Alliansregeringen visar sitt tryne igen…

 

…och fult är det, väldigt fult!

Läs, Kajsa Ekis Ekmans artikel och tänk efter!:

Vem i hela världen kan vilja att folk som bor här inte lär sig svenska? Självfallet inte de som kommer hit, och inte de som bor här heller, för vad är det för bra med ett samhälle där vi knappt kan prata med varann? Jag kan inte ens föreställa mig att rasister gillar det här, de som alltid klagar över invandrare som inte lär sig svenska. Men för dem som önskar sig en lättmanipulerad underklass är detta förslag guld värt.”

Det handlar om att skapa en underklass och befästa denna klass plats i den svenska ”demokratin”, aldrig har Alliansregeringens lögn varit tydligare än via detta regeringsförslag:

Likt ett självspelande piano återupprepar Folkpartiet sin gamla nötta slagdänga ”Hårdare tag mot invandrarna”. Med ”Språktest för medborgarskap” som refräng hoppas man återerövra det svenska folkets hjärtan och öron. För det kan väl knappast vara så att man hoppas på invandrarnas röster för det integrationspolitiska förslag som man lagt fram på DN-debatt den 12/6. ”

Folkpartiet måste vara totalt förvirrade, eller extrema lögnare. Ingen kan påstå att det finns någonting vettigt i förslaget som regeringens nya utredning om sfi, svenska för invandrare lägger, nämligen att alla invandrare skall lära sig svenska på två år. Två år, har de kommit fram till. Två års svenskundervisning räcker. För alla. Alla som kommer hit framöver måste börja läsa svenska det första året och får bara två år på sig. Kärleksinvandrade akademiker likväl som krigsskadade analfabeter med flera barn.”

Folkpartiets syfte med debattinlägget är bara ett, att lura till sig lätt främlingsfientliga ”etniska” svenskars röster, de kör en retorisk repris, en politisk livlina, vars enda syfte är att locka väljare med lögnen som bete. Folkpartiet är en del av den Alliansregering som vill minska invandrarnas möjlighet att lära sig språket. De vill skapa en lättstyrd underklass som aldrig kommer in i samhället.

Alliansregeringens politiker är ynkligare än rasisterna, de är genomfalska egoister som bara ser till den egna maktpositionen. De har satt många sjuka och arbetslösa i en omöjlig sits, i samma syfte, att skapa och förstärka en underklass.

…fy fan!

Skuld bärs inte kollektivt. Inom borgerligheten har det blivit vanligt att fokusera på invandringen som ett problem i sig. Det är en hållning som rimmar illa med liberala kärnvärden.”

…det börjar lukta SverigeförDumning om Alliansregeringen och Folkpartiet. Gå inte de främlingsfientliga till mötes, ta en dusch, eller ett bad och tvätta av er unkenheten!

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik.. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Alliansregeringen visar sitt tryne igen…

 1. Ping: Borgerliga små partier på ruinens brant och förlamad inrikespolitik « Fredriks blogg

 2. Fredrik Karlsson skriver:

  Kunde inte sagt det bättre själv. Av den starka allians som tog form 2006 och som vann det valet finns nu endast små smulor kvar och öppna konflikter inom regeringen hopar sig. Folkpartiet, Centern och Kristdemokraterna är farligt nära att åka ut ur riksdagen. Och nu är KD med all rätt förbannade över att de har blivit utestängda från arbetet med försvarsberedningen.

  http://blog.svd.se/politikdirekt/2012/06/oacceptabelt-stanga-kd-ute/

  Det ser med andra ord inte särskilt bra ut för regeringen. /Fredrik

 3. arrami54 skriver:

  Fp,C, KD får skylla sig själva, de gick in som stödtrupp till ”De nya Moderaterna” och deras eventuella sorti ur riksdagen ses av moderaterna som ”collateral damage”. Fast ”sidoskadorna” är nog medvetet tagna av Moderaterna (inte bryr de sig om ”alliansen”, de bryr sig bara om sig själva).

 4. Ping: …en pausbild, på en verklig skönhet! | Varghjärta

Kommentarsfältet är stängt.