SD visar sitt ansikte, igen!

 

Den senaste veckan har vi läst rapporter om trakasserier mot somaliska invånare i Forserum (Småland). Efter att i ett par dagar ha hållit sina barn hemma så har de somaliska föräldrarna i Forserum nu vågat låta sina barn gå till skolan igen. Detta efter att Nässjö kommun och polisen lovat att se till att de kan vara trygga.

Idag visar Samhällsföreningen i Forserum sitt stöd för de somaliska familjerna via ett fackeltåg. Sänder en applåd till de som gick i fackeltåget, de är värda en eloge.

En som jag inte ger beröm, utan uppmanar att (med skam) be om ursäkt är den Sverigedemokrat som menade, i en tråd på rasistsajten Avpixlat, att: ”Ett sånt ‘gäng’ som rör om i grytorna borde finnas i alla sveriges 290 kommuner”.

Denna Sven-Erik Karlsson (suppleant i SD:s lokala styrelse i Högsby) borde skämmas rejält, han uppmanar bl.a. till trakasserier av barn och hot mot dem och deras föräldrar. Hans förtydligande gör INTE saken bättre:

När redaktionen på sajten Interasistmen ringer upp herr Karlsson (Ge Breivik asyl) och frågar om han vill ha gäng i varje kommun som trakasserar invandrare svarar han:

”– Nej så menar jag naturligtvis inte, men vi måste ju ha någon som rör om lite i grytan. Vi sverigedemokrater är ju emot den här fantastiska invandringen som man tror är så bra. Så det måste ju vara några som ställer upp och är emot det.””

 

Skäms herr Sven-Erik Karlsson, skäms så du rodnar från lilltå till hjässa!

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till SD visar sitt ansikte, igen!

 1. matte skriver:

  du vet det är jävligt stor skillnad på invandrare o invandrare, du tror antagligen alla är fr iran och jobbar som tandläkare och är nästan som oss. men tyvärr så är inte fallet

 2. arrami54 skriver:

  …ja du, det är en djävla skillnad på svenskar och svenskar, en del är tandläkare, en del är kriminella, en del är bara tröttsamma…
  Jag raderade dina övriga sex kommentarer och anser nog att du platsar bäst i kommentarstrådarna under Avpixlats inlägg, du hör hemma där, inte här!

 3. Leon skriver:

  Enligt http://interasistmen.se/avgangsvakt/sd-man-avgar-efter-kommentar-pa-avpixlat/ har nu Sven-Erik Karlsson (”invandrare bör “trakasseras” i varje kommun”)nu avgått. Givetvis tar han inget ansvar för sina uttalanden, vem trodde väl det (?). Istället ger han EXPO ”skulden” för att han nu ”tvingas” avgå. Ett i sanning gott exempel på argumentationen hos en representant för ett parti som gick till val under devisen ”Vi tar ansvar”.
  Samtidigt utsätts ”givetvis” den antirasistiska manifestationen i Bollnäs för kritik från SD;s starke man på orten Pär Norling – http://interasistmen.se/klavertramp/sd-politiker-invandringen-skapar-nazism/. Vilken förutom att han vill ”totalförbjuda islam” i Sverige är av den åsikten att svenska medborgare som begått brott ska utvisas. Givetvis då om de är av utländskt ursprung och utvisningen skulle gälla hela familjen alltså även eventuellt ”svenskfödda” barn. Ett mer öppet förakt mot såväl svensk och internationell rätt samt den grundlagsfästa religionsfriheten har väl sällan skådats. Oftast brukar dessa åsikter framföras mer i det fördolda på div rasistbloggar och inte på detta sätt föras ut i offentlighetens ljus. Som ”lök på laxen” framför han sedan att uppkomsten av nazistgrupper är, vem kunde tro något annat, INVANDRARNAS FEL !
  Det brukar sägas att ”ger man en dåre tillräckligt med rep, så hänger han sig själv”. Siten http://interasistmen.se ger SD-folket ”längder med rep”…och de hänger sig beredvilligt genom sina egna uttalanden 🙂

 4. arrami54 skriver:

  Det är tragiskt att SD faktiskt har väljare, sympatisörer på sin sida…men med tiden inser förhoppningsvis folk vad det är för sorts vanvettiga troll det handlar om och vänder dem ryggen.

 5. Sven-Erik Karlsson skriver:

  Ja du arrami54 och dom blir fler och fler ! Fler och fler människor börjar få upp ögonen !
  SD väljarna blir bara fler och fler !
  Sven-Erik Karlsson numera fri debattör .

 6. arrami54 skriver:

