Sverigedemokraterna, den svenska rasismens vidriga ansikte.

”Du förstår, så här är det: längst ned finns flyktingar från Afrika. Sedan svarta som har ett jobb, sedan vita flyktingar, högre upp svenska alkoholister och sedan utlänningar som försöker assimilera sig. Då måste man jobba hårt. ”…citatet är hämtat ur en artikel i DN om den vardagsmobbning som dagligen drabbar hundratusentals vuxna på vår arbetsmarknad. Det mest intressanta är att mobbnings-”systemet” skyddas av en totalt inkompetent svensk politik som tycks eftersträva att det skall vara så här.

Citatet är sprunget ur ord från en lokal fackföreningsledare inom metallklubben på företaget Ljungby Maskin, men är långt ifrån sällsynt. Jag bor i nämnda stad och har hört liknande uttalanden hundratals gånger och Ljungby är typiskt ”lagom”-svenskt!

Det finns ett fel i metallklubbens uttalande, längst ner som ”sämre kultur” står Romer, sedan kommer människor från Afrika, därefter araber och andra mörkhyade. De med jobb och som jobbar hårt klättrar upp en bit på rasisternas bedömningsskala och arbete under okritisk tystnad, är lika med ”assimilation”.

De flesta små rasister är omedvetna om sin störning (eller snarare läggning) och ursäktar sig oftast med att de har ”vänner” eller bekanta, som är invandrare och den rasistiska kritiken är oftast riktad mot dem, ”de andra”! Men rasism och synen på andra som varande etniskt sämre, som ”sämre kulturer” är inget svenskt, det är ett blommande problem för hela mänskligheten och många invandrare är lika tydliga i sin rasism. Jag personligen har tydligast mött problemet bland olika invandrargrupper från forna Jugoslavien. Ett annat aktuellt exempel är hur nordkoreaner bemöts i Sydkorea, jag citerar DN: ”Den sydkoreanska allmänheten är därtill inte särskilt förlåtande mot nykomlingarna och fördomar som sedvanligt drabbar invandrare om bidragsberoende och brottsbenägenhet florerar.”

Tydligast är rasismen och främlingsfientligheten hos Sverigedemokrater (och lokala partier som t.ex. Ljungbys ”Alternativet”), men finns i princip mer eller mindre hos alla övriga partiers väljare och inte bara på lokalnivå.

En vanlig ursäkt som vardagsrasisten gömmer sig bakom och som utnyttjas tydligt av Sverigedemokraterna är det okunniga hatet mot islam. De i princip sällsynta fundamentalisterna inom islam (om man ser till alla muslimer) och de som använder terrorn som vapen har blivit en ”perfekt” ursäkt för rasistiskt betingat hat mot araber, folk från de s.k. MENA-länderna. Det är inte ovanligt att ”rasisten” har ett grundmurat förakt för alla religioner och fick de bestämma skulle religionsfriheten försvinna, men det är lika vanligt att islamofoberna är s.k. kristna och tillhör någon frikyrkoförsamling, eller vurmar likt Sverigedemokraterna om ”fädernas kyrka”.

Ett annat vanligt undantag från synen på oss alla som jämställda människor är att invandrare/flyktingar kostar ”socialekonomiskt” och att de ”tar våra jobb”. Man ser tydligt en rädsla i botten på dessa argument, en rädsla som via oetisk egoism yttrar sig i hat mot ”dem, de där invandrarna!”

Att Sverige som nation skulle kapsejsa ekonomiskt om alla invandrare/flyktingar ”bussas hem” inser de flesta efter en stunds eftertanke, men hatet lämnar aldrig en rasist och kritiken riktas istället mot de invandrare/flyktingar som är arbetslösa/sjuka eller ”utanför” av andra skäl.

