lagstifta bort, men visst kan man begränsa antalet vapen för dessa individer, sedan kan man höja straffet för olaga vapeninnehav till minimum fem års ovillkorligt fängelse. Då skulle vi ha stoppat mycket elände hemmavid, och hade USA haft sådana lagar så hade inte detta hänt. Vapen ska nämligen förvaras inlåsta.”

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik.. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till …ni är feg Barack Obama, bara feg!

 1. Jo. Vapen ska vara inlåsta. Olivgröna partiet tar ett steg till och säger att vapenskåpen ska ha dubbla lås och att olika personer ska ha varsin nyckel så att vapnen endast används då det verkligen är lämpligt.

 2. arrami54 skriver:

  Jo, vapen skall vara inlåsta! Men hur är det med det? Även här i Sverige finns ett antal miljoner vapen, långt ifrån alla är säkert inlåsta, vilket styrks av att de stjäls då och då. Hur många illegala vapen här finns vet ingen…

  Olivgröna partiet? Ytterligare ett grönt parti? Det finns det Gröna partiet som utmanar Miljöpartiet och jag ser med lätt fruktan att miljörörelsen splittras till ett ”ingenting”, exakt som vänsterrörelsen…

 3. Jo. Gröna partiet är en utmanare och en viktig utmanare dessutom, anser jag. De är ganska många och de har viktiga punkter på agendan. Olivgröna partiet håller med om nästan allt GP kommer med.

  Olivgröna partiet är dock ännu viktigare, anser jag, för Olivgröna partiet kan skapa långvarig balans i Sverige och resten av världen för miljö och människor och på så vis utradera rasismen fullständigt och skapa balans i samhället och i miljön. Vi vill skapa en balandserad folkmängd i varje land som kan leva i harmoni med naturen.

  Vi är givetvis ute efter en regnbågskoallition som vi idag kallar Valsamverkanspartiet för att på så vis undvika splittring och förlorade mandat i riksdagen för miljörörelsen. De som inte samverkar är de som medvetet splittrar miljörörelsen, anser jag.

  De som är för EU och hög arbetslöshet och samtidigt stödjer ohemmad invandring stödjer indirekt både Sverigedemokraterna och rasistiska partier, kanske t.o.m. mord, anser jag. Gör man ingenting i det läget som är konstruktivt och positivt är man själv rasist anser jag. För då skapar man det problem man sedan gnäller på. Visst, det är otroligt störande, men sant.

  Det är därför du behövs också. Du är viktig. Hjälp mig gärna om du kan och vill!

  Kram kram

 4. arrami54 skriver:

  …jo, samarbete och balans visavi miljön och naturresurserna i all ära, därom är vi överens, men dina tankar kring rasismen förstår jag nog inte helt. För det första tror jag inte rasismen kan utrotas, tror man det känner man inte djuret människan speciellt väl eller har ett mångtusenårigt framtidsperspektiv. Det har funnits rasism i Sverige de senaste tusen åren och lär finnas de kommande tusen åren, minst!
  Folkmängden håller på att balanseras, födslotalen minskar och naturen håller på att återta makten, via bl.a. resistenta bakterier och kommande virusepidemier.
  Någon ”ohämmad” invandring har vi inte, den är strikt reglerad enligt internationella överenskommelse, humanism och medmänsklig solidaritet vad det gäller ömmande fall…som de som flyr från krig och förföljelse.
  Hög arbetslöshet har vi för att politiker och företagare vill ha det så, bara ett förbud mot övertid och en sänkt arbetstid skulle minimera arbetslösheten, skulle vi därtill ställa om samhället till miljö- och klimatsmart hållbarhet via energisanering och ombyggnad av bostadsbeståndet, nyproduktion av bostäder som täcker behovet, en storsatsning på järnvägen, kollektivtrafiken m.m. så skulle arbetslösheten lätt utrotas.
  …i de frågor vi är överens hjälper jag gärna till, via opinionsbildning.

  (PS: Arbetade stenhårt mot en svensk EU-anslutning och mot EMU! DS).

 5. bra att vi är överrens om samverkan.
  Jovisst kan kanske inte rasismen utrotas, men man behöver ju inte reta gallfeber på de som har sådana känslor heller för som man sår får man skörda….det vet Norge mycket väl….och det kanske bara är början…om vi inte gör helt om.

  Jag satsar inte på att resistenta bakterier och kommande virusepidemier kommer lösa saken, att ens se det som en möjlighet är en aning makabert, anser jag. Om du vill ha det i ett personligt partiprogram skulle jag personligen småle. Ska ditt parti tillverka virus och sprida dem då eller?

  Den som besöker en större eller medlestor stadskärna kan kanske känna att vi faktiskt har ”ohämmad” invandring och det kan jag ha förståelse för. Sverige ser faktiskt inte särskilt ”svenskt” ut alls i städerna. Personligen har jag inte samma avsky som de som är mer intoleranta, men jag har förståelse för deras känslor. Sverige har förändrats.

