…mycket glädjande, SD krymper rejält enligt SKOP!

”Sverigedemokraterna fick 4,2 procent av sympatierna jämfört med 6,5 procent i den förra mätningen i maj. Minskningen är statistiskt säkerställd.”…skriver DN.

Personligen hoppas jag detta bara är början på en accelererande negativ trend för SverigeDemokraterna. Nu skall man inte ta en opinionsundersökning som bevis för en positiv trend och det kan möjligtvis vara så att många av SD:s väljare semesteremigrerat enligt deras princip om att:

Jag tycker illa om invandrare. Jag ska emigrera till ett land där de inte tar emot invandrare”

…och nog ligger det lite komik i att många SverigeDemokrater flyr Sverige under sin semester för att uppleva stimulansen av att möta en ny kultur! (Förhoppningsvis är det inte bara sand och billig fylla som lockar?)

Att kulturmöten är intressanta och skapar positivt växande inser man kanske med tiden, så låt oss se SD som en tillfällig gnällbetonad samhällssjuka och det ligger någonting viktigt i insikten av att kulturmöten ger fler positiva effekter än negativa, och de sistnämnda är undantagen!

Det är en konst att vara medmänniska, det är en konst att vara invandrare och detta oavsett om emigrationen är tillfällig eller konstant!

...och min förhoppning är att SD fortsätter krympa, bättre att dumheten tonar bort än att Sverige utarmas helt av den inavlade dumhetens mentala och kulturella torka!

 

Jimmy Åkessons tal i Almedalen blev det förväntade socialkonservativa och populistiska ”grymtande” jag förväntat mig. Jultomten kom t.o.m. in på ett hörn och förhoppningsvis inser Jimmy att tomten aldrig besökt Sverige i egen hög person, detta då han inte finns!

Talet om ”folkhemmet” klingar också falskt då det för SD handlar om ett ”rasrent ariskt” Sverige där ”hemmet” är selektivt välkomnande och exkluderar dem som inte kan styrka att farfars farfars far vilar bredvid en av fädernas kyrkor (och på rätt sida om muren!).

Det var traditionellt och okunnigt gnäll om ”lag och ordning”, främlingsrädsla och allmän rädsla kring att inte våga ”gå ut på gården”.

Att SD:s populism går hand i hand med rädslan är ingen nyhet och att de saknar insikt om den allmänna rättsmedvetenheten och svenskarnas syn på ”brott och straff” likaså.

SverigeDemokraterna kan aldrig bygga ett folkhem, den svenska befästning de vill bygga rasar fort då den bygger på ett ruttet bjälklager…och frågan är om denna lite ilskna tagghuding ens kan svensk grundlag?

Vad säger t.ex. Regeringsformens 2§? :  ”Det allmänna ska verka för att alla människor ska kunna uppnå delaktighet och jämlikhet i samhället och för att barns rätt tas till vara. Det allmänna ska motverka diskriminering av människor på grund av kön, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, språklig eller religiös tillhörighet, funktionshinder, sexuell läggning, ålder eller andra omständigheter som gäller den enskilde som person.”

…tror Jimmy helt missat på vilken grund svensk demokrati vilar!

(PS: SverigeDemokraternas Thomas Karlsén var enligt Aftonbladet ute och fotograferade personer som protesterade mot SD, antar han söker deras aggressiva gener…som ordningsvakt har han tidigare forskat kring invandrares gener och tycks förespråka rasbiologin? Intressanta individer som samlas under SD:s fackla! DS).

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

53 kommentarer till …mycket glädjande, SD krymper rejält enligt SKOP!

 1. fast sd har ju alltid fått botten av skop, sedan när united minds kom och presenterade 7,4 då blev det tyst i media… dvs detta var en beställningsprodukt och en del av den smutskastningsjournalistik svensk media bedriver fortsatt i dag.

 2. arrami54 skriver:

  …jo du, vilka som smutsar ner det svenska folkhemmet mest kan debatteras och jag förstår att i SD:s folkhem styrs media av de blågult politiskt inkorrekta?

 3. vilka smutsar ner det svenska folkhemmet då? Sjuklövern som bedrivit en totalt misslyckad politik under 30 år? Ghetton, utanförskap, ökad kriminalitet, segregation, marginalisering, grovt ökade skottlossningar i antal per år bara i Malmö, vilka bedriver en politik som egentligen inte har stöd hos folket?

 4. arrami54 skriver:

  …ja du, vilken åsikt hade den man om invandrare som sköt vildast i Malmö?
  http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1272724/Presskonferens-om-nattens-skott.html

  …och det är lite roande att du hävdar att övriga partier inte har stöd hos folket, du menar att SD inte fick egen majoritet på grund av valfusk? 😉
  Frågan vilka som smutsar ner det svenska folkhemmet mest enligt min åsikt får du besvarad om du läser mitt inlägg ovan + tidigare om SverigeDemokraterna.

 5. det här var det sjukaste inlägget hittills… du länkar till anti-sd-svd, vilket inte ens är värt att klicka på, länkar du till verkligheten däremot ser du att våra förorter brinner, utanförskapet ökar, segregationen likaså, även kriminaliteten och antalet våldtäkter (varför skulle Sverige vara annorlunda från Norge?).
  Ja, ta en titt på SOM-institutets undersökningar så kommer du snabbt att inse att massinvandringen definitivt inte har ett stöd hos folket.
  Nej, SD fick ingen majoritet för att partier är till för att byggas upp, och det är precis vad som hänt trendmässigt under flera decennier hur mycket du än försöker förneka det.

