…de är rädda för barn!

 

Det som ska bli Vallentunas första hem för ensamkommande flyktingbarn har vandaliserats. Närboende har också ringt till socialförvaltningen och hotat med att göra livet så svårt som möjligt för barnen som flyttar in, skriver Svenska Dagbladet.” …läser jag i DN utan någon som helst känsla av förvåning, klart dylikt händer när hatstämningar piskas fram av sajter typ ”Avpixlat” och ”politiska” partier typ Sverigedemokraterna. Vad är det för störda typer som inte förstår, att det är barn det handlar om? (Frågan riktar jag till ”Karpstryparn”, ”Avpixlats” största lilla hat-spöke! Personligen tror jag ett löskokt ägg har mer förstånd och insikter, än denna ”Karpstryparn” och hens bröder/systrar i SD?)

Villaägarföreningen i området där hemmet ligger, ursäktar sig väl med att värdet på fastigheterna kan minska, eller någonting dylikt intelligensbefriat? Vilket är lätt att bevisa:

En sak Sverigedemokraterna gärna uppehåller sig vid är islamistisk fundamentalism som hot mot demokratin. Men hyckleriet och lögnen är total, Ola Larsmo, ordföranden i svenska PEN-klubben tydliggör detta utmärkt här, där han bl.a. skriver:

Saken är bara den att många av de författare som sökt och fått skydd inom ramen för fristadssystemet har behövt det på grund av sitt engagemang för kvinnors rättigheter eller att man vågat kritisera religiös extremism. Det gällde i allra högsta grad Salman Rushdie, kring vilket systemet byggdes. Och det gäller inte minst en av de författare som Sverigedemokraterna nu kritiserar Uppsala för att ha erbjudit skydd: Taslima Nasrin.

Vad man säger är alltså att man inte vill slösa pengar på de människor som med risk för eget liv tar ställning mot just sådant man själv gärna utmålar som de stora hoten. Låt andra ta striden, någon annanstans, så länge det inte kostar mig en krona. Och så länge jag slipper se dem eller, Gud förbjude, träffa dem på gatan.”

Ola Larsmo har helt rätt, Sverigedemokrater (och deras svans av sympatisörer) är fega, ynkliga individer som inte ens vågar stå upp för demokratins principer och etik, de är oetiska och hatfyllda egoister utan minsta spår av känsla/empati för andra.

…och tror någon polisen anstränger sig? Nej, de lär sitta bakom skrivbordet och oja sig över hur tufft jobb de har. Får jag ge ett råd: Ut och bevaka området, ta fram vilka som skrivit hotmejlen…inte så svårt, om ni vill!

…men jag antar många poliser röstar på SD och ser genom fingrarna och vilken yrkeskår som börjar bli nationens skämt är väl uppenbart?

Den svenska polisen följer en ny slogan: Född till slav är ingen tax (polis), när husse (kunden /brottsoffret) ropar…svarar vi: Kommer strax!”

 

…och att polisorganisationen inte fungerar är bevisat långt bortom rimligt tvivel och det hjälper inte att enskilda poliser jobbar bra:

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till …de är rädda för barn!

 1. tengileye skriver:

  … Har väl bara lite med det här att göra… Men ändå- Det där med flyktingbarnen ja… Från ingen till en hel del kommuner som vill hjälpa till (kommuner då, inte människor i gemen) ..

  Fast jag tror på nåt sätt att det ändå kan vara rätt illa med detta, bra att de vill hjälpa till, men VET de vad som krävs? Vilka resurser som krävs för att ta hand om och hjälpa dessa traumatiserade, ensamma barn och ungdomar (för i första hand så handlar det nog mest om ungdomar och tonåringar- även om de i lagens mening är barn tills man är 18, för det mesta) .
  Tror nog tyvärr att många av kommunerna så småningom kommer att inse att det krävs mer än vad de har för att genomföra det på ett bra sätt.

 2. arrami54 skriver:

  …jo, visst finns det problem och det krävs kunskap, engagemang. Men det är trots allt både mänskligare och vettigare att försöka hjälpa dessa barn/ungdomar…än att möta dem med ointelligent och känslokallt hat!

 3. tengileye skriver:

  Förvisso sant, men har man inte kunskap så kan det snarare ändå bli mer fel än rätt även om man menar gott…

  Därmed inte sagt att man ska ut o bränna baracker

 4. arrami54 skriver:

  …kunskapen finns och används. Dessa barn/tonåringar har flytt hit från en vidrig terror och vi skulle vara än vidrigare om vi mötte dem med hat, typ det som nu visas upp i Vallentuna.

 5. Balloo skriver:

  Det är fel att tvinga på människor mångkulturen och i slutändan blir det sådär som i Vallentuna, Ni som försöker försköna ”Ensamma flyktingbarn” sätt er in i situationen själva. Vi har problem med ensamkommande flyktingbarn där jag bor också och dom har ställt till problem och blivit polisanmälda fler än en gång.
  Alla vill inte ”lika” respektera detta!

 6. arrami54 skriver:

  …inget är värre än monokultur/ dum enfald, av den art du förespråkar. Ingen förskönar någonting, barn och tonåringar är bara barn och tonåringar. Ensamkommande flyktingbarn utmärker sig INTE i brottsstatistiken.
  Jag respekterar din rätt att inte tycka ”lika”, men där stannar respekten.
  Jag har noll respekt för enfaldens gapande pöbel, vilken du tycks representera. Människor så snåla på omtanke, känsla och förstånd, att man automatiskt tycker synd om era egna barn.

  …och du menar att din syn ger individer rätt att vandalisera flyktingbarns hem och hota dem?

