…under SD:s mycket tunna hinna av civilisation.

 

Under SD:s tunna hinna av civilisation, hittar man de mentala små kopiorna av Breivik (ni har väl inte glömt honom och hans ”ideologi”?).

Oskar” (ett typexempel ur SD:s skara) som avgav några kommentarer under mitt förra inlägg är själva sinnebilden av en Sverigedemokrat, en lågbegåvad fascist som helt delar Breiviks ideologiska bas, en ideologi som också genomsyrar Sverigedemokratin:

Oskar skriver:

23 november, 2012 kl. 6:24 e m

@Arrami54

Jadu… DU är ett omöjligt fall. Du är så inne i DIN rosa bubbla av idioti så att först när kulorna vinar kommer DU fatta vad din vidriga sort har orsakat. Själv gör JAG mig beredd på kriget. Tränar skytte och andra viktiga saker.

Det här är resultatet av för mycket fred i världen. övercivilisering så att människans hjärna torkar in till en idiot av rosa lulli lull.

Det är INTE fel att ta till våld för att skydda sin rätt att få bestämma över sig själv.”

 

Oskar” förbereder sig för inbördeskriget, talar om ”för mycket fred i världen”, (?) ”övercivilisering” (?) och tillhör uppenbarligen samma skara som de tre ”valpar” som nyligen lämnat SD eller tagit feghetens ”timeout” (ta ledigt med full lön!). Det är en skara lågbegåvade och mentalt ociviliserade, ytterst primitiva primater vi ser samlas under ”blåsippan”. …och det är verkligen hög tid för att sluta gulla med detta rasistiska och fascistiska parti.

För varje demokratiskt sinnad medborgare, publicist och reporter finns bara en slutsats att dra. SD är inte ett parti som alla andra. De är rasister och ska behandlas därefter.”

Arnstad ” påpekar att vi ”Idag lever i ett Europa där en ny fascistisk politik firar triumfer”. Han beskriver skillnader mellan 30-talets gamla och nya fascismen och ger råd om lämplig politik mot Sverigedemokraterna och neofascismen.

Men varken DN:s ledare eller Arnstad har någon förklaring till varför neofascismen växer sig stark. De visar ingen kunskap eller insikt i det förhållandet att både den gamla (30-talets ekonomiska depression) och den nya fascismen till stor del är ett barn av en kapitalism i kris.

Kapitalismen har under de senaste 30 åren i de flesta i-länder utmärkts av ökade ekonomiska skillnader, kraftigt ökad arbetslöshet, försämrade socialförsäkringar, ökade otrygghet, försämrade anställningsförhållanden med färre trygga anställningar och med en enorm reserv-arme på ett par miljarder arbetslösa eller undersysselsatt enligt statistik från ILO (International Labour Organisation). I den ständiga strävan för bolagen efter största möjliga vinst är reduceringar av antalet anställda uppenbarligen en kostnadsbesparing, och ”flexibla anställningsförhållanden” med anställda via bemanningsbolag är då en fördel. I detta samhälle med ökad otrygghet för alltfler och med ofta hård reell eller upplevd kamp om arbete och försörjning är det lätt att se ”avvikande” som en syndabock eller som en orättfärdig konkurrent. Här finns nog det mesta bränslet för ökning av rasismen”

I det av EU och storkapitalet så pressade Grekland framträder neofascismen i en mer extrem form genom ”Gyllene Gryning”.

Oskar” och övriga Sverigedemokrater tillhör en skara ytterst primitiva egoister som på enkel nationalistisk grund ”försvarar” sitt revir, likt terroristen och ”serieskytten” Mangs, även om de flesta använder ord istället för kulor. Det finns inte ett spår av etik eller reell civilisation inom denna grupp. Det ser exakt likadant ut under den tunna falska hinnan av etik hos bröderna Ekeroth, Jimmie Åkesson och övriga i partiets ”topp”.

Tyvärr tilltalar rasismen SD sprider många svenskar, deras etik når aldrig utanför egoismens och ”jagets” lilla bubbla. Den civiliserade hinnan krymper och krackelerar i tider av recession/lågkonjunktur och rasismen har alltid legat under ytan i nationen. Behandlingen av romerna är ett bra exempel på hur medelsvensken försvarat sitt revir och sin kristna etik genom åren.

…inte fan är den svenska kulturen bättre och när jag studerar Sverigedemokraterna känner jag bara avsky för min art. Tror man att vi är ”Guds avbild”, ja då måste man vara rejält ointelligent och totalt indoktrinerad av religiöst pladder, ”Gud” är vår avbild och den bilden är ofta skrämmande ful på alla nivåer.

vacce-sepia1b mellan

 

 

Detta inlägg publicerades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till …under SD:s mycket tunna hinna av civilisation.

 1. Kerstin skriver:

  Det här var bara ytterligare en av Per Gunmundsons artiklar som lockade till sig så många rasister att SvD tvingades stänga av kommenteringen.

 2. arrami54 skriver:

  …jo, de (rasisterna) vågar ”tala” under anonymitet på nätet, och talar gör de på de mest vidriga vis.

 3. Pingback: Fascimen, ett barn av en kapitalism i kris | Jinge.se

 4. Pingback: Fascister bär inte knätofs | Jinge.se

 5. Pingback: Åh, vilken röra! Vad är fascism? | Jinge.se

 6. Pingback: För en demokratisk nationalism | Jinge.se

 7. Pingback: FN vinner i Brignoles! | Anders Romelsjö på jinge.se

 8. Pingback: Front National vann valet före högern+socialisterna i staden Brignoles i Provence | Anders Romelsjö på jinge.se

 9. Pingback: Stora framgångar för högerextrema Front National i grannstaden Brignoles, ja i hela Frankrike | Anders Romelsjö på jinge.se

 10. Pingback: Äntligen stora protester mot Front National! | Anders Romelsjö på jinge.se

 11. Pingback: Stora framgångar för Front National – men inte i Brignoles! | Anders Romelsjö på jinge.se

 12. Pingback: Valet i Frankrike – stort bakslag för neoliberalismen och liten framgång för Front National | Anders Romelsjö på jinge.se

 13. Pingback: EU-valet: Franska Front National nitar Nej – etc. | Anders Romelsjö på jinge.se

 14. Pingback: Om franska valet och Front National | Anders Romelsjö på jinge.se

 15. Pingback: EU-valets verkliga resultat!? | Anders Romelsjö på jinge.se

 16. Pingback: Pensioner på villovägar – orsaker och lösningar | Anders Romelsjö på jinge.se

 17. Pingback: Är SD ett nyfascistiskt parti? | Anders Romelsjö på jinge.se

 18. Pingback: Facsism – vad är det? | Anders Romelsjö på jinge.se

 19. Pingback: De mentalt tomma ”svennarna”. | Varghjärta

 20. Pingback: Den förunderliga fascismdiskussionen (del 2) | Anders Romelsjö på jinge.se

 21. Pingback: Aftonbladets sju punkter om fascism – Linderborg mot Hofman | Anders Romelsjö på jinge.se

 22. Pingback: Fascismdebatten i en nestors sinne | Anders Romelsjö på jinge.se

 23. Pingback: Fascismens ansikten – Arnstad och Hofman | Anders Romelsjö på jinge.se

 24. Pingback: Om fascismens väg till makten | Anders Romelsjö på jinge.se

 25. Pingback: Alternativa samhällen – vad handlar de om? | Anders Romelsjö på jinge.se

Kommentarer är stängda.