…läser DN med ett leende!

SD ligger i senaste DN/Synovate-mätningen på 2.9% av väljarsympatierna, när de når 1.9% speglar de den nivå de skall ligga på…fler svenskar är INTE så puerila i realiteten att de verkligen tror på detta populistiska snömos! Att det också är en tydlig Breivik-effekt är mycket troligt.

Förhoppningsvis kastar svenskarna verkligen ut SD ur riksdagen 2014!

Vänsterpartiet och Centerpartiet går ner något, men de lär överleva tack vara ”broder 4%” och personligen ger jag gärna Vänsterpartiet en stödröst.

Däremot tror jag DN:s ledare går vilse när de benämner Moderaternas siffror som tecken på att väljarna premierar ”ansvarstagande ”, det är nog mer så att rädslan inför kapitalismens/marknadsliberalismens misslyckande i Europa och USA tillfälligt stärkt egoismen. När Juholt trimmat mustaschen och börjar argumentera lite bättre för en grönröd socialism lär siffrorna ändras.

Den kris vi ser är egentligen ett utmärkt tillfälle för Miljöpartiet och Socialdemokratin (och den röda vakthunden VP) att peka på bättre alternativ, jag förutsätter att de bättrar sig och vässar argumenten!

Ser leende att sex med en neandertalare stärker immunförsvaret och hälsan, var hittar jag en kvinnlig neandertalare? (Skall jag söka bland SD:s kvinnliga väljarkår?)

Vid närmre eftertanke tror jag att jag avstår. Det är smartare att likt en god vän satsa på Colombias sköna kvinnor och ärligt talat så lär jag söka mig dit igen, permanent!

Det finns en kvinna i Colombia, tidigare har hon jobbat bl.a. som domare och få kvinnor har tänt en dylik längtan, åtrå och passion hos mig…jag gick baklänges mot gaten till planet på ”El Dorado”, eftersom jag inte ville missa ett ögonblick av hennes underbara uppenbarelse och tro mig, det finns inte ett spår av neandertalare i henne!

…för att återgå till politik så läste jag en artikel i Smålandsposten som fick mig att häpna, en pueril moderat lokalpolitiker, uppbackad av en tillika moderat riksdagsman vill tysta Jan Myrdal: ”– Fy fan för att släpa hit diktaturkramaren Myrdal.”

Hur är det med Moderaternas diktatur-krameri?:
”Från oktober 2007 till september 2010 besökte handelsministern Nordafrika och Mellanöstern 26 gånger, bland annat Libyen, Egypten, Bahrain, Förenade Arabemiraten, Saudi-Arabien och Tunisien. Under samma tid gjorde hon ett besök i Latinamerika, två i Kina och två i Indien.
Logiken är dunkel. Varför har handelsministern besökt Saudi-Arabien fler gånger än Sveriges två viktigaste exportmarknader Tyskland och Norge?…En rad diktaturer har fått glans och legitimitet genom att Sveriges handelsminister leende skakat hand med deras företrädare. När den syriske vice premiärministern åt älg med Björling fick det genomslag i regimvänlig media i Syrien, en fjäder i hatten för en allt mer ifrågasatt regim.” 
Citat från Hans Linde DN-debatt 17 augusti 2011.

Demokrati innebär respekt för yttrandefrihet och respekt för argumentation, förhoppningsvis ÄR demokratins själ det goda argumentets seger och krav på tystnad är inget argument. Låt t.ex. herr Åkesson i SD tala, en dag lyser hans verkliga ton igenom fullständigt och han blir av en vaken åklagare åtalad för brottet ”hets mot folkgrupp”. Det är inte politikers sak att vara ”rättsvårdande myndighet” och kräva tystnad. Accepterar vi den moderata lokalpolitikern Ulf Hedins och den M-stämplade riksdagsmannen Johan Hultbergs krav, då ligger vi alla risigt till!

 

 

Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till …läser DN med ett leende!

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Nog vässar de argumenten allt:
  http://www.fria.nu/artikel/89260

  Hemikram

 2. arrami54 skriver:

  …jo, men jag hoppas S och MP också blir tydligare, lite aggressivare! 😉

  Kram.

 3. Bloggaren Magnus skriver:

  Jag är inte helt säker på att ”kamrat 4%” kommer att orka rädda både (KD) och (C), men det kommer att lösa sej ändå genom att alliansen kommer att gå till val med gemensamma listor. Gott så!
  Däremot är framgången för (M) klart glädjande. Lika glädjande som att (SD) tappar 40% av sina sympatisörer.

 4. toksverige skriver:

  Det är lugnt. SD växer fortfarande i alla andra undersökningar.

 5. olle w skriver:

  Du kan drömma på men SD ökar i alla andra underöskningar och har inte 4,8% stöd som bas utan 6-8 % dvs 2,9 % är en kraftig underskattning beroende på systemfel i undersökningen.

 6. arrami54 skriver:

  …det största systemfelet är väl neandertalarnas primitiva revirtänk?

