…varför sitter Kristdemokraterna i Alliansregeringen?

Dessa arroganta tjänare av Mammon (läs Beelzebub, Satans äldsta bundsförvant, enligt biblisk mytologi) har tydligen i sin cyniska makthunger tappat all kristen etik…deras enda ursäkt tycks vara att vi lever i den förlorade etikens tidevarv?

Den ”gyllene regeln” betyder för dem att sjuka skall hamna i ett moment 22 och falla ur samhället helt, likt de ca 700 som ställts på bar backe…

I den första gruppen som drabbades av sjukförsäkringens nya regler och utförsäkrades finns omkring 700 personer som helt förlorat rätten till ersättning. Det visar siffror från Försäkringskassan som Ekot kunde berätta om i går.

Hur många som sedan dess har fallit mellan stolarna kan Försäkringskassan inte svara på. Vi vet bara att reglerna fortfarande leder till att sjuka människor sätts på bar backe.

Det finns, som statsministern brukar säga, inga perfekta reformer. Men problemen i sjukförsäkringen handlar inte om misstag på marginalen. Det lidande som många långtidssjuka utsätts för är resultatet av politisk arrogans, och en ovilja att lyssna.”

Partiets ”valspråk” eller ”slogan” blir ett hyckleriets hån mot alla de sjuka som drabbats av Alliansens, ur medmänsklig synpunkt, så vidriga utförsäkringspolitik…det är inte en etisk okej linje att bibehålla orden: ”Ett mänskligare Sverige!”

Antar att denna tungomålstalande grupp anser att sjukdom är ett straff från Gud och att de sjuka därför har sig själva att skylla?

…ingenting förvånar mig vad det gäller falsk och dömande s.k. ”kristen” retorik och att många ”kristna” är de som dansar intensivast kring ”Guldkalven” är väl bara ett tecken på att ’herrarnas herre’ är deras främsta Gudom?

…ser fram emot den dag då vår riksdag är tömd på dessa hycklare!

Vad är kristet i att utförsäkra uppenbart sjuka människor?

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till …varför sitter Kristdemokraterna i Alliansregeringen?

 1. Hemimamma skriver:

  Kan som vanligt bara hålla med =0)

  Hemikram ♥

 2. arrami54 skriver:

  …det gör alla äkta kristna också! 😉 Kram.

 3. Brain Seltzer skriver:

  700 utförsäkrade, det blir mindre än tre per kommun i genomsnitt. Det är inte många. Kan det vara så att politikerna ser helhetsbilden och hellre sväljer 2,3 utförsäkrade per kommun än att börja dribbla med ett system som de tror på?

 4. arrami54 skriver:

  …givetvis är de så cyniska och inser att de ändå får de röster de köpt sig via skattesänkningarna!

Kommentarsfältet är stängt.