Ekonomiska argument kan aldrig anses hållbara så länge Sverige avser följa sina juridiskt bindande åtaganden enligt FN:s flyktingkonvention.
En människas rätt att söka asyl och få skydd mot grova kränkningar kan endast förhandlas bort om man överger principen om universella mänskliga rättigheter och frångår Flyktingkonventionen och andra internationella fördrag. Det kan följaktligen aldrig betraktas som välgörenhet eller godhet om Sverige och andra stater låter människor söka asyl och få skydd mot kränkningar. Det kan endast betraktas som att dessa stater, i de fallen, fullgör sina folkrättsliga åtaganden.
Det är svårt att finna annan grund till SD:s kritik mot svensk asyl/flyktingpolitik än att de vill att Sverige struntar i FN:s flyktingkonvention, FN:s artikel om de mänskliga rättigheterna och ett pärlband av andra internationella fördrag nationen undertecknat.

Personligen har jag svårt att se hur Sverige som demokratisk medlem i det internationella samfundet skulle kunna ”glömma” dessa konventioner/fördrag och ser mer att SD ljuger i sin retorik och det de kallar ”massinvandring” skulle kvarstå även om de fick reellt inflytande i riksdag/regering.

En tredje vanlig ”ursäkt” rasisterna gömmer sig bakom är selektivt utvald och missvisande brottsstatistik, de hävdar medvetet felaktigt att en del ”sämre kulturer” är framträdande inom viss brottslighet och bedömer dessa kriminella handlingar, inte som individers brott, utan som evidens på att brottsligheten är genetiskt och etniskt kulturbetingar.

Ingen svensk vid sina sinnes fulla bruk skulle t.ex. påstå att svenska våldtäktsmän och mördare är ett bevis på att den svenska kulturen skulle vara en ”sämre kultur”. Men små skillnader i brottsstatistiken används som bevis av SD för att t.ex. alla från MENA-länderna är ett sämre folk och inte skall välkomnas under den blågula fanan. Det som ofta tittar fram inom SD och liknande grupper är den gamla rasbiologins vidriga tryne…och de egna hatbrotten försöker de lite förvirrat framställa som nationalistiska ”hjältedåd”.

Sverigedemokraterna har en förkärlek för det inkorrekta, t.ex. att i protest lämna kyrkan när prästen kritiserar rasism, de tycker det är politiskt korrekt att så inkorrekt ”pissa på” fädernas kyrka? Politiskt inkorrekt är också en populär sajt där de rasistiska och islamofobiska näthatarna samlas och som är starkt kopplad till SD:s politik och betalas, drivs, troligtvis bland andra, av partiets riksdagsman Kent Ekeroth.

Denna politiskt inkorrekta blogg eller som man själva påstår ”nyhetssida” har till främsta syfte att (jag citerar Expo):”bloggen försöker måla upp en bild av att alla invandrare begår brott och förstör Sverige, samtidigt som medierna konspirerar mot svenska folket och förtiger sanningen”. Det ligger en tragisk komedi i att ett riksdagsparti använder lögner och osanna konspirationsteorier för att elda upp mer hat mot invandrare/flyktingar och Islam.

DN:s dåvarande ledarskribent Niklas Ekdahl utnämnde ”Politiskt korrekt” till 2006 års främsta invektiv. Motiveringen löd:

Sedan 15 år tillbaka är detta en stående favorit, oftast utslungad från höger. ‘Politiskt inkorrekt’ har blivit en form av beröm i vårt påstått instängda debattklimat, syftande på självständigt tänkande i form av till exempel negervitsar och blondinskämt. Avsikten med PK-begreppet är i grunden att legitimera cynism; jag tror inte på växthuseffekt, jämställdhet,bistånd, minoriteters rättigheter, sociala reformer, Amnesty och Läkare utan gränser alltså är jag lite tuffare.”

Men Sverigedemokrater är inte generellt lite ”tuffare”, de är snarare ”lite dummare” än befolkningen i genomsnitt! (Men vem tror att de självmant väljer det mer korrekta partinamnet: Sverigedumokraterna?)

