…du Fredrik Reinfeldt!

 

Riktigt så låg trodde jag inte du var att du accepterar detta! Men det handlar väl om att spara in pengar till de rikaste och lämna övriga därhän, du har en ton av tysken i filmen ”The Black Book” som avrättar och bestjäl rika judar (även om du helst stjäl från sjuka och arbetslösa, du och det ”ordentliga” folket)…se filmen om du inte vet vad jag talar om! Personalen på F-kassan som beslutar om detta speglar din tykna lilla själ, eller hur? …och de lyder dina/era order? Givetvis kan du inget göra av en enkel anledning, du vill inte! Därtill har du/ni en socialförsäkringsminister sin hånar och pissar på riksdagen, det är M-demokrati det!

Nazisterna avrättade personer med Tobias problembild, du avrättar genom att förklara dem arbetsföra…den s.k. arbetslinjen och lämnar dem helt utan livsavgörande stöd. Fy fan för folk som du och övriga i M-packet, liksom era små följare på F-kassan!

Nu gnäller ”packet” säkert över att jag förolämpar dig, men vad fan gör ni då mot Tobias? Jag börjar inse vilka iskalla psykopater de ”Nya Moderaterna” i verkligheten är…hade t.ex. Jesus mött er och sett vilka djävla hycklare ni är hade han spytt konstant!

Tobias är på en tvåårings nivå som behöver ständig hjälp med toalettbesök, personlig hygien och måltider, enligt läkarintyg.

Läkaren stöds nu av en psykolog och arbetsterapeut.

De enda grundläggande behov han kan göra själv är att lassa mat från tallriken till munnen och att gå. Allt annat behöver han hjälp med, säger Janet.

Men Försäkringskassans enhetschef på Hisingen tycker att bedömningen är korrekt.

Det har kommit en dom i regeringsrätten som lett fram till en annan rättstillämpning, Katarina Granath till GP.

Nu överklagas Försäkringskassans beslut.

Rättsfallet hon hänvisar till handlar om en man som efter ett olycksfall hade problem med rörligheten, men kunde ändå jobba som forskare på 30 procent. Om det här är deras nya tillämpning har ingen rätt till assistans.”

…och jo, det är er reform, era regler och direktiv, så kom inte med några fula små djävla ursäkter!

De nya Moderaterna har länge försökt profilera sig som ett mittenparti, som till och med är berett att skriva om sin historia så att det låter som om man låg bakom demokratins genombrott i Sverige och apartheids avskaffande i Sydafrika. I en aktuell reklamkampanj försäkrar partiet även att man ”älskar människor”.

Men när det gäller antidemokratiska tendenser i Europa ser man fortfarande med ett enda öga – det högra. Och det är just nu stängt.” skriver Peter Wolodarski i en DN-ledare. Han har helt rätt, de ”Nya Moderaterna” intresserar sig inte för demokrati och det här med att de älskar människor, jo visst…rika människor! Men Tobias och andra svaga, bort med dem, de passar inte in i de ”Nya Moderaternas” världsbild!

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt om politik.. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till …du Fredrik Reinfeldt!

 1. Svante Svensson skriver:


  Har läst om det du skriver om Tobias, Skvitt tog upp det, för djävligt. Denna video jag skickar är första gången jag ser, och den stämmer ganska bra med vad jag skrivit till dig förut. På den tiden var det för mig endast tidningar, som gällde.
  Svante

 2. arrami54 skriver:

  …jo, det var därför jag blev intresserad av det du skrev. Personligen är jag helt övertygad om att det är en polisman, säkert anställd av Säpo eller tipsad av någon därifrån.

  Vad det gäller Tobias är saken mer än ”för djävlig” och ett bevis på att Moderater i dag är lika iskalla känslomässigt som Palmes mördare. Därtill är de mer handikappade än Tobias!

