…men skrattet fastnar i halsen! (Angående svenskar med Breiviks sjuka ideologi. SD m.fl.!)

Det finns fler av hans sort därute!

”Massmördaren Anders Behring Breivik blev utskrattad av offrens anhöriga och överlevande när han läste upp sitt anförande i Oslos tingsrätt under omhäktningsförhandlingen på måndagen.”, skriver DN och visst förstår jag att de överlevande, anhöriga m.fl. som lyssnade, skrattade…men, det finns fler som han därute, många fler! De ideologiskt smittade av vansinnet, de som tycker Breiviks retorik är korrekt och hur mycket krävs för att de sjuka handlingarna skall upprepas från ytterligare någon galen högerextremist…?

Vi kan ta citat från denna ”copycat” som exempel, bloggen heter ”Klartexten”:
”Breiviks dåd motiverades av att vårt samhälle blir alltmer fascistiskt. Detta sker naturligtvis i smyg, steg för steg. Jag tar självklart avstånd från hans avskyvärda våld! Men hans ideer är i allt väsentligt korrekta! Bara så ni vet: Breivik var uttalat judevänlig och anti-nazist! Är det ”högerextremt”?
Vi skall börja med att definiera fascism. Fascism är motsatsen till demokrati. Utan yttrandefrihet är verklig demokrati omöjlig. Så fascisterna idag försöker framförallt inskränka yttrandefriheten.”

Ordet ”motiverades” avslöjar honom direkt…och jag antar att den yttrandefrihet denna individ saknar, är rätten att bedriva hets mot folkgrupp? Att han tar avstånd från våldet tycks mig mest vara ett spel, eftersom han menar att Breivik har rätt. Han fortsätter lite längre ner under rubriken: ”Debattförbud” med följande:
”Fascisterna råder alla att inte ta debatten med demokraterna. Debatten anses gynna demokraterna, så det är ett ”no no”! Jag har själv utmanat dom dumma fascisterna, men ingen har vågat anta utmaningen, såklart! Dom vet att dom omöjligt kan vinna dessa debatter, av den enkla anledningen att dom har fel.”
…här vänder han medvetet begreppen och kallar demokrater för fascister och sin egen grupp fascistiska islamofoder av Breivik typ,  för demokrater. Jag skulle också skrattat om jag inte insett faran med dessa rödnackade dyngspridare som drömmer om att bli de nya Oberkameradschaftsführer i sin ariskt rena svenska nation. Hur många finns det som likt Breivik kan bli farliga? Läs bloggar typ ”Klartext”,”Avpixlat” och börja räkna…
…hoppas SÄPO räknar också, kontrollerar individerna, eller bygger de vidare på Wilks pinna-utopi Nimis när de inte jagar muslimska ”terrorister”? (Inte alla, en del Säpo-poliser gör sitt jobb även runt Nimis!)

…avslutningsvis, någon debatt vill jag inte ta med individen bakom bloggen ”Klartext” (eller de avpixlade bröderna i SD) av den enkla anledningen att jag ej heller stödutfodrar kloakråttor. (De brukar ju avhumanisera sina motståndare de högerextrema, så jag tänkte de tål nog sin egna ”medicin”?).

De är inte ”lustiga” våra svenska ”nassar” heller och det döljer sig ett antal Breivik-kopior i deras led!

Tillägg: Den första kommentaren jag fick till inlägget säger allt om rasisternas nivå, om hatet:Å du din vidriga äckliga nedbajsade batikhäxa, hoppas du blir rånbögmördad av ett gäng smutsiga kulturberikare tills ditt anus spricker och du blir en vattenkanna!

…de har en ”vass” retorik de små nassarna! 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till …men skrattet fastnar i halsen! (Angående svenskar med Breiviks sjuka ideologi. SD m.fl.!)

 1. rergen ratah skriver:

  Å du din vidriga äckliga nedbajsade batikhäxa, hoppas du blir rånbögmördad av ett gäng smutsiga kulturberikare tills ditt anus spricker och du blir en vattenkanna!

 2. KLARTEXTEN! skriver:

  Du är patetisk. Hur vettiga är dina åsikter om dom inte tål en fri debatt? Sorgliga människa.

 3. Josefina Bergfast skriver:

  ”Fascisten” och ”rasisten” Varghjärta, (=anser sig själv ”förmer än” =fascistisk, samt ”gör selektioner”=raistisk), vill inte ”ta debatten” med en ”meningsmotståndare”, (utan enbart försöka ”kloakråttebenämna”), denne.
  Varjhjärta bemöter istället denne på ett föraktfullt och nedlåtande, samt epitetbenämnade sätt.
  Denne KLARTEXT, som då uttrycker åsikter som inte faller ”rasisten och fascisten” Varghjärta i smaken, visar ENBART att Varghjärta INTE ALLS är en förespråkare, upprätthållare, försvarare och bidragare till det ”demokratiska samtalet”, och därmed till det civiliserade, debatterande och samtalande demokratiska samhället
  I stället blir Varghjärta därmed i praktiken en undergrävare av demokrati och de demokratiska kraven på öppen debatt, samt också på respektfullt och sansat bemötande av argument med motargument och inte med försök till smutskastande epitet, och ger då därmed faktiskt KLARTEXTEN rätt i att det är ”fascisterna som inte vill ta debatten med demokraterna”.

