…Lars Ohly gör ett bra jobb som partiledare!

Ja, jag vill påstå detta även om jag inte tillhör partiets medlemmar, som sympatisör och grön socialist gillar jag partiets och Ohlys socialism, den är en kopia av socialdemokratins gamla ideal.

Tyvärr verkar det som om många tror att politik är likställt med ”Idol” och den ytliga personfixerade kultur media älskar…ni kan läsa kloka ord i sak här!

Problemet för vänsterpartiet är inte Ohly, problemet ligger på medias fördummande ”tittytainment”spel och den egoistiska gnällhögerns vilja att bygga ett ”Jag”-samhälle med ökande klyftor och medel-Svenssons (medel-Johanssons) motstånd mot ”Vi”-samhällets solidaritet och samarbete.

En väg för Vänsterpartiet är att ha två partiledare enligt Miljöpartiets modell och jag tycker det borde vara en självklarhet för ett parti med feminismen som ledstjärna att ha en lika stark kvinna bredvid Ohly.

Feminismen är en given del av ett modernt samhälle och vem vill hävda att inte jämställdhet mellan könen är en fråga värd att kämpa för…det är bara ynkliga män som försvarar löneskillnaderna och som vill ha ”tanten” under ekonomisk kontroll!

…samma trögtänkta ”gubbs” som likställer socialistisk solidaritet med ”kommunism” och som endast tänker inom egennyttans begränsade värld.

Sverige behöver Vänsterpartiet lika väl som varje människa behöver sitt hjärta och Ohly ”pumpar” på bra!

…så mitt råd till Vänsterpartiet blir, behåll honom, men låt honom dela jobbet med en lika stark, klok och skönt röd kvinna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till …Lars Ohly gör ett bra jobb som partiledare!

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Som så ofta förr, så är vi fortfarande två själar en tanke… *nostalgisk*

  http://solidaritetstanken.wordpress.com/2011/07/05/solidaritetstanken-att-valla-farskocken/

  Ibland blir det skrattretande nära =0) (komplimang)

  Bra inlägg!

 2. arrami54 skriver:

  …fler delar dessa tankar och varför ”nostalgisk”?
  Lars Ohly skulle enligt gnällhöger-retorikerna avsagt sig kommunismen vid första andetaget på BB, likt de moderater som fastnade i ”Jag” redan där!
  …men den kloke inser att varje demokratiskt parti styrs av medlemmarna och kongressens beslut…inte av ”ledaren”, som de diktaturer media kopierar med sitt personfixerade ”Idol”-spel…och är det ett bra betyg för en ledare av Vänsterpartiet att bli ”gullad” med av högerpress som DN och t.ex. Aftonbladet?

  Tack och kram du! 😉

 3. Britta skriver:

  Ja, att inte Ohly tänkte på det på BB, det borde han ha gjort:-)

  Miljöpartiet var före sin tid, och många tyckte då det var konstigt med språkrör och två stycken dessutom, en man och en kvinna, men det är ingen dum idé att vara två och hjälpas åt. Jag är inte så insatt i politik, men jag gillar Jonas Sjöstedt…

  Nu är det morgon och molnen blir visst bara fler och fler – mot strykbrädan. Vissa gör allt för att roa sig under semestern.

  Hoppas du får en fin dag och att du mår bra! Kram

 4. arrami54 skriver:

  …ja, det gäller att vara snabb, annars räcker man aldrig till och allt blir ”för sent!” 😉
  Jo, jag minns hur omdebatterat det var med språkrör, en man och en kvinna…men att båda de goda halvorna av mänskligheten bildar en perfekt enhet borde inte vara kontroversiellt!
  Strykbrädan? Vad är det för något? 😉

  Detsamma, hoppas både sol och övrig omgivning möter dig med leenden! Kram!

Kommentarsfältet är stängt.