 3. peterlarson skriver:

  Jomenvisst, assistansen dras in av myndigheterna, myndigheterna verkställer regeringens beslut efter regeringens riktlinjer. Nu fattas bara att man hittar på ett arbete som Tobias rent teoretiskt skulle kunna utföra så kan han avföras helt från alla sjukbidrag och assistansbidrag och istället åka taxi till arbetsförmedlingen och konkurrera med alla andra hundratusen redan arbetslösa om jobb.
  Tragiskt att oppositionen är så svag när regeringen dag för dag sjunker allt djupare ner i träsket.

 4. arrami54 skriver:

  …exakt! Ett samhälle avslöjar sig på hur det behandlar de svagaste och lägre än så här kan inget civiliserat samhälle falla!

 5. HEMIMAMMA skriver:

  Som alltid vasst och bitande och mycket bra och du har förstås rätt…

  Hemikram

 6. arrami54 skriver:

  …jo, men vad hjälper det? De flesta svenskar njuter av Fredriks ”arbete”, när han sparkar på de svagaste…de får ju några sketna hundralappar i sänkt skatt. Inga säljer sig lättare och billigare än det oetiskt egoistiska högerfolket! (…och sossarna är tyst gillande, inte ens de bryr sig om de svaga, de sjuka och handikappade!)

  Fy fan för dessa tykna små själar!

 7. HEMIMAMMA skriver:

  AMEN!! 😈

 8. arrami54 skriver:

  …undrar vad Palme sagt om dagens Sverige och dagens socialdemokrati? Ordet ”kreatur” hade nog återanvänts!

 9. Britta skriver:

  Men jag tror inte att de flesta svenska njuter när Fredrik sparkar på de svagaste. Jag tror vi vill ha ett samhälle som tar hand om de som inte kan göra det själva. Vi är människor, inte gjorda av metall eller plast – vi är varelser som tänker, som känner, som behöver andra människor…

 10. arrami54 skriver:

  …njaa, hur röstades han fram och hur många hävdar stort förtroende för honom? Om vi vill ha ett samhälle som vårdar de svagaste , som Tobias, hur kan då detta hända utan att det blir ett ramaskri från en upprörd befolkning?
  Du är go Britta och har både känsla och förnuft…men jag är inte säker på att alla når din nivå, är du? Hur kan i så fall detta överhuvudtaget hända Tobias?

 11. Britta skriver:

  Jag vill helt enkelt inte tro att man kan tycka att det är i sin ordning att överge en människa på det sättet som för Tobias. Visst känns det som om samhället blivit hårdare och kallare, att man inte längre pratar lika mycket om solidaritet – som om budgetar…

 12. arrami54 skriver:

  …jo, man slänger ut en ”tvååring” på arbetsmarknaden, F-kassan gör så med hänvisning till en dom i regeringsrätten…tror solidaritet är ett dött ord som ersatts av ordet girighet fullt ut!
  Jag vill inte heller tro det, men verkligheten visar upp en kall bild!

 13. Britta skriver:

  Hoppas överklagandet mot FK går igenom!

  Jag vill också höra hur du har det – målar du, skiner solen, droppar det från taken, kvittrar fåglarna – har våren kommit till Småland:-)

 14. arrami54 skriver:

  …överklagandet måste gå igenom!

  Här dröjer våren, det kom rejält med snö i natt, men det mesta töade bort idag. Fåglarna samlas kring matborden, talgbollarna och fröna går åt som smör i solsken och våren…ja, hon avvaktar. Men om ett par tre veckor är hon nog här! 😉 Jo, jag målar (ett tvingande behov!), ”bråkar” lite med SD i lokaltidningen och trivs rätt bra med livet…som ler trots lite småtrista omständigheter, som hälsan och så…
  😉

  Hoppas du mår bättre än bra! 😉

 15. Britta skriver:

  Det låter som om du har det rätt så bra:-) Vad skönt! Jo, med mig är det också bra, längtar efter vår och värme. Idag var det härlig sol och som en föraning av vår. Måla på du och ha det så gott!

 16. arrami54 skriver:

  …låter bra och emedan du väntar…:

  😉

Kommentarer är stängda.