Mänskliga rättigheter handlar tydligen enligt SD och andra rasist/främlingsfientliga grupperingar om etnicitet, hudfärg och huruvida man är född inom eller utanför Europa? Tonerna från 1930-talets begynnande Europeiska katastrof är lätta att känna igen!

Herr Åkesson i SD:s ledning har gjort en sak tämligen bra, ”han har lyckats tvätta bort kostymens mest vidriga doft”, med det menar jag att han lagt rasismen och den uppenbara främlingsfientligheten ”under ytan” och verkar ytligt sett idag som ett parti bland andra, men låt inte lura er, partiets rötter började gro i öppet nynazistiska/rasistiska– och främlingsfientliga grupperingar och det är exakt i samma ”mylla” de växer idag!

Rasism och främlingsfientlighet lär aldrig försvinna från den politiska scenen men skall alltid bekämpas som det destruktiva ogräs det är. De lösningar som kommer ur deras exkluderande har genom historien speglat deras själ och nationalsocialisternas utrotning av ”sämre kulturer” under andra världskriget är bara ett exempel på konsekvenserna deras politik leder till. Det finns historiskt inga positiva effekter av den monokulturella nationalismen och jag kan ta ett exempel på ett ogräs som symboliskt liknar SD väldigt väl, växten Sjögull.

Tyvärr är rasism och den sjuka Sverigedemokraterna representerar någonting som mänskligheten får leva med och ibland önskar man att naturen var så vis att denna sjuka var exakt lika självreducerande som humlornas förtjusning i Silverlindens nektar…och vad jag menar med detta får du själv ta reda på!

Vad händer med en humla som dricker av Silverlindens nektar?… och ja, humlorna lär sig likt SD-folket tydligen aldrig?

Personligen anser jag Sverigedemokraternas intåg i Sveriges riksdag vara vår nations största dag av skam!

Den bild jag har av SD:s väljare, aktiva och sympatisörer är den jag visualiserar här nedan …och även färgtonerna har en symbolik!

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

32 kommentarer till Sverigedemokraterna, den svenska rasismens vidriga ansikte.

 1. Britta skriver:

  Jag tror att prägling och den kultur man föds i har mycket större betydelse än gener. Om man föds i en omgivning där vissa saker är ok, så blir det ok. ”TIdens anda” är väl uttryck som skulle kunna passa in. Det var ”den tidens anda” (människor gjorde så på den tiden – men inte nu). Synen på kvinnor skiljer sig från kultur till kultur och i en del kulturer är kvinnan mindre värd än i andra kulturer, men skiljer sig också från person till person. Ibland är kulturer så olika att man har svårt att ta till sig den, inte för att det är fel på personerna, men det är inte vad vi är vana med.

  Jag har nyss läst Kallifatides och han skrev något som fastnade (om sin far greken som fördrevs från Turkiet) ”Efter alla år i samma provins och i samma byar, efter att ha undervisat så många barn och vuxna var han och förblev ”flyktingen från Svarta havet”. En grek som inte fick vara en riktig grek. Inte för alla, men för tillräckligt många. Det tröstar mig på ett beklagligt sätt, när man i Sverige talar om hur svårt det är för invandrare och flyktingar att komma in i samhället. Det är svårt att komma innanför murarna. Det har alltid och överallt varit det. Är det ett skäl att ge upp?” Han gjorde det inte.”

  Hur många gånger har man inte haft ”skäl att ge upp”, men, man gör det inte. Det är ett grundläggande drag i nästan alla människor, att inte ge upp. Det är därför som kvinnor har rösträtt i Sverige idag, därför finns Arbetsmiljölagen, därför har vi lagen om allmän skolplikt och rätten till undervisning – därför…att människor kämpade och gav inte upp. Ordet och språket är nyckeln till ett samhälle. Man klarar sig inte utan att lära sig det nya språket, ja, förutom Colin Nutley då:-) men i det stora hela.