  Debattör vill jag inte kalla dig, snarast korkad och en som lever efter devisen: ”Saliga äro de korkade, ty de skall flyta när floden kommer!”
  I dagarna fick Breivik sin dom, han dömdes för det massmord han utförde grundat på hatet mot ”mångkulturen”. Ett hat som han retoriskt delar med många inom Sverigedemokraterna, ett hat som yttrat sig via retoriska rop från den skamliga nationalistiska ynkedomens näste. Vi har i media under sommaren läst om återkommande övertramp från Sverigedemokraternas talesmän. Senast var det en som ville förbjuda islam och utvisa alla muslimer. Det är samma tal om det hotande ”Eurabia” som Breivik baserade sitt hat på. Personen ansåg också att det var invandrarnas fel att det finns nazister i dagens Sverige: ” – Mycket är det invandringens fel, för folk retar upp sig”. I Sverigedemokraternas Sverige är religionsfriheten selektiv, människovärdet likaså. Man använder samma retorik som Breivik, vilken somliga Sverigedemokrater ville ge asyl här.
  En av SD:s företrädare skrev på den öppet rasistiska sajten ”Avpixlat” (omhuldad och stöd av SD:s ledning) att: “Ett sånt ‘gäng’ som rör om i grytorna borde finnas i alla sveriges 290 kommuner”. Detta apropå de som trakasserade Somalier i Forserum. En uppmaning till trakasserier mot barn och deras föräldrar, allt på grund av hudfärg och kultur.
  En annan av partiets företrädare i Karlskoga hotade med våld på Twitter. Bland annat skrev han:”I framtiden ska vänsterns blod flyta” och ”Förr eller senare blir Journalister och PK folk öppet villebråd”.
  Det börjar bli alltmer tydligt vilken typ av individer som samlas under Sverigedemokraternas intellektuellt ”blekpixlade” och hatiska fana. Man försöker utmåla sig som mobbade av Sveriges demokratiska partier, i den av dem benämnda ”sjuklövern”. Man utmålar invandrare som kriminella våldtäktsmän, och ekonomiskt tärande. Desinformationens syfte är att generellt utmåla alla invandrare/flyktingar som kriminella, som enbart destruktiva för den svenska nationen. Därefter följer historiskt oftast avhumaniseringen, därpå följer etniska rensningar. Vi såg det i Srebrenica, för att nämna en av historiens alla extrema hatbrott.
  Man skäms som man, som människa, när hatets små kopior av Josef Mengeles själ sprider sitt invandrarfientliga och i grunden rasistiska gift. Det behövs verkligen en väckarklocka, som ringer så högt att alla inser vilket destruktivt förtalsgift Sverigedemokraterna sprider. Ett gift som har klara paralleller till det gift som ledde fram till nazitysklands utrotning av judar, på den tiden hatades judar, i dag sprider samma små rasister sitt hat mot muslimer.
  Vi har facit på hatets konsekvenser, de flesta av oss lär av historiens berättelser. Men inte Sverigedemokraterna, de trummar på och marscherar under hatets fana och vill ha Sverige etniskt rent, en svensk enklav, monokulturell och under fädernas kyrka. De sprider lögner, ren desinformation och spelar mobbade. Detta socialkonservativa enfrågeparti hör inte hemma i en upplyst demokrati, de bör hamna i historiens papperskorg. Den svenska demokratin står stolt, er förutan, som värnare av religionsfrihet, kulturell frihet, lika människovärde och med solidaritet nog att räcka ut en hand till alla dem som flyr undan krig, förtryck och hatets orättvisor.
  Avslutningsvis vänder jag mig direkt till SD:s medlemmar med orden: Skäms, skäms så ni rodnar från lilltårna till hjässan! Skäms med djupaste skam, för den primitiva och puerila främlingsfientlighet ni sprider!

 7. Sven-Erik Karlsson skriver:

  Själv har du naturligtvis ett av sveriges högsta IQ ?

 8. arrami54 skriver:

  …ja du, det påstås vara ett av de högst uppmätta, enligt Mensa. 😉
  Ditt, är det ens mätbart (oavsett vilken av våra multipla intelligenser vi än väljer)? Du behöver kanske läsa på om intelligenserna?:
  http://runor.wordpress.com/2011/06/14/hur-ar-du-intelligent/

 9. Sven-Erik Karlsson skriver:

  Du borde skämmas för dina fula uttalanden , istället för att suttit på skolbänken som tydligen du gjort kanske i 25 år så har jag jobbat från 14 års ålder , bland annat till sjöss och de sista 34 åren som linjegubbe så jag har nog gjort mer rätt för mej än både dej och dina älskade invandrare kommer att göra !

 10. arrami54 skriver:

  …jo,jo, du är bäst. Jobbat från 14 år, helt utan bildning då? Plötsligt inser man varför du blev så liten… 😉
  Det här med ansvar för sin egen kunskapsnivå har du aldrig hört talas om, liksom källkritiskt tänkande eller det livslånga lärandet?
  Vill du stå som ett obildat exempel på små män som gapar och gnäller utan att ha en susning om vad de gnäller om…om inte, skaffa dig lite grundläggande kunskaper och allmänt folkvett!

 11. Sven-Erik Karlsson skriver:

  Ska du snacka om folkvett när jag slutade mina sex år i folkskola så var du nog långt ifrån påtänkt ! Jag fick i princip gå direkt ut i jobb något som dina älskade invandrare inte behöver på tiotals år efter att dom kommit till Sverige ! Lär dej att se skogen bakom träden så kommer du nog att må och sova bättre ! Fjosse !

 12. arrami54 skriver:

  Din ålder styrker ingen klokhet, snarare tvärtom och att få invandrare kommer in på arbetsmarknaden direkt handlar delvis om den välintegrerade rasismen i det svenska samhället, en rasism som okunniga stollar som ni förstärker. Även om det i snitt tar tio-tolv år för en invandrare att komma in på arbetsmarknaden, så tar det i snitt lite mer än tjugo år för ett barn att nå dit, så samhällsekonomiskt är det fördel invandraren! Men även dyskalkyli är vanligt förekommande hos våra små rasister!

  …och du, jag sover gott. Fjant!

 13. Sven-Erik Karlsson skriver:

  Det ante mej att du har totalt korsdrag mellan öronen , fortsätt du med ditt hat mot sverige och svenskarna ,fjosse ! Och ta emot några av dina älsklingar i ditt hem så kan ni ju gosa riktigt ordentligt !

 14. arrami54 skriver:

  Ser på din retoriska förmåga (och intelligensnivå) att din karriär som ”fri debattör” redan nått vägs ände.
  Tror du skulle må bättre om du lärde dig virka eller något liknande, istället för att ”debattera”, du saknar alla förutsättningar för det sistnämnda (eftersom du aldrig kommer över nivån puerilt gnäll).

  Adjö! 😉

Kommentarsfältet är stängt.