  Krig skapar alltid ömmande skäl, det finns massvis med ömmande skäl, men inget krig löses genom forslandet av människor. Det är ett faktum. Människorna kan skapa både krig och fred. Invandring och utvandring löser ingenting långsiktigt. Krigens lemlestade offer och svältande barn är det mest ömmande, anser jag. Det är där vi ska satsa våra insatser lokalt och långsiktigt, anser jag. Fred och populationsnedväxt.

  Jo. Hög arbetslöshet har vi för att politiker och företagare vill ha det så. Det vet jag. Olivgröna partiet är på Gröna partiets och Vänsterpartiets linje i den frågan.

  Bra att vi är eniga om mycket. Gå med i ”Nej till EU” på Facebook! …och när du funderat djupt på saken och vetenskapliga fakta även ”Olivgröna partiet”!

  Kram kram

 6. arrami54 skriver:

  …du missförstår mig, jag satsar inte på virus eller resistenta bakterier, naturen (evolutionen) gör det för att begränsa vårt antal, även ”sjukdomarna” finns i naturen av en anledning, ett syfte. ( Och resistenta bakterier ”odlar” vi mycket helt p.g.a. vår dumhet med överdriven användning av antibiotika). Om några år kommer resistenta bakterier att vara ett jätteproblem och de döda räknade i hundratusentals…
  Sen anser jag nog inte att man kan använda ordet ”makabert” om naturens naturliga process kring liv och död…som ”grön” borde du veta hur skör de biologiska/ekologiska ”balanserna” är. Ordet ”makaber” passar däremot väldigt bra in på djuret homo sapiens, som tillverkat kärnvapen, biologiska- och kemiska stridsmedel. Vi använder otroliga summor på vapen, istället för att bygga ”fred” via utbildning, anpassning av våra system till naturen/miljön/klimatet o.s.v. o.s.v…
  …och som mest makabra är vi när vi startar krig, exkluderar ”dem” de andra och kräver ”lebensraum” för vår egen grupp, typ rasisterna som pekar på ”Untermenschen ” i våra medelstora staskärnor när de ser invandrare från t.ex. Somalia, övriga Nordafrika eller Mellanöstern.
  Personligen ser jag invandring som en positiv naturlig förändring i en demokratisk och global värld…och att förstå en känsla är inte detsamma som att vika ner sig för den!
  Vad det gäller ”Nej till EU” och ”Nej till EMU” så jobbade jag mer än fem år på heltid, har kvar alla de hundratals debattartiklar jag skrev i över förtio svenska tidningar + alla hundratals insändare…så blir frågan politiskt aktuell igen lär jag direkt aktivera mig, i dag är frågan död och jag tror att England vid en eventuell folkomröstning lämnar EU och då rasar samarbetet bl.a. p.g.a. rädslan för ett för starkt Tyskland.
  Mitt parti ligger i det rödgröna fältet, med betoning på RÖD och GRÖN! 😉

 7. Jo. Att förstå en känsla är inte detsamma som att vika ner sig för den. Men att tänka på hur andra människor mår kallas empati och är absolut nödvändigt för att skapa ett enat samhälle där alla drar åt ungefär samma håll.

  Bra att vi är eniga om EUs avsaffande, rödhet och grönhet. Jag hoppas på positiv och konstruktiv samverkan i dessa viktiga frågor. M.a.p. masspopulation av Sverige anser jag du har fel för jag anser det är mer djupgrönt att nedväxa Sverige till balans med naturen.

 8. arrami54 skriver:

  …nja, tänk efter ett ögonblick tack! Empati betecknar förmågan att medvetet förstå andra personers känslor. Empatibegreppet är nära besläktat med inlevelse (fantasi) och medkänsla. Empati handlar om en psykisk förmåga att förstå och känna med andra, vare sig personen håller med eller inte. T.ex, en psykolog kan ha empati med en järnrörs-rasist utan att bli likadan, vara likadan eller ha sympati med rasisten.
  Empati är kanske än mer att förstå dem som flyr undan krig, förföljelser, fattigdom…som lämnar sina ”rötter”, vänner, familj för att överleva. …och vi är inte i närheten av en masspopulation av Sverige, vi är ett rikt och glesbefolkat land som därtill behöver invandringen för att motverka en allt åldrande befolkning. T.o.m. Sverigedemokrater inser vikten av friskt vackert ”blod” utifrån för att förgylla denna nation…http://www.metro.se/nyheter/sd-toppen-hittade-karleken-utomlands/EVHllq!ZJovJlUPHDIC2/

  🙂

 9. Mållgan skriver:

  Skall man realistisk, så är ju faktiskt 20 st döda barn inte så mycket i statistiken. Det dödas 8 barn varje dag av skjutvapen i USA, så 20 döda barn på en enda dag ger bara ett litet gupp i statistiken.