  Ha en fin dag! Kram

 2. arrami54 skriver:

  …exakt Britta! Miljö är av långt större betydelse än arv och även inom Sverige finns en enorm kulturvariation. Ser man till kvinnosynen så var det en relativt kort tid sedan kvinnor fick rösträtt här, ca 100 år sedan och tittar du på kvinnornas situation på t.ex. arbetsmarknaden för 50 år sedan så blir den svenska kvinnosynen tydlig. Än idag skiljer det sig åt i t.ex. lönenivåerna…kvinnorna har än idag sämre lön.
  De problem som finns med invandrarnas utanförskap skapar vi svenskar, vi vill inte släppa in dem i samhället och lärde vi oss bara ta emot dem välkomnande och släppte in dem på arbetsmarknaden så skulle många problem lösas.
  De, som vi, vill ta ansvar, utvecklas och leva ett harmoniskt liv i samklang med omgivningen.
  …och du har rätt i att det aldrig finns skäl till ”att ge upp”, att läsa t.ex. Kallifatides ger insyn i ”främlingskapets” problem.

  Ha en go dag själv, må bättre än bra! 😉
  Kram.

 3. Barbaselo skriver:

  http://www.muslim.se. Där går att läsa ”Bli aldrig vän eller hjälp en icke-muslim”. Ja, man kan ju fråga sig vem som tycker illa om vem…

 4. arrami54 skriver:

  Håller med dig om att det är en dum formulering och jag är personligen ingen anhängare av någon religion. Men du glömmer att vi har en uppsjö av liknande religiösa dumheter även inom den ”svenska” religionskulturen, studera t.ex. Plymouthbrödernas exkluderande livsinställning, där blir du nog inte bättre behandlad om du står utanför sekten. Därtill har vi ett antal sekter, eller ”frikyrkor” som är lika dömande och exkluderande mot dem som inte talar i tungor och lyder kyrkans norm.
  …och ja, man kan fråga sig vem som tycker illa om vem, enligt SD är muslimer och Islam ett hot mot landet och där är exkluderandet exakt detsamma…och hur är det med religionsfriheten, skall den gälla selektivt?

 5. Barbaselo skriver:

  De individer som följer idéerna på muslim.se *ÄR* ett hot mot Sverige.

 6. arrami54 skriver:

  …okej, på vilken grund? Nej, besvara inte min fråga här…ring SÄPO!

 7. Barbaselo skriver:

  Jag vill inte ha som granne en som anser att ”Homosexualitet ska straffas med döden, muslimer får inte bli vänner med ickemuslimer, kvinnor bör inte inleda samtal med främmande män, och i val ska muslimer helst rösta på andra muslimer. Judarna styr världsekonomin”.

  Vill du?

  Sedan är det en definitionssak vad som avses som granne. De närmaste 500 metrarna, de näramste kilometrarna, de näramste 50 milen o.s.v.

  Med ”Hot mot Sverige” menar jag självklart hot mot svenskarna. Eftersom ett träd som står i skogen i Dalarna knappast kan känna sig hotad, så menar jag folket. Det jag inte vill för mig själv, vill jag heller inte för mina medmänniskor.

  Skulle du trivas i detta fina land med en granne som vill avrätta alla homosexuella, inte vill/får bli vän med dig, inte hjälper dig, inte anser att du (om du är kvinna) bör inleda samtal med densamme samt att densamme endast röstar på de som ”tror” på som honom?

  Skulle du trivas då?

 8. Barbaselo skriver:

  Och.. Varför skulle då detta vara ett hot mot Sverige? Jo, om antalet människor med liknande åsikter ökar, så har vi till slut ett land där ingen hjälper de som är icke-muslimer. Får du punktering på bilen på landet, så är det kört. Tappar du plånboken på bussen och folk ser det, så är det ingen som säger till dig. Ska du lyfta in en tung möbel i din bostad så ser grannen på utan att hjälpa. Om dessa människor, med liknande åsikter, är, och förblir, en liten minoritet, så är det inget större problem. Nu vet du, likaväl som jag, att andelen invånare i vårt land, med denna ”läggning” knappast minskar. Faktiskt tvärtom.

