Angående skägg och Svenska Dumhuvuden.

 

Återigen sprider SD osaklig information: ”– Flertalet är överåriga och det blir väldigt uppenbart i media när man tar del av bilder. Väldigt många ser snarare ut som att de är 30 år än att de är 15 år, säger pressansvarige Martin Kinnunen till DN.se.”

Det finns ingen större problematik kring flyktingbarnen än det hat, falska information och missaktning de möter från SD och liknande främlingsfientliga/rasistiska organisationer!

Jag har skrivit om det förr, men det tåls att reprisera:

O-folket (SD med flera hat-grupperingar) förstår inte ens så grundläggande elementära saker som att skäggväxt är någonting som kommer genom ett tillskott av det manliga könshormonet testosteron, i och med puberteten. Puberteten genomgår de flesta pojkar i åldern 13 till 15 år och barn är man tills man fyller arton. Skägg uppstår i den senare delen av puberteten, ofta runt 14 till 16 års åldern, nu är detta individuellt, en del får ansiktsbehåring tidigare, andra senare. Vad O-folket inte heller tycks inse, är att svart skägg syns tydligare mot hud, än det blekt transparent blonda skäggfjunet.

O-folket tycks se alla ensamkommande flyktingbarn som förklädda vuxna islamistiska terrorister, därav denna enorma rädsla för dessa barn. Denna rädsla förklarar alla attacker mot de bostäder vi erbjuder dem, som t.ex. i Vallentuna, Vellinge m.fl platser.

Nu kommer många flyktingbarn från länder som saknar adekvat folkbokföring och därför kan frågetecken om rätt ålder uppstå. Det är därtill inte helt lätt att via läkarundersökningar ange rätt kronologisk ålder.

Det är också en myt att flyktingbarnen ”drar hit” övrig släkt och vänner.

 

 

 

PS: O-folket = IQ löskokt ägg. DS.

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Angående skägg och Svenska Dumhuvuden.

 1. KV skriver:

  Nu vet jag inte om den här länken är behjälplig eller om det är ”basic knowledge”.
  http://www.polisen.se/sv/Lagar-och-regler/Om-olika-brott/It-relaterade-brott/
  En av de obehagligaste kommentatorerna jag har stött på den bloggen har använt hela namn som signaturer, vilket kan orsaka levande personer obehag och problem.
  Vill av hänsyn till dem därför inte ange vilka signaturen.
  Men borde inte det klassas som kriminellt även om det inte kommer att ges någon hög
  prioritet bland alla de personbedrägerier som bedrivs på nätet?

 2. KV skriver:

  Mer on-topic.
  Angående åldersutveckling är det också något individuellt och i vilken fas unga personer befinner sig i går inte att fastställa enbart genom deras utseenden.
  Därav kraven på leg på uteställen, Systembolaget osv.

 3. arrami54 skriver:

  Länken du ger behöver nog en del läsa!
  Jag håller med dig och att använda andras namn är aldrig okej!

 4. arrami54 skriver:

  …exakt. Det är omöjligt att avgöra ålder via t.ex. bilder i media som SD hävdar. Även vid en s.k. medicinsk åldersbedömning är avvikelsen i exakthet hela 24 månader i åldersspannet nio till arton år, så SD:s krav på medicinsk åldersbedömning faller platt eftersom det med exakthet inte går att få fram någons ålder ens via medicinska tester.

 5. Dumskalle skriver:

  Otroligt intolerant människa som bloggar här.

 6. arrami54 skriver:

  …så kom det in ett SD-troll som använder mitt ”nick” som e-mejladress. Får någon ett mejl med avsändaren arrami54@hotmail.com, så är det INTE från mig. Signaturen ”Dumskalle” ovan ÄR verkligen det han namnger sig som. 😉

  ”More information about Dumskalle

  IP: 217.211.191.37, 217-211-191-37-no39.tbcn.telia.com
  E-post: arrami54@hotmail.com
  URL:
  Whois: http://whois.arin.net/rest/ip/217.211.191.37

  Att det kryllar av oetiska och småkriminella ”dumhuvuden” på nätet är mer än uppenbart!

 7. Pingback: …så ”föddes” Arrami. | Varghjärta

Kommentarer är stängda.