 4. arrami54 skriver:

  …hahaha…härmed är det styrkt hur de små högerextrema mår psykiskt och hur tidigt utvecklingen avstannat!

 5. arrami54 skriver:

  Det är totalt bortkastad tid att debattera med dig, ”Josefina Bergfast” och er så typiska fotsoldat ”rergen ratah” ovan. Det ni behöver är kunnig psykiatrisk behandling och medicinering!

 6. arrami54 skriver:

  …se svaret till ”Klartexten” ovan! Håll du dig till Breivik, Josefina, om du vill samtala m.m. och inse att det ÄR en mänsklig rättighet att slippa sådana som du i sin närhet, på sin blogg m.m.

 7. Svante Svensson skriver:

  Vilket häftigt språkbruk dina belackare använder, och för att ge dig mitt stöd i dina åsikter skriver jag detta. Både du, och jag vet att det finns människor, som aldrig skulle bete sig. som dessa kommentatörer. Det finns en, och annan demokrat kvar i Sverige, även om de verkar ha blivit mindre vanliga, möjligen kan det bero på rädsla för dessa personer, som kommenterar hos dig.
  Du har stöd hos mig i din åsikt om SD.
  Svante

 8. arrami54 skriver:

  …tack! Jo man har lärt sig nivån, inte bara den språkliga, hos dessa SD-fanatiker…man har liksom mött dem förut.

 9. Josefina Bergfast skriver:

  Det verkar som om det här och där på detta internet, förekommer personer som medvetet försöker låtsas att de är företrädare för en särskild inriktning, (t ex SD, eller någon, eller några, andra grupperingar, t ex låtsas vara hatiska antisemiter eller dyligt), och som då medvetet försöker framställa sig själva i så ”dålig dager” som möjligt, (i betydelsen fullkomligt utan sans, vett och balans, och på lägsta tänkbara hatiska, fanatiska och verkligen sjuka nivå), som då i själva verket, kanske, (och förhoppningsvis, då det verkligen vore tragiskt om det verkligen var en så pass galen människa som uttrycker sig på just så sjukt hatiskt vis), egentligen endast är en person som genom ett sådant beteende så att säga indirekt vill försöker smutskasta t ex SD, eller personer som då antas, och kanske anses, och tros, ha åsikter som inte faller in under begreppen ”politiskt korrekta” åsikter.

  Att som Varghjärta vilja deklarera att tystnad aldrig har byggt demokrati, ändå i praktiken faktiskt fara fram med epitet, undergrävanden, antaganden och stämplanden av människor, som han faktiskt egentligen inte alls känner, och genom då dessa förutfattade antaganden tro sig veta exakt vilka åsikter och tankegångar, som t ex jag själv har, det är ett mycket inkonsekvent förhållningssätt, som kanske Varghjärta själv borde fundera över vad det kan bero på.

  Själv tillhör jag varken SD eller någon annan politisk formation, och anser att eftersom det finns en viss problematik kring invandringspolitiken, så behöver denna problematik belysas, samtalas kring, debatteras, vändas och vridas på, och de personer som känner olika former av sorg, ilska, rädsla, hat eller andra känslor, behöver få lov att uttrycka dessa, i yttrandefrihetens namn, och till just försvar för demokrati.

  Detta också så att de karaktärer, personligheter och typer liknande ABB inte skall behöva utvecklas i fler uppsättningar.

  Alla sansade, kärleksfulla, omtänksamma och ansvarskännande medborgare behöver då anstränga sig att bidra till att föra dessa samtal i en så respektfull, godmodig och ärlig dialog som möjligt, så att alla frågor just kan samtalas kring utan att använda sig av epitet, förolämpningar, kränkande formuleringar och förutfattade antaganden om vad människor anser och inte anser, så att därmed det demokratiska samhället just kan försvara sig självt.

 10. arrami54 skriver:

  ”Josefina” i tråden under detta inlägg: https://varghjarta.wordpress.com/2011/12/31/min-rasistiska-hund/
  …kallade du A B Breivik:s dåd för ”självförsvars-dåd” och du använde ord som ”folkomflyttningar i industriell skala” om invandrings/flyktingpolitiken. Du kommer alltid in när jag skriver om SD och försvarar deras retorik. Att du inte är sympatisör eller medlem i SD finner jag vara lite väl otroligt, men det är kanske så att du är ett av de teaterspelande ”troll” du beskriver? I tråden jag nämner vägrade du besvara ställda frågor, du eftersträvar inget samtal, du vill bara föra ut din SD-propaganda. Att ”Tystnad inte bygger demokrati” innebär INTE att individer kan tvingas mot sin vilja få sin blogg fylld av din retoriska sörja, lika lite som jag kan tvingas samtala med eller umgås med allehanda individer som påminner mig om Breivik.
  Att samtala med dig kring integrationsproblematiken finner jag totalt meningslöst, av en uppsjö skäl. Du har publicerats, du vägrar föra ett samtal utan personangrepp, och du vägrar besvara ställda frågor m.m. så det jag skrev i tråden under inlägget om min rasistiska hund tar vi igen:
  ”Vill du välkomnas här igen och få dina kommentarer publicerade så avkräver jag dig det grundläggande hyfsen att du försöker besvara mina frågor…om inte, avstå från att kommentera helt är du snäll, den tid jag avsätter till att besvara dig vill jag helst lägga på annat, som att umgås med andra eller t.ex. måla.
  …och kom inte med ord om censur om jag väljer att inte publicera dig hädanefter, du väljer om du vill besvara mina frågor eller ej…väljer du att inte svara, ja, då censurerar du dig själv!”