  Ja, frågan är egentligen vem som smutsar ner det svenska folkhemmet, antingen SDs politik, eller segregationen, utanförskapet, den ökade kriminaliteten våldsbrotten, den importerade rasismen, stenkastning mot polis och brandkår, marginalisering, flera hundra framväxta ghetton?

 6. arrami54 skriver:

  …hur länkar man till verkligheten, genom att länka till en SD-blogg? 🙂
  Jag förstår att du hatar och anser att all kritik mot SD är medialögner och att SD står för den enda goda sanningen, jag inser också att du inte förstår att okunnig rädsla botas via studier och kunskap.
  Bygg du den rena svenska befästning du tror dig bygga, men minns att den vilar på exakt samma ruttna rasistiska grund som alla tidigare ”rasrena” byggen!…och du, ropa inte på mig när skjulet rasar.

 7. Precis den, och vi kan se en trend som går åt fel håll, men att säga att Sveriges befolkning står bakom det mångkulturella massinvandringsprojektet är ju totalt felaktigt. Precis som rapporten visar.

 8. ”Jag förstår att du hatar och anser att all kritik mot SD är medialögner och att SD står för den enda goda sanningen, jag inser också att du inte förstår att okunnig rädsla botas via studier och kunskap.”

  Jag har aldrig påstått att SD står för den enda goda sanningen eller att all kritik mot SD är medialögner. Vem har påstått detta? Precis som alla partier, har SD sina brister att nå ut med sin politik. Jag gillar socialdemokraterna, men röstade på SD för deras invandringspolitik.

  ”jag inser också att du inte förstår att okunnig rädsla botas via studier och kunskap.”

  Japan tog emot 30 burmeser år 2011. Skulle du påstå att japaner är okunniga och måste botas via studier? Pajas.

  ”Bygg du den rena svenska befästning du tror dig bygga”

  Ja, jag är mån om att vilja bygga ett samhälle utan utanförskap, segregation, ökad rasism, ökad kriminalitet, ökade antal ghetton och fri från en hemsk våldtäktsstatistik likt den utveckling vi ser i Norge (http://www.youtube.com/watch?v=K1HfizG16lg). Inte ens Gudmundson kan prata om fakta utan att få epitet kastat på sig (allt för att folk ska slippa debatten).

  ”, men minns att den vilar på exakt samma ruttna rasistiska grund som alla tidigare ”rasrena” byggen!…och du, ropa inte på mig när skjulet rasar.”

  Jag är andra generationens invandrare, studerar utomlands och älskar språk. Ditt rassnack är irrelevant och oförskämt. Även här epitet för att slippa debatten. Vilket naturligtvis är ett effektivt sätt att försöka utestänga alla åsikter som inte överensstämmer med de egna. Problemet är väl bara att det tycks bli allt färre lyssnar till och bryr sig om den sorts demagogiska knep.

 9. Erik E skriver:

  Jag tror inte att Skop var en beställningsprodukt, däremot har Skop ständigt underskattat SD:s stöd i alla val och med 1000 tillfrågade får slumpen stor betydelse. status.st visar att SD stadigt växer.

 10. T L skriver:

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080136

  över 50% av norges befolkning vill begränsa invandringen,enligt nya rapporter

 11. arrami54 skriver:

  …ja, rapporten visar att bland SverigeDemokraternas sympatisörer är trenden ökad intolerans visavi flyktingar/invandrare: ”Bland Sverigedemokraternas sympatisörer anser 95 procent att det är ett bra förslag att ”ta emot färre flyktingar” i Sverige (46 procent i hela befolkningen).
  Bland Sverigedemokraternas sympatisörer anser 88 procent att det ”finns för många utlänningar” i Sverige jämfört med 36 procent i befolkningen. Och 55 procent av dem skulle inte vilja få en ”invandrare” ingift i familjen jämfört med 12 procent i befolkningen.”
  …men man får nog vara lite väl verklighetsfrånvänd om man anser att SD:s sympatisörer är detsamma som ”Sveriges befolkning”!
  😉

 12. arrami54 skriver:

  ” du länkar till anti-sd-svd, vilket inte ens är värt att klicka på, länkar du till verkligheten däremot ” …så du menade inte att verklighetsbaserad fakta = ”anti-sd-svd”? 😉
  Sen efterlyser jag fortfarande dina länkar till verkligheten…och ser att det du kommer med är attacker på icke västliga invandrare…
  …att hävda att SD inte är rasistiskt och främlingsfientligt är lika dumt som att hävda att månen är fyrkantig och byggd i Landskrona!
  …och du, vad det gäller ”Pajas” så är det nog du som är roande och komisk! 😉

 13. arrami54 skriver:

  …växer är nog fel ord, möjligt att ”tagghudingen” sväller några volymprocent innan den spricker!
  Växande är för mig ett positivt ord, inget jag vill använda om SD!

 14. arrami54 skriver:

  …du säger det! Okej, om norrmännen invandrar till Sverige så lär det gynna SD…skall jag tolka det som att du vill ha mer invandrare?

