…uppfriskande och ärligt!

 

Tidigare FP-ledaren Per Ahlmark gick till storms mot utrikesminister Carl Bildt (M) vid FP:s riksmöte i Västerås på söndagen för tystnad om Ungerns överträdelser mot mänskliga rättigheter, rapporterar TV4.” …och jag häpnar, börjar skratta när jag läser vidare: ”– Varför teg han? frågade sig Ahlmark med hänvisning till det han ser som Bildts ovilja att uttala kritik mot ungrarna – och svarade själv på frågan:

Troligen teg han för att han är och förblir en ytterst okänslig, reaktionär och obildad politiker, sade Ahlmark – och fick applåder från församlade folkpartister.”

Givetvis har herr Björklund en lite annorlunda syn:

” – Jag delar inte… vi delar inte den uppfattningen om Carl Bildt som Per redovisar. Men däremot delar vi absolut oron för utvecklingen i Ungern och kritiken mot det ställningstagande som Moderaterna har gjort i Europaparlamentet kring Ungern. Det är oroande, sade Björklund i en kommentar för TV 4. ”

…men vadå, vad säger Jan Björklund?: ”vi delar inte den uppfattningen om Carl Bildt som Per redovisar”, jasså, vadan alla dessa applåder då? Jan Björklund delar inte Per Ahlmarks syn på Carl Bildt, förståeligt då han antagligen ser upp till vår ”utrikesminister” och sitter i samma regering.

 

Sanningen är att ”de svenska Moderaternas förfall” är enormt, tystnad inför det som händer i Ungern, historieförfalskning på hemmaplan och en syn på välfärden som kassako åt polarna, m.m. Att Carl Bildt är deras givna utrikesminister är bara i linje med förfallet…hela partiet är okänsligt, reaktionärt och obildat!

 

 

Per Ahlmark uttrycker sig uppfriskande ärligt, jag delar fullt ut hans syn på vår utrikesminister och skäms som svensk när han ränner världen runt och ”representerar” oss…

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik.. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till …uppfriskande och ärligt!

 1. svantelarvig skriver:

  Uppfriskande var ordet. Tyvärr måste jag säga att jag tycker att Jan Björklund inte kommer långt efter Carl Bildt, och i det militära, som Björklund kommer ifrån är ju inte demokrati huvudingrediensen i verksamheten.
  Svante

 2. arrami54 skriver:

  …exakt, demokratisk skolning och kunskap, saknas i båda fallen.

  Ha det gott Svante, njut av vårsolen (här nere lyser den, hoppas det är detsamma hos dig!)
  😉

 3. HEMIMAMMA skriver:

  *LER*

  Hemikram

 4. arrami54 skriver:

  🙂
  Kram.

Kommentarsfältet är stängt.