  Det är ett hot. Du riskerar inte livet och du lär inte heller bli (fysiskt) sjuk. Men att få ett känslokallt samhällsklimat ser jag iaf som ett hot. Oavsett orsak.

 9. arrami54 skriver:

  Ursäkta, men det tycks mig som om du talar om oss i Sverige, här finns det en uppsjö av homofober och hatbrott mot homosexuella är ingen ovanlighet. Studerar du vilka som främst begår dessa hatbrott, ja då är det INTE muslimer du finner!
  Sen är det heller inget ovanligt att vanliga svenska män är så svartsjuka att de finner tanken på att kvinnan inte får tilltala andra män tilltalande…tycker det verkar som om du beskriver typiskt svenska beteenden som ingenting har att göra med specifikt muslimska problem.
  Sen får du ursäkta mig, men det tycks mig som att du är helt okunnig om Islam, du vet att de har i princip samma ”gyllene regel” som i kristendomen säger: ”Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem.” Motsvarande inom Islam säger: ”Ingen är rättrogen förrän han älskar sin broder som sig själv”!

  Det största hotet mot svenskarna är okunnighet och det hat somliga sprider. Detta leder bara till polarisering och ökande konflikter. Fundamentalism, okunnighet och de som vill se vissa människor som förmer är nog ett värre hot…och detta hotbeteende som främst grundas på okunnig rädsla är tyvärr väldigt utbrett även bland de som kallar sig svenskar!

 10. arrami54 skriver:

  Du har nog missat hur Sverige ser ut idag, blir du sjuk, ja då ses du som en parasit, en ”tärande” och det kryllar av sjuka/handikappade som fått det långt sämre efter Alliansens ”sjukförsäkringsreform”…och jo, folk riskerar livet p.g.a. detta, en del har t.o.m. tagit sina liv! Ett känslokallt samhällsklimat skapar svenskarna mycket bra själva och vad det gäller hjälpsamheten, är svenskarna verkligen så hjälpsamma överlag jämfört med muslimer? Min bild är att många svenskar idag lever enligt en ny form av ”gyllene regel”, den kan bäst beskrivas med orden: ”Sköt dig själv och skit i andra!”
  …i övrigt, se mina svar ovan!

 11. mariadesuede skriver:

  Jag arbetar ju med Muslimer, inga problem, ty de flesta är inte ens troende, sekulära. Fast det gäller dem som jag känner.

  Frikyrkor klarar jag inte av, särskilt Filadelfia, dà jag faktiskt är troende, jag hörde hur de pratade om Muslimer och jag bara protesterade, sen när de förstod vem jag var, dà skulle de hela mig, fast jag polisanmälde dem. Du känner till min historia.

  Örnkramar

 12. arrami54 skriver:

  …den övervägande delen av Sveriges och Europas muslimer är lika sekulära som vi svenskar överlag.
  Delar din syn på Filadelfiakyrkan och är inte förvånad över att de skulle ”hela” dig, mer dömande och trångsynta individer får man leta efter. Jag var medlem i den kyrkan en kort period under min sena ungdom, men när ”prästen” eldade upp sig under en predikan och började hylla USA:s bombning av Hanoi m.m. (det var under brinnande Vietnamkrig) ifrågasatte jag hans budskap efteråt och jag har knappt sett så hatiska ögon (varken förr eller senare).
  Jag insåg vilken osund värdekonservativ inställning de hade, speciellt i Filadelfia och Missionskyrkan och när jag insåg att de ”äldre” i många fall stött nazisterna under andra världskriget drog jag mig ur.
  …kyrkan hånade mig med att offentligt affischera om förbön för mig, hade jag vetat vad jag vet om lagen idag hade jag stämt skiten ur dem! 😉

  Varm kram!

 13. Heidi skriver:

  Dina kloka ord….hittade jag igen 😉 // Heidi (Kaos är granne med Gud)

 14. arrami54 skriver:

  Hej! Det var inte igår, hoppas allt är bättre än bra och att solen ler mot dig/er!
  🙂
  Kram.