 10. arrami54 skriver:

  Exakt, men vi vet alla att världen (människorna) är cyniska, inte bryr sig, liksom media om en dödas, det blir intressantare och mer medialt om det sker ett massmord. Vi vet också hur djävla ointelligenta de är i bland annat NRA (National Rifle Association) som tror att ännu fler vapen minskar våldet. Det USA behöver är strikta vapenlagar som omöjliggör för privatpersoner att inneha vapen, någonting liknande den lagstiftning vi har här.

 11. Jo. Tänka efter måste man bland.

  Jo. Empati betecknar förmågan att medvetet och med känsla förstå andra personers känslor och jag hävdar att det inbegriper att även faktiskt känna med dem.

  Jag har empati att förstå oh känna med dem som flyr undan krig, förföljelser, fattigdom…som lämnar sina ”rötter”, vänner, familj för att överleva det är därför Olivgröna partiet är en del av lösningen på problemet långsiktigt och vi vill fatiskt hjäpa dem att få ordning på sina länder, inte förvärra problemet såsom de flesta som söger sig hjälpa faktiskt gör.

  Miljöpartiet röstade inte för fred i riksdagen med följd att Sverige blev med på invasionen av Libyen vilket skapar de problem och ömmande skäl som sedan skapar mass-migration. MP är dessutom för ett EU som skapar fattidom.
  Det är inte Gröna partiet och Olivgöna partiet. Vi är nämligen anständiga människor som är för fred.

  Vi behöver inte ens diskutera om huruvida Sverige är överbefolkat eller ej. Vi kan fastställa vilken levnadstandard som är rimlig tillsammans med folket, vilken balans vi vill ha med naturen och sedan räkna fram en befolkningsmängd som är rimlig tillsammans med forskare om vi vill ha rimliga rovdjurstammar. Jag tror det är rimligt att vi kommer hamna på ca 4-6 miljoner människor för alla är inte veganer som mig eller Joakim som leder Gröna partiet och alla kan inte tänka sig ett liv med cykel ännu. T.o.m. Birger Schlaug lär ju ha susat runt i en stor Volvo i valtider.

  Missuppfattningen att vi behöver invandringen för att motverka en allt åldrande befolkning är direkt felaktig och dessutom inte vad alla gamla vill ha alls. Arbetslösheten är hög trots att vi gått ner i arbetstid från närmast livegna till 8 timmar och nu borde vara på väg ner till 6. Automatiseringen har ökat i industrin jämförtmed förr. Standarden är högre i hemmen än förr, bilarna är lyxigare än förr etc. etc. Vi skulle lätt kunna gå ner till både 6 och 4 timmars arbetsdag eller skapa friår eller fler lediga dagar eller lediga månader för många människor. Att då tala om att vi behöver invandrare som torkar våra gamla morsors avföring är inte enbart empatilöst mot våra föräldrar men också mot invandrarna. Det är sjuklig rasism och ren elakhet, anser jag. Vi kan ta hand om våra egna föräldrar.

  Att de kristna Sverigedemokraterna gör utspel är att visa att de inte är rasister men att de är emot Islam som religion är inte förvånande. Att vara emot en annan religion när man själv är religiös, ytterligare en religion som medelst barnavel gett sig fanken på att invadera världen (och på samma vis förstör sina egna länder), ja, detta är ett uråldrigt fenomen, men det är faktiskt inte rasism. Rasism innefattar att se sin egen ras som överlägsen andra raser. Även de som tror på det flygande spaghettimonstret är emot andra religioner. 🙂 Religion är alltså hyckleri för de flesta, komik för andra, opiumliknande behaglighet för de som inte vill se sanningen och det är brist på intelligens hos de som helt enkelt inte kan tänka själva.

  Religion och frusna ideologier kan, nu 2012, enkelt avskaffas och vi kan hålla oss till demokratiskt stiftade lagar och till vetenskapliga rapporter och det kommer framtidens generationer tacka oss för. Var så säker! 🙂

 12. arrami54 skriver:

  Det är en stor brist i ”tänket” om man tror att invandrarna bara skall ” torkar våra gamla morsors avföring”…du tror inte de är kapabla att utföra alla jobb?
  Ditt svar i övrig avslöjar samma brister i ”tänket” och ett enormt övermod, reprisering av Sverigedemokraternas politik i falskt grön tappning och även en kopiering av den kinesiska diktaturens barnbegränsningsprogram. Det sistnämnda i en ”demokratisk” begränsning av Sveriges befolkning till ” 4-6 miljoner människor för alla är inte veganer som mig”
  …och orden ”Religion och frusna ideologier kan, nu 2012, enkelt avskaffas” tyder på enorma brister i verklighetsförankningen!

  …du har för alla tänkande individer avslöjat att det ”Olivgröna partiet” är ett komiskt utslag av okunnighet, okänslighet och ren dumhet, en röst på detta ”parti” är en röst slängd i avloppet!
  Till det ”Olivgröna partiet” säger jag NEJ TACK!

  Adjö och ha en bra Jul!

Kommentarsfältet är stängt.