Sverigedemokraterna och svensk ”kultur”.

 

Alla vet vad som hänt kring tre ”framstående” Sverigedemokrater den senaste tiden, personligen skrattar jag mest åt att dessa små rasister avslöjat sig så totalt. Men samtidigt har SD lyckats avslöja vad de tycker är högstående med det de kallar svensk etnicitet och kultur. Nu har SD:s (järnrörs-partiets) ”kultur” och nivå ingenting med svensk kultur att göra, Sverigedemokraternas ”kultur” hamnar snarare inom det vi allmänt kallar lågt, fegt, obildat (korkat), lögnaktigt, kriminellt och rasistiskt/fascistiskt.

I veckan visade Expressen vad en modern tidning kan uträtta, när den har fler kanaler till sitt förfogande än Krösus Sorks Dags-Nytt. I en serie mästerligt utförda avslöjanden i både text och rörlig bild kunde Expressen riva masken av Sverigedemokraternas högsta partiledning och leda i bevis det många redan anade (nämligen att partiet leds av en grupp råskinn). Det kan vara värt att minnas att en i järnrörsgänget, Erik Almqvist, för bara några år sedan trakasserade en undersökande reporter från Sveriges Radio, som avslöjat hur han i sällskap med bland andra partiledaren Jimmie Åkesson hade skrålat rasistiska sånger och snapsvisor om mordet på Olof Palme.”

SD-toppen Erik Almqvist, riksdagsman och partiets ekonomisk-politiske talesman har verkligen avslöjat sig och sitt parti:

… och jo, Erik, sanningen kommer fram!

 

Sanningen är bl.a. detta:

Erik Almqvist hörs flera gånger kalla Soran Ismail för ”babbe”, en variant på ”blatte” (babbe = babian).

”Jag står och pratar med babben…” säger Almqvist.

Erik Almqvist säger till Soran Ismail att denne inte hör hemma i Sverige.

”I mitt syfte så beter du dig som en babbe just nu… Och du har ingenting här att göra… Men det är mitt land. Okej?” säger Erik Almqvist.

Soran Ismail svarar:

”Men det är mitt land också.”

Erik Almqvist:

”Ahh mitt land… Nej det är inte ditt land, det är mitt land…”

På filmen hör man Erik Almqvist väsa i Sorans öra.

Soran Ismail:

”Ta det lugnt, det är liksom så här… Jag står bara och argumenterar… Det är ni som…”

Erik Almqvist:

”Ja. men du argumenterar som en liten fitta.” ”

 

 

Ja, Soran Ismail, (med all respekt!) det ÄR ditt land!… och det är mitt land…och ingenstans i detta land borde det finnas utrymme för den ”kultur” Sverigedemokraterna står för!

Erik Almqvist, Kent Ekeroth, Christian Westling är typexempel på SD-rasister och få har blivit så avslöjade som fega lögnare. Ingenting tyder på att Jimmie Åkesson och t.ex. herr Söder inte visste om händelserna och ingen normalbegåvad svensk bör idag kunna argumentera för att det finns någon form av förnuft eller känsla i detta rasistiska och uppenbart fascistiska parti. De som sympatiserar med, röstar på eller är medlemmar i partiet Sverigedemokraterna är av exakt samma sort som ovan nämnda ”herrar”. Det finns en anledning till att alla kloka kvinnor (och män) håller sig på avstånd till järnrörspartiet, vilket bl.a. beskrivs bra här!

…förhoppningsvis har vi sett början på Sverigedemokratins död och inte kommer jag att sakna den/dem!

 

 

Sverigedemokraterna är ett parti som växt ur skinheadsrörelsen Bevara Sverige Svenskt. ” skriver Jan Helin i en krönika och han tydliggör att SD är kvar i sin rasistiska grundsyn:

Det är den ultranationalistiska värdegrunden som är problemet. Och rasismen. En rasism som av framträdande partimedlemmar ges uttryck när de skriver om att Gina Dirawi inte kan leda jul-tv, Loreen inte är en svensk seger och en rasistisk betraktelse över Zlatan Ibrahimovic osvenska kroppsspråk.

Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg formulerade problemet på pricken i veckan:
”Gina Dirawi är född i Sundsvall. Loreen i Åkersberga. Zlatan i Malmö. De har bott här hela sina liv. Varje defintion av svenskhet som utesluter dem kan inte vara något annat än rasistisk.”

Detta är problemet med Sverigedemokraterna och den människosyn som håller ihop partiet.
Berusad av framgången blir nu Jimmie Åkesson så korrumperad av sin makt att han gör sitt livs politiska misstag. Han deklarerar sturskt att nu gäller ”nolltolerans mot rasism och extremism i partiet”. Han bygger med detta dekret en magnifik fälla åt sig själv och visar hur långt ifrån sina gräsrötter han hamnat.
Det är ju i kampen mot politiskt korrekta media som ”censurerar” dessa uttryck som gräsrötterna funnit kraft. Sverigedemokraterna är ju på denna punkt yttrandefrihetens försvarare. Nu får de istället en lavett av partiledaren som säger att de inte längre är välkomna i partiet om de uttrycker sina åsikter.
Det är det som gör att fällan slår igen med sådan kraft när
Expressen avslöjar hur två toppnamn i partiet uppträder som de skinnskallar som en gång startade partiet.”

 

Konklusion: Folk som drar på stan med järnrör, bråkar utanför krogar, skriker blatte, babbe, ”skit i den lilla horan!” med mera och talar om att Sverige är deras, är antagligen precis vad de verkar vara…korkade råbusar!

 

 

 

Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sverigedemokraterna och svensk ”kultur”.

 1. Ping: SD i verkligheten « skvitts

 2. Samuel Nygren skriver:

  Den som helhjärtat ångrar sig och ber om förlåtelse ska vara förlåten. Detta är en av det kristna Sveriges grundpelare. Alla har sett vad som skett och bildat sig en egen uppfattning om detta så det kommer du inte längre med. Sluta därför med ett meningslöst försvar och satsa mer på ånger och förlåt så kommer du kunna gå vidare med en ny upplevelse och lämna detta bakom dej..

 3. arrami54 skriver:

  Du kommer med ett naivt och dåligt försvar, och en argumentation på den renodlade dumhetens nivå. Sen är det inte du som bedömer om de skall förlåtas utan de som drabbats av deras hån och hat, förlåtna är de nog, det handlar nämligen inte om det, utan om en oetisk och primitiv hatideologi, så långt från kristen etik du kan komma. Det finns ingenting kristet i den rasism och främlingsfientlighet SD bedriver. Du tycks använda en falsk kristendom för att försvara SD:s rasism…antar du skulle blivit en god tyst soldat i vilken tyranns arme som helst, bara det handlade om ett ”korståg” till försvar mot islam?

  Lek inte falskt en ”förlåtande Gud” när det passar dig, utan försök först förstå den etik din (?) Jesus talade om och stod upp för innan du yttrar dig!

 4. Genus skriver:

  Varför måste den ”den lilla horan” vara kvinnan i sammanhanget? Har inte Sverige haft tillräckligt mycket genusfolkbildning? Alla vi svenskar och då även SVDs kolumnister borde ju inse att man inte kan/får koppla yrkesroller till kön.

 5. arrami54 skriver:

  Du menar att Erik Almqvist talade om sig själv?

  😉

Kommentarsfältet är stängt.