 7. arrami54 skriver:

  …växer? Du menar att det jäser i Breivik-gängets led?

 8. arrami54 skriver:

  …jo, det var väl Mauds tanke med ”Alliansen”, att det skulle bli ett blått parti? En blå mångkultur under samma paraply, några mörkblå som går hand i hand med Gud, några som marscherar i takt bakom sergeanten och räddar skolan, några om-målade i samma nyans, de ”nya”, som sänker skatten och privatiserar demokratin och de turkosblå som planterar i raka rader och kallar plantagen ”natur”.
  😉
  Ser inget glädjande i att den skaran växer…men delar din glädje över att våra mentalt och nationalistiska neandertalare krymper med 40%!

 9. Egon skriver:

  Hmm DN skriver vad som är mainstream, inget annat. Det finns massor av forskare idag som tror på något helt annat en den vanliga evolutionsteorin, googla, YouTuba vet ja, så kan ni finna intressanta dokumentärer om detta… Mycket tyder på vi är en mix av evolution och DNA manipulation – så märkligt det än må låta… Så länge vi lapar i oss det gamla vanliga kommer evolutionen stå stilla. Medan DNA-tekniken kan fortgå…

 10. arrami54 skriver:

  …jo, jag vet, det finns de som menar att evolutionen är en intelligent design från han i skyn och att ”ET” inte bara åkte hem, han manipulerade med vårt DNA innan dess! 😉

  Konspirationsteorier finns det en del av, helt klart, frågan är var källan till detta ligger, troligtvis i våra mer primitiva delar av hjärnan och jag tror nog DN håller sig till beprövad och evidensbaserad vetenskap framför ”tossigheter”…att de berättar om ”tossigheter” är ju en helt annan sak! 😉
  Sen står nog aldrig evolutionen still, den är snarast och vanligtvis väldigt långsam, men visst, ”mutationer” kan komma plötsligt!

 11. Illwill skriver:

  Berätta gärna hur du kopplar Breivik till SD. Din ”logik” (vi kan väl kalla det det?) verkar lite speciell, men jag är intresserad av hur människor tänker, eller vad du nu gör, och skulle gärna vilja förstå var det går fel för dig.

  Vidare så ligger SD rätt stabilt på 6-7% i alla andra undersökningar (även efter terrordådet i Norge), fast det vet du antagligen redan.

  Ni röda antisemiter, som till skillnad mot SD (som enda parti riksdagen) vill förgöra staten Israel och internera alla judar i koncentrationsläger, har snarare mer gemensamt med massmördare än SD har. Det bästa med den jämförelsen (ni röda fascister med övriga fascister) är att den har betydligt mer logisk grund än din patetiska koppling hade.

 12. arrami54 skriver:

  Den norske attentatsmannen Anders Behring Breivik skriver i sitt manifest på flera ställen om Sverigedemokraterna i mycket positiva ordalag. Han anser att partiet är det enda i Sverige som angriper det han beskriver som en islamisering (Eurabia) och han delar ju er ideologi…exakt samma andas barn, skillnaden är att en del hatar via ord, Breivik valde skarpladdad ammunition!

  Sen undrar jag vad du går på, dina fantasier tycks totalt otyglade? Vadå ”förgöra staten Israel och internera alla judar i koncentrationsläger” ? Logik tycks för dig vara synonymt med ”vilda fantasier” och min syn på Israel/Palestina konflikten är att de bör sätta sig vid förhandlingsbordet och nå det alla vill ha…fred. Förstår att du störde dig på detta: https://varghjarta.wordpress.com/2011/05/26/sa-fods-terrorn/

  Tror du skall återvända hem, till PI, vilket väl också får anses vara den IQ-nivå som är er gemensamma faktor?

 13. arrami54 skriver:

  Frågan är om inte din kommentar är ”hets mot folkgrupp”? Låter alla se den och lämnar avgörandet till läsarna:

  ”En ny kommentar till inlägget ”…läser DN med ett leende!” inväntar din granskning
  https://varghjarta.wordpress.com/2011/08/26/laser-dn-med-ett-leende/

  Författare: Illwill (IP: 83.251.16.240, c83-251-16-240.bredband.comhem.se)
  E-post: bob@bob.se
  URL :
  Whois : http://whois.arin.net/rest/ip/83.251.16.240
  Kommentar:
  Härligt, dum&dummare diskuterar naturvetenskap. Kan inte ni två lösa det s.k klimathotet och ta fram lite effektiva energilösningar när ni ändå håller på?

  Just ja, för de av oss som faktiskt har läst genetik, molekylärbiologi, mikrobiologi etc så verkar ni två ligga någonstans där negrerna snittar i IQ (70, på gränsen till lätt efterblivna). Kanske därför du (arrami) är så negativt inställd till svenskar, för du känner dig (passande nog) underlägsen?”

  …och hädanefter raderas du helt!