 15. Fredrika Norén S skriver:

  Jag attackerar ingen, däremot attackerar jag sjuklöverns misslyckade invandringspolitik. Se skillnaden istället för att kasta epitet för att slippa debatten. Att du sedan ignorerar mina svar till dig i ditt förra inlägg tar jag det som att du läste, begrundade och förhoppningsvis kanske du lärde dig något.
  Du påstår att SD är rasistiskt… och som vanligt när anti-SD:are slänger epitet, vore det kanske passande med att vara lite konkret? Ge mig exempel på SD:s partiprogram som du anser vara ”främlingsfientligt” och ”rasistiskt”. Nej, länkar till SD-hatande ihopljugen svensk media (Aftonbladet, SvD, DN), godkännes inte.

  ”länkar” till verkligheten finns ute i förorterna och i Oslo-polisens våldtäktsrapporter. Gå ut och upplev den ”förträffliga” integrationsmångkulturen där segregationen, utanförskapet, stenkastning mot polisen, mot brandkår, ökad kriminalitet, våldsbrott och skottlossning är näst intill en del av vardagen.

  Skulle aldrig falla mig in att anklaga enskilda invandrare för en fullkomligt misslyckad invandringspolitik, men att kritisera den svenska extrema mångkulturen är ytterst realistiskt. Därför ökar SD sakta men säkert (ungefär i samma takt som våra grannländer).

 16. TL skriver:

  Vem har tolkat det så? Jag presenterade bara statistik som visar på att norrmännen har fått nog av invandrare. Invandring ska vi däremot ha i Sverige, men i en mycket begränsad form.

 17. TL skriver:

  SD har ju trendmässigt växt under flera decennier. Skop har däremot alltid visat låga siffror i deras statistik.

 18. arrami54 skriver:

  …hmmm…du attackerar ingen skriver du för att i nästa andetag attackera övriga partier för en ”misslyckad invandringspolitik”, intressant! Det är lika intressant att du hänvisar till ”länkar” som tydligen ligger dolda under sten och eld i förorterna…vilket svammel!
  Svensk media godtas inte…alla ljuger utom SD, som är en mobbad och hatad grupp. 😉
  Du kritiserar inte individer med invandrar/flyktingbakgrund utan vänder dig i ett retoriskt ”tugg” mot ”den svenska extrema mångkulturen”…och jag undrar vad det är i det svenska som är extremt, den grundlag jag hänvisar till i inlägget?
  …ökar våra grannländer, menar du att Danmark, Norge och Finland blir större till ytan eller att främlingsfientlighet och rasism sväller även där?
  Att hävda att SD inte är rasistiskt och främlingsfientligt är ”pajas-retorik” när det är tydligt att det är utomeuropeiska invandrare, som t.ex. Somalier, Romer, Irakier m.fl. grupper man tydligast riktar sitt hat mot…det är mörk hudfärg och religionen Islam som skrämmer SD-sympatisörerna så att de blir kissnödiga!

 19. arrami54 skriver:

  Jag har inte följt SKOP lika intensivt som du, tyckte bara undersökningens resultat var glädjande och tar inte så seriöst på resultatet i sig, det är i val folket säger sitt.
  Men ärligt talat så kanske min tolkning är rätt, SD-sympatisörerna kanske har semesteremigrerat? :
  ”Nu skall man inte ta en opinionsundersökning som bevis för en positiv trend och det kan möjligtvis vara så att många av SD:s väljare semesteremigrerat enligt deras princip om att:
  ”Jag tycker illa om invandrare. Jag ska emigrera till ett land där de inte tar emot invandrare””

  😉

 20. arrami54 skriver:

  …jo, men jag trodde det var svensk inrikespolitik det handlade om och inte den norska?
  Sen måste jag fråga, styrs inte svensk invandrings och främst flyktingpolitik i stor utsträckning av internationella överenskommelser, vilka vi enligt folkrätten är bundna att följa?

 21. arrami54 skriver:

  Ekonomiska argument kan aldrig anses hållbara så länge Sverige avser följa sina juridiskt bindande åtaganden enligt FN:s flyktingkonvention.
  En människas rätt att söka asyl och få skydd mot grova kränkningar kan endast förhandlas bort om man överger principen om universella mänskliga rättigheter och frångår Flyktingkonventionen och andra internationella fördrag. Det kan följaktligen aldrig betraktas som välgörenhet eller godhet om Sverige och andra stater låter människor söka asyl och få skydd mot kränkningar. Det kan endast betraktas som att dessa stater, i de fallen, fullgör sina folkrättsliga åtaganden.
  Det är svårt att finna annan grund till SD:s kritik mot svensk asyl/flyktingpolitik än att de vill att Sverige struntar i FN:s flyktingkonvention, FN:s artikel om de mänskliga rättigheterna och ett pärlband av andra internationella fördrag nationen undertecknat.
  …mänskliga rättigheter handlar tydligen enligt SD om etnicitet, hudfärg och huruvida man är född inom eller utanför Europa?

 22. Ping: Det man sår måste man skörda | Kent Persson (m) blogg

 23. kickie skriver:

  Släng ut minst 90 %, gärna mer av alla inv så blir det säkert bra i detta samhälle. Så resonerar S.D, dessutom vill dem knipa åt muslimerna. När ngr inv bär sig dumt åt, undrar jag varför dem andra ska straffas? Lyssnade lite på Åkessons tal i Almedalen, får försöka höra mer i morg. Skärpta straff för grova brottslingar, det låter bra, men när det gäller S.D handlar det nog mkt om
  inv här också. Sörjer inte för att det går dåligt för dem. Men tyvärr är det inte val i dag.

