…det regnar inte på Venus.

 

Anledningen är enkel, det finns inget vatten där. Där faller ej heller några tårar…

 

 

 

 

 

 

Det är lätt att hitta på retoriska ”sanningar” (konspirationsteorier)/förklaringar/gnälla och hitta på  ursäkter…eller hur? Frågan kan riktas till många av min arts ”dårar i trons klädnad”, t.ex. till alla religiösa, till många politiker (främst kapitalismens och tillväxtens små knähundar av plast) som vår statsminister, herr Reinfeldt. Hans senaste demokratiska bravad i syfte att montera ner nationen är utförsäljningen av bilprovningen, en ren stöld av gemensam egendom vill jag hävda och i enlighet med gangstertraditionerna går vinsten till skatteparadisen.

”Jag tror att vi nu ser en allt mer desperat borgerlig regering som börjar inse att det ser illa ut inför nästa val. Därför vill man nu skynda på med att slutföra sitt stora ideologiska projekt och sälja ut allt vi äger gemensamt till sina rika sympatisörer, kosta vad det kosta vill.”… skriver Nicklas Lundström och nog har han rätt!

De nyliberala i regering, riksdag och landsting gör allt de kan för att skänka bort offentligt ägd verksamhet, vi minns alla hur Serafen såldes, hur vårdmottagningar gick iväg för en spottstyver, allt för att kunna fullfölja den revolution som slutligen kommer avsätta dem själva.” skriver ”jinge”, jag håller med honom i allt, men ser inget hopp i hans sista strof, för vad kommer i stället, socialdemokratin och herr Löfven.

På vilket vis skulle deras ”hållbara frihet” bli bättre? Eller som Birger Schlaug med leende ironi skriver:

Kära hjärtanes, så sött, Stefan Löfven. Så naivt världsfrånvänt, så gulligt omedvetet och nästan jungfruligt oskuldsfullt.

Kommuner och privata bolag skall kunna få projekt finansierade med upp till 50 procent av statliga pengar. För detta vill socialdemokraterna satsa 250 miljoner per år. Och detta skall, enligt Löfven, föra Sverige till frontposition när det gäller miljö och klimat. Kära hjärtanes, så sött! ”

Det är samma skit, bara under lite olika flaggor/färger…och vad fan innebär socialdemokratins ”hållbara frihet” och för vem? Sveriges sjuka, arbetslösa, fattiga? Vad betyder deras hållbarhet för miljön, klimatet…världens barn?

Det regnar inte på Venus och ingen gråter där.

Men här på jorden gråter barnen överallt, depression är ett allmäntillstånd hos många av våra barn/ungdomar. De gråter i Syrien, i Gaza, och här i Sverige. Mänskligheten har en stark drift, att äta eller ätas. (våldet i dag bär oftast en ton, en ”mantel” av ekonomiskt ”förnuft”, men manteln och tonen är falsk).

Snart gråter än fler barn, de gråter av utmattning, svält…och vi reagerar medvetet för sent.

Det är en sjuk värld och vi låter de ”sjukaste” styra.

Varför?

De kallar det utveckling, tillväxt, men dagens ”ekonomism” leder bara till katastrof, ekonomiskt, socialt och ekologiskt.

Jag känner bara en enorm vrede, sorgen har för länge sedan tonat bort…

…men det glädjer mig att Sverigedemokraterna krymper, förhoppningsvis till det ”ingentinget” de är, till slut!

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD!, Natur och miljö., Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till …det regnar inte på Venus.

 1. Magistra70 skriver:

  Om ”det gläder dig att Sverigedemokraterna krymper”, ställer alltså även DU upp på Sveriges nuvarande, moraliskt helt vidriga invandringspolitik, dvs att för skyhöga kostnader hitflytta och ”curla” en oändligt minimal, slumpvist utvald andel av jordens behövande (och sällan de verkligt arma!) ist för att rationellt använda samma astronomiska summor till att hjälpa på plats/närområde och då så väldigt mga fler.
  Med andra ord: själva bärande idén hos SD i motsats till alla övriga partierna.
  Lägg därtill hela ”flykting-industrins” extremt grymma cynism och miljardrullning . Endast SD vågar ifrågasätta !!

 2. arrami54 skriver:

  Ja, jag ställer upp på nuvarande svenska invandringspolitik och jag gör det med stolthet. Sverige visar medmänsklighet, följer gällande avtal kring flyktingar m.m. och visar inte det omänskliga hat SD vill att vi skall visa mot t.ex. Somalier p.g.a. deras hudfärg.
  Det handlar inte om ”slumpvis” utvalda, det handlar om flyktingar som tar sig hit, det handlar om avtalade kvoter, det handlar om FN:s flyktingkonvention mfl överenskommelser vi förbundit oss följa.
  Invandringen är ingen kostnad för vår nation, den är en vinst…på alla plan. Om man vågar se världen även med medmänskliga ögon och inte kall nationalistisk rasism och protektionism.
  Det finns ingen motsättning i att vi samtidigt tar emot några här och samtidigt hjälper många som kan bli hjälpta i sina närområden (alla kan inte det, bli hjälpta där!).
  Jag tänker inte ödsla tid på dig i dag utan uppmanar till att läsa allt jag skrivit under rubriken: ”Min syn på SD”.
  Adjö.

Kommentarsfältet är stängt.