…bästa rådet till ”S”: ”Gå till skogs!”

 

”På tisdagsförmiddan orkar jag inte höra mer av dagspolitiken; Håkan Juholt är förstås på tapeten igen. Förmodligen är han körd. Det är bara att inse. Han är ohjälpligt skadeskjuten av medierna, av krypskyttar på den högra kanten i sitt eget parti – samt av sig själv.
Nej, jag tycker inte det är rättvist. Det är inte rättvist att en politiker betraktas som handikappad på grund av att han kommer från landsorten och inte passar medieeliten.
” …skriver Göran Greider i Dala-Demokraten.

 

Greiders mediakritik är korrekt, sällan har man sett så ful och så låg ”journalistik” som den Aftonbladet bedrivit mot Juholt…det tror fan att vi har problem med mobbning i skolorna och på våra arbetsplatser och de främsta lärarna i hur man kränker hittar vi bland landets ”tittytainment”-pack, pekar på Aftonbladet med hela handen. Journalisterna på Aftonbladet använder de pressetiska reglerna som de använder toapappret…

 

Men visst är det också Juholts eget fel, han har vant oss vid misstagen…fumligheten och tabbarna har inte varit sällsynta. Men främst ligger problemet inom ett parti som till stora delar köpt nyliberalismen och blivit allt det de påstår sig motarbeta. I det socialdemokratiska partiets topp, liksom i LO:s vinner de alla på nyliberalismens egoism och vill inget förändra i de ”Nya Moderaternas” skattesänkarpolitik… och privatiseringarna av välfärden lär fortgå…
Den nya välfärdsidén är den ”att se om sitt eget hus!”, idag handlar allt om den inte alltid etiska egoismen…det är därför landet dras isär och de fattiga blir allt fattigare.

Många ledande socialdemokrater (sociala demokrater) bör byta parti och gå med i de ”Nya Moderaterna”, det skulle vara ärligast så!

 

…men det går ju inte, så tydligt vill de inte avslöja sig, så jag skriver som Göran Greider och ber alla höger-sossar: ”Gå till skogs!” (framtiden är grön) eller ta permanent ”S”-emester!

Det är inte bara Juholt som är körd, det gäller hela ”S”-partiet!

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till …bästa rådet till ”S”: ”Gå till skogs!”

 1. Svante Svensson skriver:

  Ja att Sossarna är körda råder inget tvivel om, men synd att en ideologi också går i graven samtidigt. Visserligen lämnades ideologin redan på 60 talet, då pampväldet växte sig starkt, och nu finns ingen med arbetarbakgrund kvar i toppen vare sig hos LO, eller Sossepartiet. Jag hoppas att Jonas Sjöstedt kan axla manteln, och företräda den vanliga befolkningen. Det är den vanliga medborgaren som finansierar LO, Sossepartiet, Riksdag, och regeringens höga löner, och förmåner. Finns det någon, som tror att Regeringen skulle fatta sådana beslut om neddragningar inom allt, om de själva skulle omfattas av besluten.
  Svante

 2. arrami54 skriver:

  …jo, nog är det så att Jonas och vänsterpartiet står upp för den ideologi t.ex. Olof Palmes socialdemokrati hade, men ”S” dog nog med Palme.

 3. Svante Svensson skriver:

  Delar din åsikt, om att ”S” dog med Palme, detta trots att jag inte kunde förlika mig med, honom.
  Svante

 4. arrami54 skriver:

  …visst hade även Palme brister, vem är perfekt? Men ingen svensk politiker lär någonsin nå upp till hans underbara retoriska förmåga och glöd. Världen över var vi då kända som rättvisans folk som stod upp mot förtryck, utnyttjande och fattigdom, till stor del Olof Palmes förtjänst. I dag har Sverige tystnat, blivit en del av nyliberalismen och egoismen segrade…även här.

 5. Svante Svensson skriver:

  Klockan 23.21 fredagen den 28 februari avrättades Olov Palme, och min fasta övertygelse är att det skedde för att starka krafter i vårt land ville med i EU. Jag kommer aldrig att glömma morgonen efter, skulle jobba, som bussförare, och börja 04.00. På TV hade man nyheter om mordet, så jag ringde mina föräldrar, och fick tag på pappa, som bara fått sova några timmar sedan han kom hem från Moskva. Han sa att då förklarar det att det var så många säpogubbar han kände till som var vid Gamla Stans tunnelbanestation vid tiden för mordet, han passerade stationen på väg hem från Moskva.

 6. arrami54 skriver:

  …vi får aldrig veta helt varför, men att starka krafter inom landet låg bakom mordet är jag övertygad om. Att polisen medvetet misskötte fallet är väl också tämligen uppenbart?

 7. Pingback: Vit rök ur skorstenen idag? | Jinge.se

Kommentarer är stängda.