  Läste i GT att det går dåligt för C o K.D, Skulle dem flyga ur finge Mr. Fredrik avgå som stadsminister.

  Ha de gött o många goa varma kramizar!

 24. arrami54 skriver:

  Brottsligheten är inte högre bland invandrare, skillnaderna är marginella visavi ”svenskar” och lagen typ grundlag och internationella fördrag som FN:s flyktingkonvention, de mänskliga rättigheterna m.m. tycks enligt SD bara gälla selektivt och främst de ”blåögda svenskarna”.
  …hoppas SD:s siffror sjunker än mer inför valet och om C och KD försvinner ur riksdagen lär inte undertecknad sörja!
  Kram.

 25. Danne skriver:

  Enligt BRÅ begår irakier våldtäkt 8ggr oftare än snittsvensken.
  Marockaner gör samma 5ggr.
  Menar du att 8ggr överrepresentation inte är märkligt?
  25% av alla män i vissa afrikanska länder har våldtagit någon gång. Dom har vägskyltar som varnar för det. Menar du att detta inte stämmer?
  Vill du ha länkar, eller är du intelligent nog att googla?

 26. arrami54 skriver:

  …tror jag får lägga en trollvarning här?
  Du läser BRÅ som fan läser bibeln och ditt rasistiska syfte är uppenbart. Du använder avskyvärda brott begångna av individer för att utpeka hela folkgrupper…typisk SD-retorik!
  Jag är medveten om att våldtäkter är ett vanligt brott i t.ex. Sydafrika men du behöver inte gå längre än till Europa för att hitta motsvarande epidemier…ta t.ex. krigen i det sönderfallande Jugoslavien som exempel och studerar man vilket grundläggande vansinne som skapade dessa våldtäktsepidemier så finner man samma sjuka nationalism som ni förespråkar…vilken också var krigets grundorsak.
  SD:s tolkning av våldtäktsstatistiken har dödats upprepade gånger, ett exempel finner du här:
  http://www.sverigedemokraterna.de/sverigedemokraternas-rapport-om-valdtakter-bygger-inte-pa-fakta-repris/

  Vad det gäller intelligens skall inte små SD-troll som du komma med hån, få kan som ni tävla med ett löskokt ägg vad det gäller IQ (även om man ser till alla våra multipla intelligenser) och ert EQ ligger ofta på det knäckta äggets nivå.

 27. Danne skriver:

  Så när samma undersökning visar att invandrare från många asiatiska länder begår FÄRRE brott än snittsvensken så är jag också rasist, eller?

  Vi pratar 8ggr mer. Vägverket anser att män kör bil så mycket farligare än kvinnor att vi måste informeras om det. Mäns överrepresentation är 2ggr.
  Varför är det ok? Varför rasar inte folk över det?

  Jag pekar ut sociala fenomen och du blir helt galen och drar fram troll, rasist, nationalist-korten direkt. Det visar på din osäkerhet.

 28. arrami54 skriver:

  …haha…uppenbarligen förstår du inte vad rasism är och det verkar nästan som om du behöver skolas även i dessa insikter. Som sagt, du läser BRÅS rapport som fan läser bibeln och att du kommer in med din retorik under ett SD-kritiskt inlägg tyder på att du tillhör de SD-sympatisörer som likt herr Karlsén tror sig funnit en ”gen”, i ditt fall en våldtäktsgen! Det var DU som kom in med falsk retorik om Irakier och Marockaner (Afrikaner generellt) och misstanken om att din rasism (eller kulturhat?) mot mörkhyade och muslimer är generellt dominant, minskar inte för att du pekar på att invandrare från Asien begår mindre brott i Sverige…och du tycks blunda för att våldtäkt och människohandel (trafficking) är mycket vanligt i t.ex. Thailand?

  Sen måste du förstå att BRÅ:s undersökning och vad den visar, inte handlar om dig (om du inte ingår i brottsstatistiken?) utan om brott och vem som begått dem. När man studerar brott, orsakssammanhang m.m. så måste man väga in en mängd faktorer, ett är detta:
  http://www.dn.se/debatt/invandrare-missgynnas-i-rattskedjans-alla-led
  Däremot säger det en hel del om dig när du går ut och tolkar t.ex. våldtäktsstatistiken exakt som SD vantolkat den tidigare:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sds-rapport-far-icke-godkant_5193703.svd
  …och du, din e-postadress och IP-nummer tyder på att du tillhör de aktiva SverigeDemokrater som i olika namn brukar surfar runt och kommentera.

  Jag kan t.ex. lätt bevisa att den som ovan går under namnen T.L och Fredrika Norén Sekiyama har exakt samma IP-nummer och e-postadress…antagligen har jag en hel SD-familj som kommenterar, eller så sitter det en ”flock” och registrerar oss som tydligast visar att vi avskyr de små inom rasistpartiet SD! 😉

 29. imsy skriver:

  Hej Vargen!

  Det är glädjande att det går nedåt för SD. Hoppas det går för dem som för Ian och Bert. D.v.s. att de snart är ett minne blott

  Kram!