 7. Balloo skriver:

  Det är helt sjukt fel att vandalisera, hota och förstöra för andra men om nu dom boende i Vallentuna och på andra ställen i Sverige inte vill ta emot ensamkommande flyktingbarn och bli grannar med en flyktinganöäggning så varför kan folk inte repektera detta? Att säga att dom boende i Vallentuna ändrar åsikt när flyktingförläggningen väl är i drift är så otroligt naivt och korkat att jag knappt tror det är sant. Bara en svensk kan vara så otroligt naiv och korkad…
  Att tvinga på folk saker dom inte vill ökar bara hatet och segregationen!

 8. arrami54 skriver:

  Bra att du tar avstånd mot hot, vandalisering m.m….men vadå tvinga på? Vi lever i en demokrati där vi via majoritetsbeslut bestämt oss för att värna dessa barn.
  Vem bryr sig om huruvida Sverigedemokrater eller deras idiotsvans ändrar sin rasistiska/främlingsfientliga inställning? Ni får likt alla andra följa demokratins etik och lagar och sluta bete er som ”förmer”. Att det handlar om fruktan för ”husvärdet” framgår av ett antal insändare i lokaltidningen. De Vallentunabor som protesterar och begår dessa lagbrott är bara outvecklade rasister, främlingsfientliga egoister och narcissister som skiter i andra, bara de kan vinna någon krona. Naiva, korkade och etiskt små djävla dvärgar är exakt vad de är och de som grundlägger hatet och segregationen.

  …med vilken rätt spottar DU på lag, etik, flyktingkonventioner m.m. bara för att DU inte vill?
  Du agerar själv mot all lagstiftning som inte passar dig och kallar kriminaliteten för civil olydnad?
  Jag vill inte ha Sverigedemokrater och andra rasister/främlingsfientliga boende i detta land, ni är värre och farligare än dessa flyktingbarn på alla sätt och vis…skulle du respektera detta och lämna landet? Jag menar du tycks representera den vidrigaste av alla svenska kulturer, hatets, segregationens, främlingsfientligheten och rasismen.
  Du representerar inte Sverige och svenskarna på något vis, utan tillhör en unken liten minoritet.

 9. Balloo skriver:

  Det handlar inte om vad jag vill eller om vad du tycker utan det handlar om vad majoriteten vill, Vi lever i en demokrati eller hur? Majoriteten har väl då rätt att bestämma?

  Vad tror du att majoriteten i Vallentuna tycker? Tror du verkligen att SD är stora i Vallentuna?? Det är inga Sverigedemokrater som är emot detta i Vallentuna utan det är vanliga människor som röstar på Moderaterna, Sossarna eller vilket vanligt parti som helt.
  Jag röstar inte på SD och jag bor inte i Vallentuna men jag tycker att man ska börja lyssna på vad majoriteten tycker och inte bara köra över dom, Annars kan vi lika gärna avskaffa demokratin.

  Varför börja spä på det hat som redan finns i samhället genom att medvetet öka konflikterna, Det är detta jag tycker är helt sjukt och det är därför jag reagerar på att man medvetet väljer att köra över Vallentunabornas åsikter.

 10. arrami54 skriver:

  Visst handlar dina ord om vad DU tycker och vadå majoritet? Kan du ge mig bevis på att majoriteten i Vallentuna tycker att de inte skall ställa upp för flyktingbarnen?
  …vad majoriteten i Sverige tycker vet vi. Vanliga människor har både empati och känsla nog för att ställa upp för de barn som på mycket goda grunder flytt hit.
  Du gör dig till talesperson för de ynkliga…men tycks inte ens vara medveten om det!

  http://www.dn.se/ledare/signerat/flyktingboende-inga-demokratiska-samtal-med-antidemokrater

 11. Sverre Svensson skriver:

  Vad är det frågan om? Hur många utlänningar ska svenska folket ta emot? Det finns liksom ingen ände på hur många fattiga människor som skulle kunna tänka sig bosätta sig i Sverige eller andra västländer.
  Nu är det fan NOG! Fortsätter den här förbannade koloniseringen kommer svenska folket till slut söka sig till extremiströrelser för att återta SITT JÄVLA LAND!
  Svenska folket har inget som helst ansvar för alla misslyckade länder som uppenbarligen inte klarar av att ta hand om och ansvar för sin egna befolkning.
  Nog är nog och det är nu! Sluta hulka er över de uppenbart falska asylsökarna, det enda dessa människor söker är nya länder att bosätta sig då deras egna totalt och uppenbarligen misslyckats.
  Under 5% av alla invandrare som får medborgarskap i Sverige idag har egentliga flyktingskäl enligt internationella konventioner.
  Övriga är välfärdsflyktingar/lycksökare/kriminella och gud vet vad.

  Det är hög tid för svenska folket att säga att nu är det nog med den förbannade naiviteten, lögnerna och snyfthistorierna inom flyktingindustrin.

  FY FAN!!!!

 12. arrami54 skriver:

  Du menar extremiströrelser typ den Anders Breivik försökte initiera? Förstår att du ingenting förstår och dina två avslutande ord är nog en perfekt beskrivning av din unkna lilla själ?

 13. tengileye skriver:

  Fast det är väl runt 5% ungefär som är flyktingar som kommer till sverige väl? Resten är invandrare av nån annan sort, typ.

 14. arrami54 skriver:

  …jo, (siffrorna varierar något år från år) och en stor grupp är utflyttade svenskar som återvänder hem! 😉

 15. Ping: …SD lurar till sig ”o-folket”! | Varghjärta

Kommentarsfältet är stängt.