 15. Ping: Så föds hatet som skapade massakern på Utöya. | Varghjärta

 16. Gonzo skriver:

  Är det inte märkligt att de välkomnar muslmernas judehat bakom sig . antisemitister på hög nivå. Fråga alla musliomer om de gillar judar, för inte så längesen kastade man stenar mot judar i malmö. Vad har de gjort mot muslimerna, pga tennismatchen i Malmö då Israel besökte.. Att idrott och politik hör ihop enligt vänstern och islam, De går ju hand i hand det går inte att förneka det.

 17. arrami54 skriver:

  …nu kommer hatets generaliseringar igen, tror inte alla muslimer hatar judar och detta hat är väl bara en spegling av vad som händer i t.ex. Gaza? Hur terrorn föds är inte svårt att se i Israel-Palestina konflikten, vilket jag beskrivit t.ex. här:
   https://varghjarta.wordpress.com/2011/05/26/sa-fods-terrorn/

  Tror ditt retoriska svammel föds ur paniken, insikten, om att SD:s muslimhat och generella invandrarhat är en grogrund för den typ av sjuk terror som vi nu ser har drabbat Norge, eller hur?
  Det blir lite panik bland SD:s sympatisörer när terrorn avslöjar hur sjukt hatet är och att hatretorik mot invandrare, muslimer föder sjuka våldsbrott och massakrer på oskyldiga ungdomar.

 18. Gonzo skriver:

  jag ser det så. jag försöker inget…jag är bara rakt på saken…inga krusiduller…så är det i mina ögon och har sett det mesta tvi spott….jag blev bemött av muslim och gapade på mig att jag MÅSTE blir muslim annars går det åt helvete för mig…så fan heller.

 19. arrami54 skriver:

  …jag har blivit bemött så av en kristen inom Filadelfiakyrkan…”gå med oss eller dö i helvetet!”, gormade denna kristna etniska svensk…men jag skulle aldrig som du bedöma alla etniska kristna efter honom…
  …men du, du bemöter alla muslimer efter en och samma mall?

 20. Gonzo skriver:

  jag har inte mött en enda muslim…jag vill poängtera att jag har vänner som är muslimer..de är inga fanatiker som de…

 21. arrami54 skriver:

  …exakt, man skall aldrig döma hela folkgrupper efter vad enstaka individer gör! 😉

 22. Gonzo skriver:

  va fan jag skrev fel på första raden eller…märkligt..men det ska stå att jag har mött muslimer som står för åsikter att vi måste islamera oss.

 23. arrami54 skriver:

  …jo och oftare möter man åsikten från t.ex. SD att vi måste etniskt isolera oss och stänga alla muslimer ute från vårt svenska samhälle, detta trots att majoriteten av muslimerna är sekulariserade och står långt ifrån den fundamentalism som finns även inom s.k. kristna grupper.

 24. Gonzo skriver:

  Jag vill inte ha me dislam med att göra, för det är inte ett demokrastiskt religion. Sharia, dödstraff på otrogna, och listan är lång. Nej tack . Förklara det för mig varför är många invadrare så kriminella av sig? dom vill jag inte ha i sverige …förklara detta angående källarmoske, dina ”kompisar” utnyttjade en lokal i örebro som är avsett för hyresgäster. Men ngn hade tillgång till nyckeln och lät dem att sova inne i fritidslokalen, min mor frågade då en liten flicka vad de håller på med. Hon sa ett enda ord. Moske. ja se..sen blev dom alla tölpar utkastade för där får dom inte vara på. Nu är det fritt från dessa gaphalsar , för det hördes varje natt om dem. Alla var glada att slippa dem, och nu kan ma boka en tid för att utnyttja fritidslokalen. Man tog bort kartonglappar som täckte fönstret, jag såg det . för jag var ju där på besök då och mötte mannen som hade hand om allt. han verkade nervös för att bli ertappad. Fan ta skurken.