 30. arrami54 skriver:

  Hej imsy, kul att du tittade in! Hoppas allt är väl med dig!

  Håller med dig och parallellerna med ”Bert och Ian” är tydliga…och vem minns deras ölbacksstaplande trams idag? 😉

  Kram!

 31. toksverige skriver:

  Hur förklarar du att 100% av alla överfallsvåldtäkter i Oslo begåtts av folk från MÖ och Afrika?
  Hur lyder din tolkning?

  Du får glo på min IP-adress hur mycket du vill. Jag har inte talat illa om någon.
  Inget jag skrivit är brottsligt. Du får rama in den och hänga upp om du vill.
  Jag skriver bara under mitt namn eller min bloggs namn. Du får tolka det hur du vill.

  Jag ser inte att du svarar på mina frågor. Betyder det att du inte kan?

 32. arrami54 skriver:

  Män som våldtar är kriminella och faller för ”detets” primitiva behovstillfredsställelse och de tar med våld…att tolka en våldtäktsman är inte svårt. Det är samma primitiva beteende som hos de män som bara i Sverige dödat 181 kvinnor under 2000-talet.
  Det som är lika primitivt är att du tolkar exemplet med de 21 överfallsvåldtäkter som begåtts i Oslo förra året som effekter av en etniskt betingad våldtäktsgen och det är inte styrkt att det verkligen handlar om män från ”MÖ och Afrika”. I fyra fall har polisen tagit gärningsmannen och ditt påstående är en tolkning av polisens uttalande: ”- Vi har pågrepet fire personer. I alle de andre sakene opplyser kvinnene at gjerningsmannen har et ikke-vestlig utseende eller snakker et ikke-vestlig språk.” …jag ser också tydligt på din retorik att du läser SD-bloggar som PI (Politiskt Inkorrekt).
  Din och SD:s tolkning att våldtäkt och negativ kvinnosyn är uppenbart betingad av rasism, ni mörkar att vi har lika många (om inte fler) svenska mördare och våldtäktsmän och blundar helt för hur stort problemet med en negativ kvinnosyn är även i det svenska samhället. Jag kan bara råda dig att skaffa lite djupare information och kunskap än den rasistvinklade skit som bl.a. Politiskt Inkorrekt sprider, ger dig två läsexempel här:
  http://www.yvonnesjostrand.com/kvinnomisshandel.html
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kvinnomisshandel-ar-inget-projekt_6074031.svd

  Vad det gäller din IP-adress så gjorde jag bara en reflektion och den är inget jag vare sig ”glor på” eller vill ha på väggen…bättre smak än så har jag! 😉
  Roade mig med att snabbt ögna igenom din blogg och fastnade för det första inläggets korta rad:
  ”Äntligen ska jag få gnälla arslet av mig.”
  …och jag förstår nivån, det är onyanserat rasistgnäll från en tämligen obildad individ och du får ursäkta om din blogg inte lär bli läst av mig. (Jag kan i princip dela din syn på religion, men tycker det är trist att du tycks fastnat i en motsvarande politisk ”tro” och bär samma fundamentalistiska hat mot vissa grupper av invandrare/flyktingar som kristna säger sig ha mot ”satan”!) 😉

  Med den pedagogiska övertydlighet som uppenbarligen krävs här vill jag meddela att jag ser våldtäktsmän som lika allvarligt kriminella som mördare och jag ser personligen gärna att straffsatsen vid detta vidriga brott fördubblas.

 33. toksverige skriver:

  Wow, du förlorar verkligen alla argument.
  Genom att attackera mig som person begår du standardfel #1.
  Det enda du bevisar är hur inskränkt du är. Du är inte ens villig att diskutera något du inte tror på utan att hoppa på den andre med personangrepp.
  Du tillskriver mig egenskaper jag inte har, kallas halmgubbe och är också ett debattfel.

  Det är genom aggressiva attacker som dina som SD växer sig starkare.
  Kan du inte debattera med lugn och logik så kommer tyvärr antalet SD-väljare öka.
  Vi kan tydligt se det i tidigare val.

  Jag har enormt mycket erfarenhet av andra invandrare då jag själv är en.
  Under mina dagar har jag bott i många förorter och även svenska områden.
  Du kan inte förneka vad mina ögon sett.
  Jag har gått i klasser med många från MÖ, dom betedde sig väldigt illa. Deras gemensamma syn var att svenska tjejer var horor. Dom uttryckte det öppet. En tjej-klasskompis från Pakistan flydde ifrån sin familj och sågs aldrig igen. Flera kvinnor i min familj har haft pojkvänner från mellanöstern. Båda blev misshandlade. Jag själv har flera gånger fått nobben av svenska tjejer som inte längre vågar dejta invandrarkillar efter misshandel.
  Inga av dessa fall har varit indier, kineser eller belgare.
  Min förklaring är att det är kulturellt. Dom är helt enkelt vana vid en hårdare verklighet i MÖ och det funkar inte här. Ras har inget med det att göra då jag själv träffat underbara människor från MÖ. Ytterst få procentuellt dock. Oftast är det macho killar.
  Menar du att min erfarenhet inte är giltig? Vad har du för bakgrund?

 34. arrami54 skriver:

  …läser leende din ”recension ” och inser allt mer det meningslösa att överhuvudtaget ge dig tid…och ja, jag avsäger mig mitt pedagogiska ansvar visavi dig! 😉
  Även ditt intresse för min bakgrund lämnar jag därhän och inser leende att du väljer bort en typ av ”macho killar” till förmån för en annan, en vanligtvis lite mer välrakad svensk variant!