  Håll dig härifrån nu, den hjälp du uppenbarligen behöver kan du få på andra håll och demokratin hotas INTE om jag undviker dig…det är sjukvårdens och polisens (SÄPO:s) ansvar att inte fler Breivikare dyker upp, inte mitt! 😉

  Personligen undrar jag varför inte ”Josefina” öppnar en blogg där hon samtalar med, tröstar o.s.v. de främlingsrädda, de hatiska…varför inte?

 11. skvitt skriver:

  Väl talat!

  /Skvitt

 12. arrami54 skriver:

  🙂 Tack!

 13. Svante Svensson skriver:

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/norrtaljevargen-borta_6833465.svd
  Inte kul att lämna detta meddelande.
  Svante

 14. Frihetenärhär skriver:

  RES ER FÖR SVERIGE! RES ER FÖR PÄR STRÖM!

  Kampen fortsätter! 🙂

 15. arrami54 skriver:

  …trist. Men än vet vi inte om det är SGT-gänget som varit framme.

 16. arrami54 skriver:

  …ursäkta, men jag tog bort youtube-filmen. Dylikt vill jag inte smutsa ner bloggen med!
  Per Ström (om han är sann?) är ytterligare ett exempel på när fördumningsprocessen nått farliga nivåer…och än en gång fastnar skrattet i halsen.

  …inte fan reser jag mig för Per Ström!

 17. Svante Svensson skriver:

  Jag måste erkänna, att jag ett tag trodde han var en ärlig man, då han hade sidan Stoppa Storebror. Numera är han i mina ögon en förrädare, med vinstintresse för diverse åsikter, jag jämställer hans svek, med det svek Marit Paulsen gör mot djurhållningen i Sverige, en gång tyckte jag hon var bra för djuren, numera finns inget annat än personlig vinning i hennes agenda.
  Svante

 18. arrami54 skriver:

  …besvikelse är en vanlig känsla, du slipper den om du aldrig förväntar dig någonting mer än att individer kämpar för egen vinning. Det är roligare att bli positivt överraskad när man möter ärliga människor!

 19. Svante Svensson skriver:

  Du anar inte hur rätt du har.
  Svante

 20. arrami54 skriver:

  …jo, anar gör jag. Tror jag delar den livserfarenheten med många…
  😉

 21. Vår blogg skriver:

  Hoppas det är bra med dig, jag vet att du inte bryr dig om trollen som finns på nätet.
  Om de hade någon form av mystik som ”riktiga” troll har, så kunde de kanske varit intressanta. Men som när ett barn upptäcker att verkligheten inte riktigt var som de tänkt,
  så infinner sig först besvikelsen. Men hos de flesta barn försvinner den ju snart.
  Vägrar man inse faktum och fortsätter tro, ja då är det bara sorgligt.
  Trevlig helg / Urban

 22. arrami54 skriver:

  …jag älskar John Bauers troll, men de troll man möter på nätet är bara korkade och menlösa. Tyvärr är en del säkert farliga också, delvis på grund av den korkade nivån…skulle inte förvåna mig om Breivik avlämnat dylika kommentarer, av den typ du hittar bland de tre överst i denna tråd.
  Barnatron lämnar en som tur är i väldigt unga år! 😉

 23. KV skriver:

  Eftersom temat var hatsidor vill jag nämna en synnerligen vedervärdig sådan som jag dök på i våras.
  På fullaste allvar föreslog en av kommentatorer ”hembesök” hos utpekade landsförrädare och även om det gav ett omedelbart bifall, väckte det inte heller några protester.
  Anmälde självfallet siten till Expo , solklart anstiftan till brott, men började sedan nästan undra om jag inte överreagerat på typisk högerextremisk jargong.
  Men så visade Breivik att även internetroll kan vara handlingens män och att en del av ”hatarna” inte bara är skrävelhannar i skyddet av sin anynomitet utan lika farliga som de verkar.

 24. arrami54 skriver:

  …du överreagerade inte, många av dem är farliga! Bra gjort att du anmälde till Expo, möjligen borde du även tipsat polismyndigheten…?

 25. Ping: …intellektuellt blekpixlat på Avpixlat! | Varghjärta

Kommentarsfältet är stängt.