 25. arrami54 skriver:

  …du får ursäkta, jag kan respektera att ditt språk tyder på dyslexi men jag har svårt att respektera din kunskapsbrist och islamofobi.
  Vilken religion är demokratisk? Läs din Bibel så ser du hur lik den är Koranen…och dödsstraff förespråkas exakt lika flitigt i Bibeln. Det du skall se bort ifrån är det fåtal fundamentalister du finner inom religionerna och försöka acceptera innebörden i religionsfrihet.
  Jag håller med dig om att vi inte skall respektera religiös fundamentalism och demokratiförakt, men dessa tongångar hittar du även inom kristen fundamentalism!
  Sen har jag inga ”kompisar” som hyr källarlokaler i Örebro…jag känner några musiker, men de hyr inga källarlokaler, så jag vet inte vad du hänsyftar till.
  Ser heller inga problem med att muslimer vill ha en Moské, vill du ta ifrån alla svenska frikyrkor deras lokaler också och vad är demokratiskt i ”Rikets sal” (Jehovas vittnens kyrka) eller i Phlymonthbrödernas fönsterlösa gömslen och du vet att i ”Plymonthbröderna” tvingas kvinnor bära kjol eller klänning och alltid har en sjal på huvudet (eller huckle (en huvudduk))?
  Du ser likheterna med den muslimska klädkod du ogillar?

  Det finns ingenting som styrker att invandrarna är mer kriminella än svenskarna, 98% av alla invandrare är laglydiga och vi skulle som nation inte överleva en dag utan dem. Däremot har den svenska vardagsrasismen lett till att de leder arbetslöshetsstatistiken och ofta står utanför vårt samhälle, sen riskerar de även att bli sämre hanterade av våra rättsvårdande myndigheter. Du vet okunnig rasism finns även där, läs t.ex. detta utan att komma med tramsiga ursäkter som att texten kommer från PK-media:
  http://www.dn.se/debatt/invandrare-missgynnas-i-rattskedjans-alla-led

  Jag anar att du lider av ett typiskt SD-hat mot muslimer och att du är rädd? En rädsla som är helt obefogad och som mest handlar om okunnighet och fördomar.

 26. Elving skriver:

  Angående samhällssituationen i Sverige kan jag berätta att Simon Wiesenthalcenter bevakar omvärlden i judarnas intressen för att kunna varna judar från att resa till ställen som anses farliga för judar. Detta efter vad som hände under 2:a Världskriget.

  Simon Wiesenthalcenter varnar idag för 2 ställen i Europa: En del av Turkiet och … Malmö.

  Vad beror detta på? Är det möjligt att vi svenskar verkligen glömmer så fort? Vad beror det på att judarnas situation i Malmö bedöms så allvarlig?

  Svar: Det beror på den stora populationen av muslimer som utsätter judarna för hatbrott i Malmö med omnejd. Och utav någon outgrundlig och ryggradslös anledning så tar inte politiker och samhälle avstånd från detta …

  Hur var det nu retoriken gick kring varningarna och minnet av vad som hände under 2:a Världskriget ..? Vad skulle vi komma ihåg? Vad skulle aldrig mer få hända?

  DETTA är en SKAM!

  En SVENSK skam!

  Jag citerar vänsteranhängarnas mantra:

  -”Kom ihåg 2:a Världskriget! Aldrig mer! Ta ställning mot rasismen!”-

  Men innebörden i detta är förmodligen olika oss emellan … – Jag inkluderar nämligen ALLA i det jag säger! Inte bara vissa …

 27. arrami54 skriver:

  …jag vet inte om det är sant att judar utsätts för hatbrott från muslimer i den utsträckning Wiesenthal Center påstår, har inte den bilden tydligt bevisad , men är det så tar jag givetvis avstånd, INGA rasistiska hatbrott skall accepteras och jag exkluderar inga grupper från detta minimikrav! Enligt BRÅ minskar antalet hatbrott mot judar:
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/farre-hatbrott-mot-judar-i-malmo
  Hoppas antalet fortsätter minska!
  Däremot drabbas ofta muslimer för hatbrott fortfarande, lika illa det!
  Men det finns en del som gör att jag ställer mig tveksam till i ”Simon Wiesenthal center,s” agerande, t.ex. hur kravet att de själva får betala skydd när hotbilden är tveksam, inför deras möten, vilket centret kallar för en beskattning: ”Wiesenthal Center slams Sweden for ‘Jewish tax’ ”
  Sen finns det ytterligare en sak i ärendet som gör mig tveksam till detta ”centers” agerande och det är kritiken mot att man tillät Israelkritiska demonstrationer i samband med Davis cup-tennisen 2009.
  Varför är detta center så kritiska till Israel kritik gentemot hur befolkningen i Gaza hanteras, jag menar, de måste ju veta allt om hur det är att leva under ockupation i ett ghetto?
  ”In early 2009, a Davis Cup tennis match in Malmö between Sweden and Israel was forced to play behind closed doors due to security concerns amid massive ant-Israeli protests over the Gaza war.”

  Personligen är jag starkt kritiskt till hur staten Israel hanterar befolkningen i Gaza, tillhör dem som anser att ockupationen måste upphöra, att Palestinierna måste få ett eget land och köper överhuvudtaget inga produkter från Israel.

 28. Gonzo skriver:

  Dödstraff från bibeln,, hur många kristna länder har dödstraff och hur många islamistiska länder har det? Vissa följer Moses bud ”öga för öga” och resten föjer nya testamentet, Jesus ord du ska älska din nästa. Visa krista sekter tar jag avstånd ifrån, de är inte värda att kallas för kristna ok..
  jag önskar dej en bra dag. jag måste ta bort datorn för jag håller på och flyttar. Lev väl.
  Jag är ingen fanatiker eller extremist, jag är bara ärlig för vad jag står för. Även språkbruket var slarvigt skrivit så lider jag inte av dyslexi, provocerar du? Visste du att Sveriges konung lider själ av dyslexi.

  , .

 29. arrami54 skriver:

  Mångas modell-land och förebild, ”The land of God” (Guns, Oil and Drugs) USA använder ju dödsstraffet frekvent och att många oskyldiga drabbats av den kristna ”rättsstaten” där.
  Detsamma, må gott och lycka till med flytten…orden om dyslexi var bara en markering att jag tyckte du slarvade med språket, jag är själv oerhört kritisk till mitt språk ibland av den enkla anledningen att jag själv lider av dyslexi…och ja, jag vet att ”knugen” har samma problem. I övrigt förstår jag inte liknelsen med honom, han är väl ingen förebild? Att leva på ett apanage från skattebetalarna, som de senaste tio åren överstiger en miljard…gör väl bara honom till vår dyraste mottagare av ”försörjningsstöd”?

 30. hahahaha lider av typsikt sd-hat….du vet inte vad du pratar oim…jag har varit knivhotad av en galen muslim i malmö..bara för att jag ville påpeka att han inte följer högerregelrna..då tog han upp en knv på min strupe…försvarar du det? nå din jävla skitstövel…

 31. arrami54 skriver:

  …haha…ja du, denna ”skitstövel” skrattar åt ditt naiva och generella hat! Det som denna individ gjorde faller under brottsbalken, (olaga hot, olaga vapeninnehav) och givetvis är hans handling helt förkastlig.
  Men du tycks dra alla ”muslimer” över en kam och hur fan vet du att personen var muslim? Du följde med honom till nästkommande fredagsbön?

  …och om jag gör som du, dömer alla svenskar generellt och efter dig? Då är det synd om Sverige om du var ”mallen” och Sveriges skolor skulle stå tomma efter grundskolans årskurs tre.

  PS: Jag skrev ett inlägg, som en hyllning till dig och SD-enfalden! DS.

 32. Ping: Det kom en typisk SD- kommentar… | Varghjärta

Kommentarsfältet är stängt.