  Huruvida du är invandrad svensk eller ej intresserar mig inte, rasism är inget typiskt svenskt, snarare ett generellt problem för mänskligheten.
  Det glädjer mig att du skriver ”tyvärr” när du förutsäger att SD:s väljarandel kan öka, ett ordval vi kan vara helt överens om.
  Men jag är nyfiken på hur min analys av din vilja att tolka våldtäkt som etniskt kulturellt och genetiskt betingad kan vara fel när du endast och ensidigt ser problemet ur SD:s begränsade perspektiv?

 35. toksverige skriver:

  Jag ser SD som det minst dåliga alternativet. Hade S och M skött sig så hade inte SD behövts.

  Du har inte kunnat peka ut vilket fel jag gör vad gäller statistiken så jag vet inte vad du menar när du säger att jag läser den som ”fan läser bibeln” och liknande känslouttryck.
  Om någon som läser detta ska ta dig på allvar så måste du förklara hur man ska tolka BRÅ:s gamla siffror, som förövrigt stämmer överens med undersökningar och tolkningar i andra nordiska samt europeiska länder. Jag väntar på din förklaring hur vi alla ska tyda BRÅ:s siffror.

  Bara ”en liten klick” förklaringen går ju inte. Ta tex rattfylla. Det är bara en liten klick som kör fulla som orsakar olyckor. Därmed borde inte rattfylla vara ett brott i sådana fall. Dom flesta kan köra ganska bra även fulla.

  Du vet inte om det kanske, men alla dina omotiverade påhopp får dig bara att se osäker ut.
  När du inte kan bemöta argument så går du till personangrepp. Samma miss göra medierna mot SD. Därför vinner dom mark.

 36. arrami54 skriver:

  …här kan du läsa hur BRÅ tolkar siffrorna (i den första länken hittar du ytterligare intressanta länkar och information som kanske leder dig till en försiktigare ton!)

  http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22577&a=2118879&queryArt549588=svenska+spel&sortOrder549588=0&doneSearch=true&sd=22634&from=siteSearch&pageArt549588=78

  http://www.bra.se/extra/news/?module_instance=12&id=42

  Om du inte förstår BRÅ:s kritik mot SD, så anser Brottsförebyggande Rådets representanter att SD spekulerar och vinklar genom att selektivt använda 114 domar istället för alla 253 under året 2009 och de anser också att det är ovetenskapligt (vilket Åkesson också erkänner) att jämföra statistik mellan länder trots att statistiken INTE är jämförbar. Sen glömmer SD medvetet det professor Christian Diesen så tydligt visar på i rapporten ”Likhet inför lagen”, där det styrks att invandrare missgynnas i rättskedjans alla led.

  …i övrigt tycker jag du alltmer låter som ett eko av herr Jimmy Åkesson! 😉

 37. arrami54 skriver:

  …bara måste komplettera min kommentar med ett svar på dina ord om att ”Dom flesta kan köra ganska bra även fulla.” …vilket ju är ytterligare ett bevis på din okunniga och onyanserat ovetenskapliga syn på saker och ting!
  Du vet det antagligen inte, men alkohol påverkar det centrala nervsystemet så kraftigt att intag av alkohol och bilkörning aldrig går ihop:
  http://www.trafikverket.se/DDD/Dont-Drink-and-Drive/Fakta-om-alkohol-i-trafiken/Den-kalla-sanningen/

 38. toksverige skriver:

  Ok, och vart menar du att BRÅ redovisar hur man tolkar siffrorna?
  Ingenstans kan jag utläsa det. Bara att SD eventuellt har fel.
  Peka på vart det står i någon av artiklarna vad siffrorna faktiskt betyder.

  Och om invandrare missgynnas i alla led, hur förklarar du att många asiatiska grupper är underrepresenterade inom brott?

  Ingenstans presenterar du motbevis mot SD.

 39. arrami54 skriver:

  …jo enligt BRÅ får man inte göra som ”toksveriges” SD-representanter och sympatisörer likt du, nämligen selektivt välja en del siffror för att spekulativt få fram en vinklad bild av verkligheten…om du läste så var kritiken just detta att SD selektivt valde 114 av 253 våldtäktsdomar under 2009 för att vinkla sina uppgifter mot den bild du också tycks stödja…nämligen att vissa invandrare har en våldtäktsgen! 😉

  SCB och många universitet kan säkert hjälpa dig och SD att nå lite normalförmåga vad det gäller statistiktolkning…gå en kurs vet jag! 😉

 40. toksverige skriver:

  Vad har det med saken att göra? Trötthet påverkar också. Hunger, etc.
  Om bara en liten klick orsakar olyckor, varför ska alla förbjudas att dricka och köra?
  Majoriteten klarar ju det.
  20.000 åker dit för rattfylla varje år. Därtill kommer mörkertalet, säg 60.000 totalt.
  Din länk: ”Varje år dör cirka 75 personer i alkoholrelaterade trafikolyckor.”
  Dvs 0,1%. Det är ju en liten klick om något.

