…och Moderaterna samarbetar med SverigeDemokraterna!

Men vem blir förvånad, det handlar om ”samma andas barn” med små nyansskillnader, SD bedömer efter hudfärg, Moderaterna efter plånbokens tjocklek…i övrigt är de bröder som vakande sitter på ”fädernas kyrkas” trappa och hindrar främlingar, arbetslösa, sjuka och ekonomiskt svaga tillträde till ”flocken”!

”Jinge” beskriver det bra i ett blogginlägg och att herr Reinfeldt skulle bryta sitt löfte var väntat…det ingår i spelet att makten skyddas.

”…Statsministern och Moderat-ledaren Fredrik Reinfeldt sade i ett av sina tydligaste uttalanden från våren 2010: ”Vi har som parti-policy att inte samarbeta med Sverigedemokraterna och det håller vi fast vid”. Men åtminstone alliansen har fört samtal med Sverigedemokraterna.”

Blåsippsrasisterna och högern går hand i hand och vi ser över hela Europa att denna vind åter fått fart, liksom den stormade fram under 1930-talets ekonomiska depression…

…och att det är samma rädslors primitiva hat och enkla lösningar som går i repris är för den historiskt kunnige mer än uppenbart!

Det är nästan roande att återkommande läsa samma retorik: ”Det är invandrarnas och flyktingarnas fel!” …allt är invandrarnas fel och arbetslösheten löser de lätt: ”Ta jobb på McDonalds!”.

Snart är McDonalds Sveriges största arbetsgivare om högerstimmets tillrop innehöll saklig fakta och de anställda på ”skräpmatens proffsgycklares” lönelista är snart 286 457 personer!

…också roar vi oss med att lyssna på en sakkunnig ”blåsippsrasist”!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till …och Moderaterna samarbetar med SverigeDemokraterna!

 1. Hemimamma skriver:

  *LER*
  Hemikram ♥

 2. arrami54 skriver:

  …du ler för att du känner igen ”huggtänderna”? 😉

  Kram.

 3. Hemimamma skriver:

  Visst gör jag det =0)
  Men jag ler också åt pappskallen i klippet…
  Hemikram ♥

 4. arrami54 skriver:

  😉 …det är en generellt perfekt representant för SverigeDemokraterna, hans nynazistiska bakgrund och den imponerande lingvistiska intelligensen!

  Kram.

Kommentarsfältet är stängt.