…hon växer mer och mer, Loreen.

Kultur ÄR en mix av möten, musik som möter musik och ny musik uppstår…kultur är, om den skall leva, lika beroende av utveckling, evolution, som allt annat…

…jag håller med Loreen fullt ut: ”Jag är inte för att bevara kulturen. Ta den och gör vad fan du vill med den” ...blanda och ge!

Vill du konservera kulturen i små nationella reservat bör du söka jobb på ett historiskt museum, inte kalla dig kreativ och kulturell!

Bevara Sverige blandat, det är bara då vår kultur lever!

 

Jag bugar mig med en allt ökande respekt, tack för att du, just du, representerar Sverige!

”Loreen har upprepade gånger visat sitt stöd för människorättsaktivister i Azerbajdzjan. Nu har sångerskan hamnat i ett diplomatiskt drama där landets regering beskyller Sveriges ambassadör för att politisera schlager-EM.”

Aftonbladet berättar samma historia: ”Nu har sångerskan hamnat i ett diplomatiskt drama där landets regering beskyller Sveriges ambassadör för att politisera schlager-EM.”

…stå på dig, Loreen, du ÄR en vacker själ!

 

 

”Men frågan är inte bara vad som händer före och under Eurovision i Baku – utan i ännu högre grad vad som kommer att sker när tävlingen är över och de utländska besökarna har åkt hem. Risken är att en ny våg av repression äger rum när myndigheterna i Baku kommer att göra upp med dem som tog tillfället i akt att höja rösten i samband med melodifestivalen. Då kan regimen dessutom använda sig av information som den tillförskaffat sig genom ett samarbete med Telia Soneras dotterbolag i Azerbajdzjan, något som SVT Uppdrag Granskning nyligen avslöjade.”

…lika stolt som jag är över Loreen, lika mycket föraktar jag de svenska och tydligt psykopatiska företag, som bara ser till vinsten, som Telia Sonera…personligen har jag bojkottat detta skitföretag i många år och tro mig, Telia är inget du behöver sakna!

…och ärligt talat njuter jag varje gång Sverige representeras av första, eller andra, tredje, generationen invandrare…det måste svida i de torftiga nationalisternas små själar! Att t.ex. Björn Söder ifrågasätter ”svenskheten”blir bara löjligt och är så typiskt för den bruna nationalistiska tankegången!

”Daniel Swedin, ledarskribent på Aftonbladet: ”Roligt att andra SD-höjdare försöker spinna att Söders tokerier ej är partiets. Men: han är partisekreterare. Han skriver vi.””

”Jinge” ställer en höst berättigad fråga: ”Är SD:are dumma i HELA huvudet?”

…och nog finns det sämre exportframgångar: ”Det finns sämre exportvaror än schlager.” …vapenförsäljning till diktaturer är väl ett tydligt exempel?

 

Stort grattis, Loreenen magisk och välförtjänt seger!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till …hon växer mer och mer, Loreen.

 1. x skriver:

  Jag tror inte ens att Azerbajdzjan bryr sig så mycket om vad en eurovision song contest deltagare gör. Precis som Migrationsverket bryr sig inte om vad amnsty international säger om Azerbajdzjan. Varför skulle Loreen och svensk ambassadör bry sig så mycket om mänskliga rättighterna i Azerbajdzjan? Har dom nån gång brytt sig om flyktingarna som utvisats tillbaka till Azerbajdzjan från Sverige?

 2. arrami54 skriver:

  Azerbajdzjans folk och de styrande bryr sig uppenbarligen, det är bara svensk jantetystnad som talar nu, via dig, eller hur ”x”?

 3. Per skriver:

  Helt rätt! Avveckla svensk kultur! Avveckla även samisk, kurdisk, arabisk, amerikansk och persisk kultur så vi får en enda kultur över hela världen.

 4. Alfredo skriver:

  Själva definitionen av mångkultur säger emot Loreen om det där med att blanda.
  men så har ju mångkultur inte varit så framgångsrikt heller.
  Varför Loreens uttalande kan stämma.
  Att blanda och hitta influenser är viktigt. Att tro att olika kulturer kan leva sida vid sida utan att påverka varandra är trångsynt och obildat (men likväl den väg Sverige har valt).
  För referenser kring mångkultur och dess omöjlighet läs gärna Bhabha.

 5. arrami54 skriver:

  Du har verkligen missförstått allt och det helt, det du kallar avveckling är den ständigt pågående kulturella utvecklingen. 😉

 6. arrami54 skriver:

  Tanken med att kulturer lever sida vid sida, möts och blandas är grunden för all kulturell utveckling och den mixen har pågått genom hela vår historia!

Kommentarsfältet är stängt.