  ”En liten klick” brukar ju användas för att försvara invandrare. Även om dom är mycket överrepresenterade inom många brottstyper så är det bara ”en liten klick” totalt.
  Med samma argument kan man försvara mäns olyckor i trafiken, fyllekörningar, åka båt utan flytväst, etc. Att bedöma risker blir omöjligt.

  Jag anser att alla risker ska utvärderas. Om irakier våldtar 8ggr mer så ser jag det som en risk. ALLA irakier är inte våldtäktsmän, men problemet finns.
  Som jag skrev så har över 20% av ALLA män i vissa afrikanska länder våldtagit i sitt liv.
  Att ta emot dom kommer att leda till kulturkrockar.

  Det är skillnad på kulturer och vissa är sämre. Jag vill inte ha hit sämre kulturer.
  Dom kan gott få frodas där dom är. Folk som anpassar sig är välkomna.
  Därmed är jag inte rasist per definition. Du har fel och visar bara att du inte förstår vad ord betyder.

 41. toksverige skriver:

  Och jag väntar på att du eller media ska gå igenom resterande domar och motbevisa SD:s uttalanden. Tills dess har du inget att komma med.

  Ingen talar om våldtäktsgener. Det är du som lägger ord i andras mun.
  En ohederlig debattmetod då man inte kan argumentera.

  Och jag väntar fortfarande på din tolkning. BRÅ berättar bara att SD siffror ev. kan vara felaktiga. Inget annat…
  BRÅ kom faktiskt ut med underlag som motbevisade SD. Den drogs dock tillbaka då dom räknat fel. Ingen ny kom ut. Detta hände för ca 8 år sedan.
  Varför tror du att det hände?

 42. arrami54 skriver:

  …jo, man måste vara ”toksvensk” för att resonera som du, enligt din logik borde mannen som körde ihjäl den ettåriga flickan i Småland vara en av dem som ”kan köra bra även fulla”…du inser nog hur många gånger han tränat! 😉

  …och återigen vantolkar du BRÅ:s statistik för att gynna den rasistiska bild du vill förmedla visavi vissa invandrargrupper och det kryper fram att din rasism pekar ut vissa kulturer som sämre…ren SD-smörja, ingenting annat!
  …och vad det gäller ord, läsförståelse och kunskap så…ja, jag hittar inget bättre ord än ditt eget bloggnamn: en toksvensk…med rasistens uppenbara brister i förstånd, empati och kunskap!
  Det finns ingen kultur där våldtäkt är accepterad, det finns bara individer som begår detta brott och de skall givetvis straffas!

 43. arrami54 skriver:

  …haha, nej Brå avfärdar SD statistiktolkning som missvisande och medvetet selektiv…på vardagssvenska kallas det lögn och rasistiskt pladder!
  Jag vet att du inte skulle våga använda ordet du med dina ord om sämre kulturer anspelar på, du tar en mindre grupps våldtäktsstatistik som intäkt för den etniska kulturen generellt och det är rasism!
  Du har helt rätt i att jag använder mig av ordet ”våldtäktsgen” för att ironisera över din retoriska likhet med Thomas Karlséns ”forskning”…se mitt blogginläggs avslutande länk! 😉

 44. Jesper skriver:

  Invandrare är grovt överrepresenterade i brottstatistiken. Det är naturligtvis socioekonomiskt betingat men även kulturellt som BRÅ påvisat.

  Enligt United Minds nya statistik har SD över 7%, efter Skops beställningsprodukt. Precis som jag trodde. SD minskar alltså inte med en tredjedel väljare.

 45. Jesper skriver:

  Invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken. I Oslo gick Polisen ut med att invandrare från MENA-länder står för samtliga överfallsvåldtäkter de senaste fem åren. Detta är faktum. Eller är jag rasist nu? Inte ens Gudmundsons kära läsare ifrågasatte detta.

 46. arrami54 skriver:

  …det är inte mycket ni har när ni återkommande tjatar om Oslopolisens antagande och jag har besvarat detta rasistpladder ovan!
  Antar att den kända rasistorganisationen KKK skulle välkomna dig med öppna armar, de har exakt samma syn på människorna från det område du benämner MENA-länder!

 47. arrami54 skriver:

  …United Minds mätning styrker bara att det finns 7% troliga ”toksvenskar” med sympatier för små rasisttokar som vill att Sverige skall bryta mot FN:s flyktingkonvention och de mänskliga rättigheterna…därtill vill SD uppenbarligen ändra i Regeringsformens skrivning!
  Den tolkning du, signaturen ”toksverige” m.fl. SD-sympatisörer gör är bara en vinklad anpassning av statistiken för att hävda rasismens ord om ”sämre kulturer”.

 48. Jesper skriver:

  ”rasisttokar” epitet för att inte behöva ta debatten.
  Du pratar om att bryta FN:s flyktingkonvention. Bryter alla länder i hela mot denna konvention då? Med tanke på att Sverige för en extrem massinvandringspolitik och sticker fint ut som ledande landet för flest mottagande av flyktingar i hela världen sett till vår befolkning.

 49. Jesper skriver:

  ”…det är inte mycket ni har när ni återkommande tjatar om Oslopolisens antagande och jag har besvarat detta rasistpladder ovan!
  Antar att den kända rasistorganisationen KKK skulle välkomna dig med öppna armar, de har exakt samma syn på människorna från det område du benämner MENA-länder!”

