…de tänder, Sverigedemokraterna!

 

Ja ”tänder på” alltså!

Det blir alltmer uppenbart att många av partiets medlemmar är lite ”dimmiga” och det är inte Lützen-dimma, det är cannabisdimmans fördummande variant det handlar om!

(”Cannabis lagras i hjärnan och försämrar samordnande funktioner. Människor som regelbundet röker cannabis blir sega, förlorar omdömet och får stora problem att sortera intryck, förstå sig själva, tolka sammanhang och orka med vardagen.

Parallellt kräver samhället att ungdomar ska förstå just komplexa sammanhang och göra stora val i livet. Med cannabis i hjärnan går det inte ihop. Cannabis och kriminalitet har dessutom klara kopplingar. Mer än hälften av Mini-Marias cannabisrökande ungdomar har haft bekymmer med polisen och 25 procent är dömda för brott. Ett annat viktigt argument mot cannabis är dess negativa inverkan på nära relationer”).

En sverigedemokratisk fullmäktigeledamot på en mindre ort i Södermanland rökte cannabis på Södertälje sjukhus. Hon har erkänt och fått ett strafföreläggande för ringa narkotikabrott. Påföljden blir böter på totalt 1.500 kronor.

Det är inte första gången kvinnan är i klammeri med rättvisan. Förra sommaren var det någon som tände eld på hennes lägenhetsdörr. Ledamoten själv anklagade politiska motståndare för att ha anlagt branden.”

Senare har det framkommit uppgifter som tyder på att kvinnan själv kan ha tänt på och enligt Aftonbladet och Expressen är kvinnan misstänkt för mordbrand.”

 

Kanske finner vi förklaringen till de främlingsfientligas framgångar i Frankrike i samma dimma? Finns det en koppling mellan Nationella Frontens framgångar och den extrema cannabiskonsumtionen? Fransmännen är bland Europas mest haschrökande.

40 procent av franska 15-åringar har rökt cannabis under 2011, enligt undersökningen Espad. Var fjärde ung fransos röker cannabis minst en gång varje månad.”

 

Nåja, ärligt talat tror jag inte alla de ca sex procent som sympatiserar med Sverigedemokraterna ”tänder på”, men kopplingen mellan drogens passivt fördummande effekt och sympatisörernas intellektuella förmåga kanske finns där?

För dem som inte förstår förtydligar jag min tankegång, kopplingen handlar om främlingsfientlighet och dumhet (= är en effekt av cannabisbruk!)!  Men hur man blivit ”dum” är kanske inte avgörande, eller hur ”Pinglan”?

 

Sociala problem, social utslagning (utanförskap), blir en effekt av för mycket drogbruk och sociala problem lär vi få gott om i Europa de närmsta åren. Inte bara i Grekland!

Inget förtroende för staten. Den ekonomiska krisen slår hårt och grekerna litar inte längre på politikernas förmåga att lösa välfärdsproblemen, visar en ny undersökning. Det sociala kontrakt mellan staten och medborgarna som krävs i varje välfärdsstat tycks vara upplöst i Grekland”, skriver Jens Magnusson, välfärdsekonom på SEB i DN och tyvärr lär vi få se liknande utveckling runt om i EU, Europa och världen. En tydlig effekt blir den ökning av främlingsfientlighet och rasism vi ser växa fram.

Orsaken ligger nu inte främst i droganvändningen, utan i den lek finanssektorn och inkompetenta politiker återkommande sysslat med, …de blåser upp ”finansballonger”, ser återkommande och leende dem spricka och leker därtill ”följa John” (= den hysteriska ”marknaden”).

Den ekonomiska ”Apartheid” de byggt/bygger blir endast destruktiv!

…så på ett sätt kan jag förstå dem som drar en joint och sjunger en sång:

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt om politik., Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till …de tänder, Sverigedemokraterna!

  1. Svante skriver:

    Du nämner en kvinna inom SD, som rökt cannabis, och sedan tände på ytterdörren. Detta är väl naturligt det är olagligt att röka cannabis, och hon visste inte att det är olagligt att röka ytterdörr.
    Svante

  2. arrami54 skriver:

    Eller så missförstod hon på typiskt SD-maner orden ”tända på” när hon brände dörren… 😆

  3. Pingback: …mer angående fördumningspandemin. | runor

Kommentarer är stängda.