…Centerpartiets miljöpolitik drivs av kvartalskapitalismen.

Den politiska vänstern ska inte styra miljöpolitiken” skriver Per Ankersjö (C) i DN-debatt.

Men Ankersjös artikel är mest svammel (vilket förtydligas här!), den politiska vänstern har aldrig fått en reell möjlighet att bedriva bra grön miljöpolitik, miljöpolitiken har alltid styrts av köpta kvartalskapitaliser på den politiska högersidan …och det är därför vi aldrig ser en bra miljöpolitik!

Ett talande exempel är den skogspolitik som centerpartiet (det falskt gröna högerpartiet) uppvisar via sin gråbonde Eskil Erlandsson:

””Vad landsbygdsminister Eskil Erlandsson än säger – svenskarna vill inte offra landskapet för att höja BNP med ett par promille.” Det visar reaktionerna på Maciej Zarembas reportageserie.”

”Det är ministern Eskil Erlandsson och ytterst riksdagen som är ansvariga för att utformningen av Sveriges landskap överlämnats åt virkes- och massaindustrin. Vad jag vet har inget annat land i Europa visat ett sådant förtroende för kvartalskapitalismens sinne för kulturhistoria. Eskil Erlandsson vet nog vad han gör. Men vet riksdagen?

Man kan förstå att ett folk av bleka nöden drivs till att härja sin natur. Som de hungrande bönderna i Amazonas. Det är tragiskt i klassisk mening; det finns inget val. Att göra samma sak för marginalvinstens skull, av ignorans eller för att hålla ihop en regering, förtjänar inte epitetet från det antika dramat. Det är bara häpnadsväckande.

 

Centerpartiet är INTE ett miljöpolitiskt bra alternativ, eftersom det INTE ens är ett grönt parti!

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt om politik., Natur och miljö.. Bokmärk permalänken.

En kommentar till …Centerpartiets miljöpolitik drivs av kvartalskapitalismen.

  1. Pingback: Vill minister Erlandsson verkligen avskaffa alla skatter och demokratin? « Calandrellas blogg

Kommentarer är stängda.