  Du klarar alltså inte av att skriva ett helt stycke utan att börja kasta epitet. KKK? Är det relevant? Du urholkar ordet ”rasist”, så skyll inte på mig om ordet förlorar sin mening om ett par år. Du är delaktig i det. Det faktum att det överhuvudtaget förs en diskussion om integration, multikulturalism och invandring utifrån andra premisser än dem som godkänns av Aftonbaldets ledarsida, framställs som att man inte håller rent åt höger. Vilket naturligtvis är ett effektivt sätt att försöka utestänga alla åsikter som inte överensstämmer med de egna. Problemet är väl bara att det tycks bli allt färre lyssnar till och bryr sig om den sorts demagogiska knep.

 50. arrami54 skriver:

  …ja du, bakom herr Åkessons värdekonservativa pladder och tal om ”fädernas kyrka”, ”folkhem” m.m. ligger en obegåvad grupp sympatisörer med KKK liknande rasism och främlingsfientlighet, vilket alla normalbegåvade och tänkande svenskar vet.
  Jag inser att media överlag ses som ”fienden” och ni hyllar ju mest det politiskt inkorrekta (= selektivt valda lögner för att styrka er rasism/främlingsfientlighet) och det är nog ingen som behöver Aftonbladets ledarsidas godkännande för att få eller vågar uttrycka en motsatt uppfattning till er.
  Jag utestänger inte dina åsikter, det finns ingen lag mot dumhet och din rätt till din åsikt respekterar jag, även om jag aldrig respekterar din åsikt som sådan…men den nyansen antar jag du har lite svårt att förstå!
  Sen är detta en privat blogg, det är mina åsikter och dem står jag för oavsett vad andra tycker…
  …och du m.fl. SD-sympatisörer tycks ha blivit helt förälskade i mig! 🙂

 51. Jesper skriver:

  Jag vet inte om du försöker fylla ut din text med en massor svammel för att hävda dig själv eller om det faktiskt handlar om att du är argumentlös?

  Vad har Åkesson med något jag nämnt att göra? För övrigt är det svenska folkhemmet eftersträvansvärt. Om du istället ägnar din tid åt att kasta epitet på din meningsmotståndare gör du det sannolikhet av rädsla och feghet att faktiskt ta debatten. Är SD:are inte normalbegåvade menar du? Och i så fall, vad har det med saken att göra. Naturligtvis ingenting i ett demokratiskt samhälle.

  Vad sägs om att faktiskt ta debatten istället för att prata om hur dumma i huvudet de som inte håller med dig, är?

 52. arrami54 skriver:

  ”Jesper”, ”toksverige”, ”TL” …folkhemmet kan vara eftersträvansvärt, men aldrig i herr Åkessons och SD:s tappning…och att du överhuvudtaget frågar vad Åkesson har med dina ord om massinvandring m.m. argumentativt SD stöd att göra, innebär att jag egentligen bör ställa en fråga om din fattningsförmåga och om du ens insett vad inlägget handlar om (min syn på SD), men jag ställer inte frågan utan skriver så här:
  Om jag tar en seriös debatt eller ej är mitt val, aldrig ditt!
  Demokrati innebär folkmakt, en person = en röst , frihet att uttrycka sin åsikt, ett ansvar att stå upp för demokratins grundprinciper som t.ex. vår grundlag i form av t.ex Regeringsformen, men även internationella överenskommelser som FN:s flyktingkonvention, de mänskliga rättigheterna…o.s.v….men aldrig tvång att debattera med individer jag aldrig skulle släppa in i mitt hem, individer som bär åsikter jag aldrig kan respektera även om jag som demokrat respekterar deras rätt att uttrycka åsikten.
  Du förstår, jag väljer…och jag väljer fullt medvetet att ge er de epitet och omdömen ni förtjänar med grund i de åsikter ni framför.
  Det finns variationer i de multipla intelligenser vi har, det finns likaså variationer i individers EQ, empatiska förmåga o.s.v….vi är inte lika och jag är på inget område din jämlike. Jag har tagit upp en lång variation av debattunderlag men ”toksvenskarna” har inget annat än falsk tolkning av brottsstatistik och förakt för de, enligt deras lågintelligenta bedömningsgrund, ”sämre kulturerna”, ren rasistsmörja, ingenting annat!
  …du har ingen rätt att kräva någonting av mig och ärligt talat har jag inte nu, inte tidigare och aldrig lust att debattera med SD-sympatisörer…jag roar mig med att studera er, er ynkliga retorik, er rasism och främlingsfientlighet.
  Ni får aldrig mer än den demokratiska respekt jag måste ge er, nämligen rätten att uttrycka er åsikt…men era åsikter i sig vad det gäller de ni kallar ”MENA-länderna” och syn på det ni kallar ”sämre kulturer” ger jag aldrig er respekt för, tvärtom! Läs på, studera fakta och hur statistik skall tolkas, ni förstår uppenbarligen i princip ingenting:http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sds-rapport-far-icke-godkant_5193703.svd

  Hädanefter åker ni ut från tråden, exakt som jag skulle slängt ut er ur mitt hem och avslutat vänskapen om ni som ”vän” hade uttryckt samma unkna åsikter…mitt val vet du och ogillar du det, ja hurså? Tror du jag gör mer än ler med den kunskapsbaserade säkerhet jag bär?

  Sov sött nu!
  😉

Kommentarsfältet är stängt.