 14. Lars Lindberg skriver:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Neanderthal_genome_projecthttp://en.wikipedia.org/wiki/Neanderthal_genome_project
  Vi är släkt med neanderthalare 99.8%,… samma DNA, men också med chimpanser 98,8%. Det betyder inte att vi haft sex med chimpanser eller neanderthalare, utan att vi har gemensam anfader.

  Oseriöst av DN – som vanligt

 15. arrami54 skriver:

  …nåja, är det inte så att DN skriver om Peter Parhams forskning och berättar om hans resultat/studie? Vilket jag nog bedömer som seriöst av DN.

  Sen är det väl så att Homo sapiens (hannarna speciellt!) säkert låg med Homo neanderthalensis, många män ligger ju med vad som helst, barn, djur, träd, parkbänkar…
  😉
  Du har rätt i procenttalen och att vi säkerligen har samma anfader.

 16. mariadesuede skriver:

  Neandertalarna var inte sà dumma; sen enligt en fransk vetenskapstidskrift, Science & Vie, sà skulle Cro Magnon och Homo Sapiens Neanderthalis levt i samma regioner, med tiden sà försvann Neandertalarna, men deras DNA spreds ju vidare genom relationer mellan dessa och Cro Magnon… Kulturella utbyten…

  ”Människan härstammar inte fràn apan, hon är en apa!” Det hävdar en tysk eller Schweisisk koreograf, jag har inte tidningen med mig, men jag ska leta reda pà artikeln i helgen. Titta pà vàra händer, vi har fortfarande samma reflexer som schimpanzerna, vàrt skelett är fortfarande anpassat till att klättra även om vi gàr pà tvà ben, koreografen har gjort en föreställning där dansarna dansar som apor…

  Jag har nog med Front National och Marine Le Pen, hennes far har avgàtt… Men jag tror inte pà Marine Le Pen som ”la présidente de la république française”, fast hon har ändà ett stöd… SD kommer aldrig upp i hennes nivà iaf, hon är advokat och vet hur man ska prata..

  Örnkramar

 17. Simon skriver:

  SD är i riksdagen för att stanna. Väljarna är smartare än s.k Brevik effekter. Väljarna förstår att de inte behöver vänta på nästa islamistattentat för att ge någon mandat att åtminstone försöka begränsa antalet muslimer i Sverige. Dessutom är det bara att följa diverse trådar på nätet. De ”hatsidor” som blommat upp i oroväckande antal enligt pressen består till största delen av människor som vill upplysa andra människor om vad Islam egentligen står för. Denna utveckling går inte att stoppa. Människor vill veta och är beredda att skaffa sig den kunskapen själva. Censuren som bedrivs av etablerad media har misslyckats.

 18. Ping: Ulf Hedin, Moderat som inte tycker om ”diktaturkramare” fast han själv är det. « Finns mitt Sverige kvar ?

 19. arrami54 skriver:

  Jo, nog är människan en primat alltid, och ibland en primitiv sådan! Jag mötte t.ex. en som formulerade sig såhär igår: ”så verkar ni två ligga någonstans där negrerna snittar i IQ (70, på gränsen till lätt efterblivna)” …och jag fick genast bilden av ”en arg schimpanshanne som hotfullt viftar med en käpp” framför mig! 😉
  Antar att problemen i Frankrike med det SD-liknande ”Front National” är långt större!

  Varm kram! 😉

 20. Mats skriver:

  Fyra partier under riksdagsspärren. Läs de senaste kommentarerna. Helt suveräna. MP är för överigt extrem skit. De e livsfarliga

  Ha de bra

  *Mats

 21. arrami54 skriver:

  …jo, de okunniga uppfattar alltid kunskap som farligt och besvärligt att inhämta, det är väl därför de ”skolkar”…och du, jag förstår att du är rädd! 😉

 22. arrami54 skriver:

  Breivik-effekten lär bestå och de intelligenta förstår att faran ligger i fundamentalism. Du bekämpar inte fundamentalism genom att ”begränsa antalet muslimer i Sverige” eller som Nazityskland ”begränsa antalet judar i Europa”.
  Antalet fundamentalister är lika stort inom kristendomen som islam och du vinner ingenting genom att stärka den ena mot den andra. Fundamentalism, okunnighet och rädsla lär bestå och det är exakt dessa tre av mänsklighetens ok som dessa hatsidor, författade av främst de främlingsrädda, sprider.
  De rädslans skymningsdjur som vill skapa en ny era av hat i Europa, i dåtid riktad mot judar, i nutid mot muslimer, samlas i SD och tro mig ni blir inte censurerade, ni censurerar er själva, eftersom ingen media med förnuft lyder er!

 23. HEMIMAMMA skriver:

  ”Islam står för”? Är det någon av er som ens LÄST Koranen?

 24. arrami54 skriver:

  …bra fråga, de flesta som gapar om islamisering ser ett litet fåtal fundamentalister och har inte en aning om vad som egentligen står i Koranen och hur lik den är vår Bibel!

Kommentarsfältet är stängt.