”Sverigedemokraterna – fulla som folk”.

 

Den här gången var det inte ett järnrör, utan ett ”helrör” som ställde till det för Sverigedemokraterna även om det finns en koppling till helrör i båda fallen (och fler därtill).

 

Den fullpixlade bilden av partiet är något komisk, de snubblar ju återkommande på både sina retoriska lögner och ben. Antar att det kändes som en skymf att få hjälp upp av två invandrare, speciellt när man nyligen blivit utslängd från krogen för att man varit oförskämd mot invandrare (?). Men drick SD-pojkar, drick mer, drick och lufta era verkliga värderingar!

Men det måste vara pinsamt att vakna upp ur fyllan och bli påmind om att man ringt ”fulmedia” för att hävda att invandrare rånat en på ryggsäcken, när man själv glömt den på krogen. Samma invandrare som bara hjälpt.

Svenskhetens kulturella fylle-etik, jag vet inte vad fan som hände, men det är invandrarnas fel! …och det är också Sverigedemokraternas primitivt rasistiska etik och politiska grund: ”Vi har inte en aning om vad som händer, men det är invandrarnas fel!”

Jag ser redan affischerna framför mig i nästa valrörelse.

Sverigedemokraterna – fulla som folk”.

Sympatisörerna ”nyktrar väl till” när de inser att missnöjesgnället är felriktat,… förhoppningsvis.

…och nej, Jimmie, den här typen av skandaler drabbar inte andra partier, inte vad det gäller antal eller nivå. Nolltolerans mot rasism är en omöjlighet i ett parti som bygger sin retorik och politik på rasistiska värderingar.

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”Sverigedemokraterna – fulla som folk”.

  1. portolanseglaren skriver:

    -När man ser framför sig en figur, som grymtat som en gris för att håna en dörrvakt, berätta att hånat honom därför att han liknar några skurkar som låtsats ha hjälpt figuren och det sedan visar sig att de verkligen hjälpt och att han själv är skurken, ja då är man tillbaka i 1500-talet och i den groteska realismen, för att tala med Mikhail Bakhtin.
    Men det är just problemet med SD att de drar växlar på en grotesk vrångbild

  2. arrami54 skriver:

    Exakt, ”problemet med SD att de drar växlar på en grotesk vrångbild”.
    Korrekt analys och hänvisningen till den ryska filosofen var också bra…språkets betydelse!

Kommentarsfältet är stängt.