Grattis Viktoria och Daniel!

På det rent mänskliga planet kan jag med lätthet glädjas över er lycka, ingenting är större än att möta ett nyfött barns ögon, men där är ni inte än och det vänder sig något i magen när man ser den hysteri som nu breder ut sig i ”tant-” och tittytainment-medias medeltida ton av lakejsjälarnas underdåniga ”rumpslickeri”!

”Kungadömet frammanar och utvecklar några av människans mest förödmjukande egenskaper: begäret att stå i gunst hos de höga, ivern att få umgås med dem, tjänstvilligheten till varje pris, den böjda ryggen inför överheten. Kungligheten får undersåtarna att förnedra sig själva även om det inte är deras avsikt. Till konungen och hans hov hör lakejen, och kungadömet har alltid alstrat lakejsjälar eller vad vi kallar hovmannamentalitet: Denna beskäftighet hos människor, som i varje situation är beredda att stå sin härskare till tjänst.” skrev Vilhelm Moberg …

…och vad fan tog den demokratiska jämställdhetstanken vägen? Man kan tro att Viktorias graviditet är en medicinsk och sällsynt sensation, men barn föds varje sekund!

Varför är det så stort att Sveriges dyraste ”socialfall”, det svenska konungahuset får en arvinge?

Varför är de så ”fina” när de lever på ett apa-nage (försörjningsstöd) som kostat skattebetalarna över en miljard (1000 000 000:-) bara de senaste tio åren?

…och hur fan kan monarkin symbolisera en demokratisk välfärdsstat som står upp för jämlikhet och alla människors lika värde?

Tycker nog lite synd om den kommande ”Haga-prinsen eller prinsessan”, h*n blir medias och den medeltida ”sagans” livstidsfånge!

…men visst, bröd och skådespel håller  ”pöbeln” nöjd! Hyckleriet segrar och en del ”folk” är finare än annat ”folk” skriker den demokratiska och jämställda svenska folkmassan!

Nog ÄR någonting väldigt sjukt i konungariket Sverige…men en del barn behöver i alla fall inte frukta svältens iskalla gam…

(Foto: Kevin Carter)

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Grattis Viktoria och Daniel!

 1. mariadesuede skriver:

  Du vet att vi màr bra när Kungafamiljerna fàr lida…

  Jag har hört att de väntar barn, men jag bryr mig inte nämnvärt…

  örnkramar

 2. arrami54 skriver:

  …önskar ingen något lidande men ogillar monarki som symbolbärare för demokrati och jämlikhet, det blir liksom helt fel där! 😉

  Kram!

 3. HEMIMAMMA skriver:

  Delar på fejjan

  Hemikram

 4. arrami54 skriver:

  …det får du gärna göra! Kram.

Kommentarsfältet är stängt.